Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederm bilgiler için. Kesinlikle gitmeliyim, bebek düşünmesem bile gitmeliyim. Çok yanlış şimdiye kadar gitmeyişim. En kısa sürede gidicem.
ben de seneler sonra geçen ay gittim hem folk asit başlayayım diye hem de genel durumu görmek için, iyi haberler almak güzel oluyor. bu ay gebelik olmazsa mutlaka git illa bildiğn hissettiğin bir sorun olması gerekmiyor kontrol iyidir

Hadi bakalım sen de hayırlı haberler alırsın inşallah

Kızlar yerleşme kanaması nasıl olur bilmiyorum resimleri atsam bakabilir misiniz

Kızlar gidiyorum simdi gaza gelip cıktım sgagaga
Uykusuzluk vs yasarım normalde yok su an hersey normal gidiyor merak ediyorum o yuzden
valla senin şuanki durumun hiçte gazlık değil iki gün kalmış bide gaz diyorsun seni dört gözle bekliyoruz Allahım hadi inşallah

senin batın ne zaman canım , valla şeytan geliyor arada napalım artık
1 mart canım, erken gebelik vardı 1 tane. Bütün gece rüyamda hamilelikle uğraştım sabaha karşı kalk yap gari orda durup seni dürteceğine tek çizgi gör al cevabını dedim, dediğim oldu

1 mart canım, erken gebelik vardı 1 tane. Bütün gece rüyamda hamilelikle uğraştım sabaha karşı kalk yap gari orda durup seni dürteceğine tek çizgi gör al cevabını dedim, dediğim oldu
daha bizler için çok erken şu haftasonu gelseydi o zaman belki yapılabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…