- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.381
sabaha karşı ilk defa duydum.Biz hep gece yarısı yapmıştık tutcak her türlü tutuyor
valla senin şuanki durumun hiçte gazlık değil iki gün kalmış bide gaz diyorsunseni dört gözle bekliyoruz Allahım hadi inşallah
ayy yaşasınnhadi güzel haberlerrrr
Burd ayardimci oluruz sana egerki tetsleri denemek istersen çok faydası var bence.. istersen burdayiz biz yardım ederizYok hiç yapmadım kaset testlerle takibini. Çok da anlamıyorum o işlerden. Regl takibi yaptığım bi uygulama var telefonda sadece ondan bakıyorum. İnşallah güzel şeyler olur herkes için
yarında senden test bekliyorum. ona göre, bundan sonra sabah akşam artıkDur kiz gaza gelme testlerin dursun =) ben sana cift cift atacM yarincanimsin
valla senin şuanki durumun hiçte gazlık değil iki gün kalmış bide gaz diyorsunseni dört gözle bekliyoruz Allahım hadi inşallah
Aynen canimevet negatif8-9 gün var kız bat a normal yani mümkün değil çıkmaz
bırak şimdi yazmayı koş koşKızlar erken yokmus gittigim eczanede normal aldım bakalımay canlarım inşallah güzel haberlerle gelirim sizin dualarınızla
Aynen sabah atarim 7 tane var elimde 5 gun var daha ÷=)yarında senden test bekliyorum. ona göre, bundan sonra sabah akşam artık
Aynısını bende yaşıyorum şuan bana özelden atarsanız bende size atabilirim buraya atamamKızlar yerleşme kanaması nasıl olur bilmiyorum resimleri atsam bakabilir misiniz
Kız senin ikizlerin yok mu tekrar gebelik mi düşünüyorsun daha önce konuşmuştuk senle tekrar gebelik planlamana şaşırdım hayırlısı olsunAynen sabah atarim 7 tane var elimde 5 gun var daha ÷=)
Faydası oluyorsa denerim tabi ki yardım ederseniz. Hiç bilmiyorum çünkü. Birdahaki ay için alayım olmazsaBurd ayardimci oluruz sana egerki tetsleri denemek istersen çok faydası var bence.. istersen burdayiz biz yardım ederiz
Ya cuma günü dahiliyeye kan değerlerime baktırmak için randevu almıştım. Acaba bhcg istesem mi, yoksa batı mı beklesem bilemedim. Bide benim geçen ay 4 gün erken geldi regli ve şuan yine kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyordaha bizler için çok erken şu haftasonu gelseydi o zaman belki yapılabilirdi
Özelden atayım istersenizat canım bakalım
Benimde aynı şekilde bat ne zaman senin? Sanki regli olacakmışım gibiKızlar yaa kasıklarımda sancı var resmen belimede vuruyor şimdi. Böyle olan var mı bacaklarım çekiliyormuş gibi oluyor
Ayy bebişim inşallahhhEflatun içime doğuyor bu ay sende var bir şeylerhadi hayırlısı
Kaç yaşındasın, çocuğun var mı?Güzel haberlerle dönelim
Ikizimin birisi gelismedi kuzum =( yok oldukca zor bi hamilelik gecirdim biliyosun bode ustune sezeryan dogum gaz sancisi bebegin 4 aydir da 8 dis cikardi kabus gibiydi daha yeni sakinledi bebegim..Kız senin ikizlerin yok mu tekrar gebelik mi düşünüyorsun daha önce konuşmuştuk senle tekrar gebelik planlamana şaşırdım hayırlısı olsun
Canım Rahim filminden mi bahsediyosunuzAy bnde gitmeden baya video vs izledim baya korkarak gittim .
Dediğin gibi ya muayane gibi biraz derin muayene, sorun çıkmamasına çok sevindim❤