- 28 Ekim 2021
- 322
- 170
- 25
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Hoşbuldum artık herkes hamile kalirda bir daha böyle bir başlık acmayiz..Hoşgeldin aramıza hemne ekliyorum
İnşallah hayırlısıylaHoşbuldum artık herkes hamile kalirda bir daha böyle bir başlık acmayiz..
Rabbim gönlümüze göre versinİnşallah hayırlısıyla
İnşallah Allah hepimizi sevindirsinHoşgeldin aramıza tabiki yazıyorum, umarım bu ay hayırlı haberler alırız da veririzde
Amin inşallahİnşallah Allah hepimizi sevindirsin
AminRabbim gönlümüze göre versin
Insallah cnm hep beraber. Burada insanlarin kotu tecrubelerini okuyup uzuluyorum, neden boyle oluyor, neden hersey yolunda gitmiyor, neden olmuyor diye. Ama ben de hayatta baska açilardan cok olumsuz seyler yasadim. Demekki herkesin bir sekilde bir sinavi var. Hayat hep bir mucadele..İnşALLAH hayırlısıyla güzel haberlerini alırsın,birde bakmışsın rabbim hiç ummadığın anda göndermiş sana en güzel hediyeyiönce stresten kurtulmak lazım tabi ki yoksa o durumda olacağı varsada olmuyor malesef
Aynen ben de oyleyim. Tskler destegin icin. Insallah bu mucadeleyi de basariyla sonlandiririz ❤Hıh işte budur kuzumben de aynı durumdayım o kadar sıkıntılı bi dönemdeyim ki her şey üst üste geliyor sabrım sınanıyor resmen ama deliye vuruyorum bi noktadan sonra. Ben kılı kırk yararım, pireyi deve yaparım. Ama gördüm ki sadece kendime zarar veriyorum. Değmez inan ki, enerji meselesi biraz.. hayata nasıl gidersen o da sana öyle karşılık veriyor. Akışına bırakıcaz kuzum sohbet muhabbet devam
Ben yaptırmıştım ama tutmadıArkadaşlar bu ay aşılama yaptıran ya da yaptıracak olan var mı aramızda
Vala bizim normalde olmuyor covid olduk yumurtlama günüydü esim illa yapalım nolcak dedi yaptık gitti beklicem artıkBen yaptırmıştım ama tutmadı
Kızlar ben mart başlığından direk nisan başlığına geçiyorum bende eşimde kovid olduk antibiyotik bir sürü ilaç kullanıyorum ağır geçiyo. adetim de dün bitti size sorum var ilaçlar bitene kadar birlikte olmucaz 1 hafta sonrasında ilaçlar bitince sizce olalım mı yoksa ilaçların etkisi devam eder mi hiç riske atmayalım mı?
Bu arada nasıl hayalperestsem aşılamarla klomenlerle hamile kalamadım kovid olduğum ay acaba hamile kalırmıyım diyorum
Gecmis sun, covidte antibiyotik mi veriyorlar artik. Ilac vermiyorlar diye biliyordum. Gebelikte ilac kullanimi sakincali, oncesinde bisey olmaz bence. Ben de antibiyotik merhem kullaniyorum ve yumurtlamadan sonra kullanmaya basladim, mecburen. Dr.bisey olamz dedi.Ben yaptırmıştım ama tutmadı
Kızlar ben mart başlığından direk nisan başlığına geçiyorum bende eşimde kovid olduk antibiyotik bir sürü ilaç kullanıyorum ağır geçiyo. adetim de dün bitti size sorum var ilaçlar bitene kadar birlikte olmucaz 1 hafta sonrasında ilaçlar bitince sizce olalım mı yoksa ilaçların etkisi devam eder mi hiç riske atmayalım mı?
Bu arada nasıl hayalperestsem aşılamarla klomenlerle hamile kalamadım kovid olduğum ay acaba hamile kalırmıyım diyorum
Valla arkadaşım geçen ay eşi de o da covidli olarak hamile kaldı ve tek bir ilişkide.. hiç beklemiyordu.. inşallah sana da sürpriz olurBen yaptırmıştım ama tutmadı
Ben regl bekliyorum, bugün yarın olursam, 2. gün dpktora gideceğim ve bu ay aşılama yapacağız ilk defaArkadaşlar bu ay aşılama yaptıran ya da yaptıracak olan var mı aramızda
Kuzum inşallah aşılamadan sonuç alırsın yaaBen regl bekliyorum, bugün yarın olursam, 2. gün dpktora gideceğim ve bu ay aşılama yapacağız ilk defa
Yaa biz daha para pul konuşmadık. Acaip zam gelmiş tüm işlemlere, doktor tuzlu, operasyonlarda acıbademle çalışıyor.. ama başka yere de gitmek içimden gelmiyorKuzum inşallah aşılamadan sonuç alırsın yaaben de istiyorum artık aşılama denemeyi ama maddi olarak yanaşamıyorum şu anda. 2 ay daha Femara ile devam, sonrasına bakıcaz artık
Vala bizim normalde olmuyor covid olduk yumurtlama günüydü esim illa yapalım nolcak dedi yaptık gitti beklicem artık
Bademciklerimde iltihaplanma var diye antibiyotik verdi doktor. Sonra kovid olduğum belli oldu. Tamam o zaman kızlar hadi bakalım kovid beybi gelir miGecmis sun, covidte antibiyotik mi veriyorlar artik. Ilac vermiyorlar diye biliyordum. Gebelikte ilac kullanimi sakincali, oncesinde bisey olmaz bence. Ben de antibiyotik merhem kullaniyorum ve yumurtlamadan sonra kullanmaya basladim, mecburen. Dr.bisey olamz dedi.
Valla arkadaşım geçen ay eşi de o da covidli olarak hamile kaldı ve tek bir ilişkide.. hiç beklemiyordu.. inşallah sana da sürpriz olur