Slm herkese. Dun tup bebek dr.una gittim. Normal gebelik takibi de yaptigini soylemislerdi calisanlar. Tabi dr.un randevulari dolu, sabah gidip sira aldim. Uzun saatler bekledim. Ortam cok gergindi, insallah istediklerine kavusurlar. Dr. yas nedeniyle tup yapabilirsiniz %50 sansiniz var dedi. Normal olup olamayacagini sordugumda olmaz diye birsey yok dedi, yuzde vermedi. Asilama sordugumda ihtimal cok dusuk asilamada zaten esinizde sorun yok dedi. Muayene ettikten sonra bisey demedi. Kendisinden once baska doktorlara gitmeme mi bozuldu anlamadim. Belki de yorulmustur, her neyse. Normal istiyorsaniz tuplere bakalim, 9 yil gecmis dogumun ustunden dedi. 2, 3 ay daha deneyebilirsiniz dedi. Haftaya cuma film cekilecek, 1.000tl. Fiyat da yazayim, belki birinin isine yarar. Yumurta durumum nasil diye sordum. Var sagda 2-3, solda 2-3 dedi, ama onemsiz birsey gibi gecistirdi, kac tane olmasi gerekiyor? Benim karin ultrasonda ocak dongusunun basinda 2, subat dongusunun basinda 1 adet vardi, sonradan ilacin etkisiyle sanirim 4 oldu. Yani dr.un 5-6 yumurta gormesi aslinda beni sevindirdi. Folik kullanip kullanmadigimi sordu, mide bulantisi yaptigi icin biraktigimi soyledim, zaten yuksek cikmisti yestlerde. Onu kullan dedi. Baska takviye sordugumda Imprly verdi. 350 tlye aldim ama bi ozellik goremedim. Folik dahil B vitaminleri ve cinko var bunlar pahali degil zaten elimde vardi. Omega3 ya da q10 bile yok icinde. Ekstra birsey onermedi. Filmden sonra ilac verecek mi, yoksa normal mi deneyecegiz bilmiyorum. Burasi tup bebek merkezi dedi bi de, yani normal gebelik takibi yapmiyor anladigim kadariyla
Rahim filmi, takviye ve yumurta durumumla ilgili tecrubesi, yorumu olan varsa sevinirim. Esim daha once ne tup bebegi normal olur niye olmasin, nasip diyordu, dr.den cikinca uzulme tup bebek yapariz dedi
O da benden umidi kesti
R Random3 partalina_