- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Papatyamelo
olabılrı canım asıdan sonra duzensızlesen cok olmusTatlım bekarken hiç 38 günü yada 34 gün döngüyü yaşamadım ben ya hep düzenliydi. Aşıya bağlıyorum ben ondan oldu kesin gecikmeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabılrı canım asıdan sonra duzensızlesen cok olmusTatlım bekarken hiç 38 günü yada 34 gün döngüyü yaşamadım ben ya hep düzenliydi. Aşıya bağlıyorum ben ondan oldu kesin gecikmeler
ben en iyisi gideyim konudan da uzaklaşmış olurum hem nisana doğru kayarım artıkcanım ıcınden ne gelıyorsa onu yap , aılenı ozledıysen gıt kafan dagılır hem biraz bu konudan da uzaklasmıs olursun,
yada marta ertele
Randevu yoktu canım gidemedim,kanamam kesildi gelmiyorcanım sen naptın? Gittin mi doktora ? kanaman ne alemde
Hoşgeldin hemen ekliyorum11 mart olarak yerimi alabilirim
Hemen ekliyorum canım inşallah hepimize uğur getirsinTopigin uğur getirir umarım bat 11 mart canım
İnşallah kızlar dün pozitif olduğumuzu öğrendik bugünde adet oldum bu ay ki yumurtlamayı değerlendirmeyi düşünüyorum sizce korunmaya gerek var mıHemen ekliyorum canım inşallah hepimize uğur getirsin
kafan dagılır aslında kuzumben en iyisi gideyim konudan da uzaklaşmış olurum hem nisana doğru kayarım artık
bence bat tarihini bekle canım her şey olabilir erken test yapmaMerhaba arkadaşlar benim önceki reglim ayın 21 çatlama günüm ise 4 subattu değerlendirdik 18 Şubat ise adet donemim ama bazı belirtiler var sormak istiyorum.
Beyaz kireç gibi leke beyaz
Kasıklarım sis ve sol kasigim sancılı geçmiyor ara ara göğüs sızlıyor çok şişliğin var
Ağzımda kireç tati vardı ve uyku halim var sizce erken test yapmalı mıyım ne zaman yapmalıyım yaşayan var mı
Yapmayin az daha sabredin. Benim 13.gunu silik cikmisti. Ama adet oldum. Bekleyin 14 gunu yapin istersenizTeşekkürler insan heyecanlanıyor ya ama bel ağrım kasık ağrım ve bir tuhaf hissediyorum erken üç gün kala falan yapsam çıkmaz mı acaba
Daha erken test için,adete 3 gün kala veya 2 gün kala yapabilirsin hatta bazen bu günle rbile şaşırtabiliyor en iyisi adet geçmesini beklemekMerhaba arkadaşlar benim önceki reglim ayın 21 çatlama günüm ise 4 subattu değerlendirdik 18 Şubat ise adet donemim ama bazı belirtiler var sormak istiyorum.
Beyaz kireç gibi leke beyaz
Kasıklarım sis ve sol kasigim sancılı geçmiyor ara ara göğüs sızlıyor çok şişliğin var
Ağzımda kireç tati vardı ve uyku halim var sizce erken test yapmalı mıyım ne zaman yapmalıyım yaşayan var mı
Heyecaninizi cok iyi anliyorum. Bende umitlenmistim ama umitlenince daha kotu oluyor insa . Supriz olsun bence size. Insallah vardir. Hayirli haberlerle gelinTeşekkürler umarım rabbim hepimizin kucağını boş bırakmaz
Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç @asunny - @Dnbn 1 Mart @Unabuna 1 Mart @nisan1990 1 Mart @seklla 1 Mart @Spicelover 2 Mart @MiLissy 3 Mart minezmn41 4 Mart @Ebratr 4 Mart @duyguuu7 4 Mart @Sifonella 4 Mart @Svgidrmzz 6 Mart @undomielk 6 Mart @papatyalikizz 6 Mart @sevdaluk1911 6 Mart @A R Y A 7 Mart @Ruyaperisi 7 Mart. H Hestiada 7 Mart @peonia 8 Mart @Mucize1357 8 Mart @Hello Kity 8 Mart @Eflatun1Kelebek 8 Mart Papatyamelo 9 Mart @HEYECANLIYIM 9 Mart @lor-kurabiyesi 10 Mart @bshk1993 10 Mart @menengec 11 Mart Papatyamveben-Mavi 11 Mart @mmmeyra 11 Mart Nazura 11 Marr @oslem_ 12 Mart @ozlemem 13 Mart @Genckading 13 Mart @Merco7555 13 Mart @ZumraNil 14 Mart @sss35 14 Mart @dua6441 16 Mart
Umarım inşallah tabi ki ekliyorum canımBu ay hepimize şans getirsin!!!
Beni de ekler misin canım?
10 mart doğum günüm, 11 mart bat günüm, doğum günüm hayatımın en büyük hediyesini verir umarım bana