Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar belirtiler en erken ne zaman başlar sizce. Daha iki gün oldu benim ama belirti arıyorum ama yok. Geçen ay belirti üstüne belirti yazmistim halbuki tabi nanay çıktı hepsi de orası ayrı.

Kizlar belirtiler en erken ne zaman başlar sizce. Daha iki gün oldu benim ama belirti arıyorum ama yok. Geçen ay belirti üstüne belirti yazmistim halbuki tabi nanay çıktı hepsi de orası ayrı.
Ben üçüzlere hamile kaldığımda hiç bir belirtim yoktu yengemin ısrarıyla yapmıştım gün ortası bi test. Ama elde var sıfır tabi

Noldu kuzum sağlıksız mıydı
Çok ilginç bişey başıma geldi benim. Doğal yolla hiç beklemediğim anda üçüzlere hamile kaldım ama bir kese kendiliğinden bozuldu gitti diğer iki kese de büyümeye devam etti ama içleri boştu 7+6'da kürtaj oldum malesef Aralık ayında

Aynen ya geçen ay bende ayak yanması sıcak basması oldu bu ay oda yok Daha erken mi acaba
Geçen ay yumurtlamadan itibaren adete kadar geçmeyen bı kasık ağrım olmuştu. Kesin hamileyim sanmıştım. Tabi ilk denemeydi. Yeşilçam filminde miyiz ilk denemede olsun. Tecrübe ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…