Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle burda ben okudum ve korka korka gitmiştim , ama regl sancısı gbi geçti çok hafifti
Evet canım sanırım çok aşırı korkunca bedende ona göre karşılık veriyor.. zaten çok korkmak tansiyon çıkarır kanama çoğaltır bu yüzden kanama oldu. Düştüm bayıldım diyenler sanırım hepsi korkudan.. yoksa işlemde bir sıkıntı yok.. normal muayene gibi sadece biraz daha fazla kurcalıyor lar okadar

wala ben 2 tane almıştım birini salaklığıma yapıp kurban ettim kalan 1 taneyi edebimle gün bekleyip yapıcam güzel haberlerini bekliyoruz
Bende gecen ay bat tarihimde yapmıstım meraktan 1 saat sonra adet olmustum 3 tanesi çöpe gitmeden kurtulduydu

Ay bnde gitmeden baya video vs izledim baya korkarak gittim .
Dediğin gibi ya muayane gibi biraz derin muayene, sorun çıkmamasına çok sevindim

Anladım canım sağol ben yaptırmadım doktor gerek yok erken daha dedi ama bu ay hamile kalamazsam doktora yaptırmak istediğimi söylicem en azından içim rahat eder
Tabi şimdi henüz deneme aşamasında gerek yok.. ama ben mesela 33 yaşındayım uzun zamandir evliyim ya ondan bana gerekliydi..

aaaaaa bide iki günün kalmiş ben olsam yapmadan kafaları yerdim. Çabuk çabuk bul bi bahane yap ve hemen bizi bilgilendir, ay hadi bi mart gebeliğimiz gelsin inşallah Var mı belirtin falan?
Arada kasıgımda birşeyler oluyor ve göğüslerim ucu agrırdı normalde bu sefer daha yukarıları damar kısımları agrıyor cok merak ediyorum o yuzden

Bende gecen ay bat tarihimde yapmıstım meraktan 1 saat sonra adet olmustum 3 tanesi çöpe gitmeden kurtulduydu
Ayy sen bir saat sonra olmuşsun, geçen ay ben test yaptım negatif anam daha dotum lavaboayken peceteye kann geldi
Ay azıcık testte gölge arayacaktımm ben yavv

Teşekkür ederm bilgiler için. Kesinlikle gitmeliyim, bebek düşünmesem bile gitmeliyim. Çok yanlış şimdiye kadar gitmeyişim. En kısa sürede gidicem. Tertemiz çıkar sonuç ve en kısa zamanda bebiş gelir inşallah

İnshaAllah Rabbim gönlüne göre versin aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…