Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hastaneye kadar gidiyorsan mutlaka ver tabi

Kuzum vardır Rabbimin bir hikmeti. Üzülme sakın. Benim kız kardeşimin 6 sene olmadı bebeği. Son iki yıl tedavi filan herşeyi bıraktı yorulmuslardi denemekten. Sonra bı öğrendik ki 3,5 aylık hamile. Şoktan şoka girdik. Şaşkınlık içinde kaldık. Halbuki markette çalışıyordu ağır koli sevkiyat filan çekiyordu. Sırt ve bel ağrısı olduğu için eşine cignetmis sırtını bide. Öyle vazgeçmiş ki aylarca anlamamış. Yegenimle atlamalı ziplamali oyunlar oynuyordu birde. Rabbim verir ve haberimiz bile olmaz böyle. Hayırlısı deyip sabredecegiz. Çok beklemeyiz inşallah

Üzüldüm ya Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşlalah Her ay umut vardır

Bende senin gibiyim canim ikizlere hamileyim sanip 3 uzlere kalmıştım 3 uuncu kese cok kucuktu o gelismeyecek dedi. 2 tane kalmisti geriye icinde embriyo da vardi hafta ilerleyince otekinin gelisimi durdu oğlum gelisti ve dogdu. O yüzden allah tekrar nasip eder inşallah sana..

Üzüldüm ya Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşlalah Her ay umut vardır

Kiz sandin demi herkes kiz saniyo ama oglan ablasiiiii oglan oglumun cuku varrrrr bende cok üzüldüm epey baya agladim ama tutundum diger evladima napalim.. aynen napalim Allah verdiyse bende dogurcam tabiki

Aynen öyle canım olaydan çok etkilendim ama yapacak bişey yok hayırlısı böyleymiş demekki. Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin sağlıkla inşallah

Allah bağışlasın canım bizde çok sevinmiştik ama nasipte yokmuş demekki, benim anne tarafımda ikiz çok var nasip olur inşallah yeniden :)

Kiz sandin demi herkes kiz saniyo ama oglan ablasiiiii oglan oglumun cuku varrrrr bende cok üzüldüm epey baya agladim ama tutundum diger evladima napalim.. aynen napalim Allah verdiyse bende dogurcam tabiki
Yaaa çok şaşırdım şuan özür dileriz bebek beydenbunun ardı kız olur erkeğe benzeyen kızın ardından oğlan geliyor senin de ikinci kız olur gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…