- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.361
Sağol canım çok şükür bakalım doktor ne dicek . İnshaAllah fazla beklemeden gebe kalırımAy bnde gitmeden baya video vs izledim baya korkarak gittim .
Dediğin gibi ya muayane gibi biraz derin muayene, sorun çıkmamasına çok sevindim❤
ben de seneler sonra geçen ay gittim hem folk asit başlayayım diye hem de genel durumu görmek için, iyi haberler almak güzel oluyor. bu ay gebelik olmazsa mutlaka gitTeşekkür ederm bilgiler için. Kesinlikle gitmeliyim, bebek düşünmesem bile gitmeliyim. Çok yanlış şimdiye kadar gitmeyişim. En kısa sürede gidicem.
Aminnn hep beraber müjdeli haberi alalım isnhaAllahİnşallah bi sorun yokturda en kısa zamanda hamile kalırsın
şanslısınız işte ne güzel hiç stres yaşamadan oluvermişsiniz ben bat sonrası 6 gün hergün testler belirti aramalar rüyalar kan vermeler sonrası çok ağrılı bir adet yaşamıştımİlk defa oldu ya çok değişikti
Hadi bakalım sen de hayırlı haberler alırsın inşallahkendim çok rahattım bikere öyle hazırladım kendimi.. ayilanalr bayilanlar bunları çok okudum.. ama mantıklı gelmemişti cunki bayilacak birşey olmaması gerekiyor dedim.. dediğim.gibide oldu agrim şöyle sıvıyi verirken biraz geçince yavaş yavaş sizlama gibir ağrı oldu sonra çoğaldı adet ağrıması gibi biraz fazlaydı ama öyle sizlanacak bir durum değil asla.. korkacak hicbirsey yok .. tabiki herkesin ağriya dayanikligi farklıdır ama bence herşey kafanda bitiyor.. en kotu adet ağrısı diye düşünürsen ya hiç ağrın olmaz.yada en kotu adet ağrısı gibi olur.. sonra hemen gecti ama ara ara geldi ağrılarım.. hafif sonradan gaz sancısı gibi karin ağrısı oldu şuan çok az var sisknlik gibi bir his.. baya uzun yazdım ama için rahat olsun diye
Amin Allah razı olsun canım.. İnshaAllah Rabbim herşeyi seninde gönlüne göre verirHadi bakalım sen de hayırlı haberler alırsın inşallah
İlk defa oldu ya çok değişikti
Kızlar gidiyorum simdi gaza gelip cıktım sgagaganormalde bunları yaşamıyor musun peki? normaldeki adet sancılarından farklı bir şey yaşadınmı?
Dur kiz gaza gelme testlerin dursun =) ben sana cift cift atacM yarinsen varya adamsın adammeraktan öleceğimize bir test çöpe gitsin nolcak. Eğer bana yap dersen batı ıma 8 gün var ben de hemen yapar sana negatifimi atarım sana feda olsun
Erken canimkuzum erken gebelik testi mi bu yoksa normal mi?
valla senin şuanki durumun hiçte gazlık değil iki gün kalmış bide gaz diyorsunKızlar gidiyorum simdi gaza gelip cıktım sgagaga
Uykusuzluk vs yasarım normalde yok su an hersey normal gidiyor merak ediyorum o yuzden
1 mart canım, erken gebelik vardı 1 tane. Bütün gece rüyamda hamilelikle uğraştım sabaha karşı kalk yap gari orda durup seni dürteceğine tek çizgi gör al cevabını dedim, dediğim oldusenin batın ne zaman canım , valla şeytan geliyor arada napalım artık
ayy yaşasınnKızlar gidiyorum simdi gaza gelip cıktım sgagaga
Uykusuzluk vs yasarım normalde yok su an hersey normal gidiyor merak ediyorum o yuzden
Yok tosbkle ygrasiom tek elle yaziom =) negatfmibende yaptım gördün mü
daha bizler için çok erken şu haftasonu gelseydi o zaman belki yapılabilirdi1 mart canım, erken gebelik vardı 1 tane. Bütün gece rüyamda hamilelikle uğraştım sabaha karşı kalk yap gari orda durup seni dürteceğine tek çizgi gör al cevabını dedim, dediğim oldu
Genele değilde bana özele atabilirsin resim.. yardımcı olmaya çalışırim canimKızlar yerleşme kanaması nasıl olur bilmiyorum resimleri atsam bakabilir misiniz
evet negatifYok tosbkle ygrasiom tek elle yaziom =) negatfmi
Biz hep gece yarısı yapmıştık tutcak her türlü tutuyorEvet ama sabahları daha çok tutma ihtimali varmış die duymuştum nekadar doğruluk payı var bilmiyorum
at canım bakalımKızlar yerleşme kanaması nasıl olur bilmiyorum resimleri atsam bakabilir misiniz