Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız senin ikizlerin yok mu tekrar gebelik mi düşünüyorsun daha önce konuşmuştuk senle tekrar gebelik planlamana şaşırdım hayırlısı olsun
IMG_20220216_163028_775.jpg

Kizlar belirtiler en erken ne zaman başlar sizce. Daha iki gün oldu benim ama belirti arıyorum ama yok. Geçen ay belirti üstüne belirti yazmistim halbuki 🤣🤣 tabi nanay çıktı hepsi de orası ayrı. 🥴

Kizlar belirtiler en erken ne zaman başlar sizce. Daha iki gün oldu benim ama belirti arıyorum ama yok. Geçen ay belirti üstüne belirti yazmistim halbuki 🤣🤣 tabi nanay çıktı hepsi de orası ayrı. 🥴
Ben üçüzlere hamile kaldığımda hiç bir belirtim yoktu yengemin ısrarıyla yapmıştım gün ortası bi test. Ama elde var sıfır tabi 😟

Noldu kuzum sağlıksız mıydı 😟
Çok ilginç bişey başıma geldi benim. Doğal yolla hiç beklemediğim anda üçüzlere hamile kaldım ama bir kese kendiliğinden bozuldu gitti diğer iki kese de büyümeye devam etti ama içleri boştu 7+6'da kürtaj oldum malesef Aralık ayında 😟

Aynen ya geçen ay bende ayak yanması sıcak basması oldu bu ay oda yok 🤣Daha erken mi acaba
Geçen ay yumurtlamadan itibaren adete kadar geçmeyen bı kasık ağrım olmuştu. Kesin hamileyim sanmıştım. Tabi ilk denemeydi. Yeşilçam filminde miyiz ilk denemede olsun. 🥴 Tecrübe ettik

X