Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederm bilgiler için. Kesinlikle gitmeliyim, bebek düşünmesem bile gitmeliyim. Çok yanlış şimdiye kadar gitmeyişim. En kısa sürede gidicem.
ben de seneler sonra geçen ay gittim hem folk asit başlayayım diye hem de genel durumu görmek için, iyi haberler almak güzel oluyor. bu ay gebelik olmazsa mutlaka git 😊 illa bildiğn hissettiğin bir sorun olması gerekmiyor kontrol iyidir 😊

kendim çok rahattım bikere öyle hazırladım kendimi.. ayilanalr bayilanlar bunları çok okudum.. ama mantıklı gelmemişti cunki bayilacak birşey olmaması gerekiyor dedim.. dediğim.gibide oldu agrim şöyle sıvıyi verirken biraz geçince yavaş yavaş sizlama gibir ağrı oldu sonra çoğaldı adet ağrıması gibi biraz fazlaydı ama öyle sizlanacak bir durum değil asla.. korkacak hicbirsey yok .. tabiki herkesin ağriya dayanikligi farklıdır ama bence herşey kafanda bitiyor.. en kotu adet ağrısı diye düşünürsen ya hiç ağrın olmaz.yada en kotu adet ağrısı gibi olur.. sonra hemen gecti ama ara ara geldi ağrılarım.. hafif sonradan gaz sancısı gibi karin ağrısı oldu şuan çok az var sisknlik gibi bir his.. baya uzun yazdım ama için rahat olsun diye
Hadi bakalım sen de hayırlı haberler alırsın inşallah

Kızlar gidiyorum simdi gaza gelip cıktım sgagaga
Uykusuzluk vs yasarım normalde yok su an hersey normal gidiyor merak ediyorum o yuzden
valla senin şuanki durumun hiçte gazlık değil iki gün kalmış bide gaz diyorsun 🙄 seni dört gözle bekliyoruz 😍😍 Allahım hadi inşallah 🙏🙏

senin batın ne zaman canım , valla şeytan geliyor arada napalım artık 🤣🤣🤣
1 mart canım, erken gebelik vardı 1 tane. Bütün gece rüyamda hamilelikle uğraştım sabaha karşı kalk yap gari orda durup seni dürteceğine tek çizgi gör al cevabını dedim, dediğim oldu 😂😂😂

1 mart canım, erken gebelik vardı 1 tane. Bütün gece rüyamda hamilelikle uğraştım sabaha karşı kalk yap gari orda durup seni dürteceğine tek çizgi gör al cevabını dedim, dediğim oldu 😂😂😂
daha bizler için çok erken şu haftasonu gelseydi o zaman belki yapılabilirdi

X