- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 31
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.401
Hamilesin bence görürsün.Kızlar yaa kasıklarımda sancı var resmen belimede vuruyor şimdi. Böyle olan var mı bacaklarım çekiliyormuş gibi oluyor
Kız senin ikizlerin yok mu tekrar gebelik mi düşünüyorsun daha önce konuşmuştuk senle tekrar gebelik planlamana şaşırdım hayırlısı olsun
24 yaşındayım çocuğum yok. Senin ? :))Kaç yaşındasın, çocuğun var mı?
Canım bizim Bat aynı..Bende de belirti yokKizlar belirtiler en erken ne zaman başlar sizce. Daha iki gün oldu benim ama belirti arıyorum ama yok. Geçen ay belirti üstüne belirti yazmistim halbukitabi nanay çıktı hepsi de orası ayrı.
Yaaa burda misin senBiz hep gece yarısı yapmıştık tutcak her türlü tutuyor
Ayyy niye böyle oluyoruz ki şimdiye hep bişeyleri belirti saymam lazımdıCanım bizim Bat aynı..Bende de belirti yok
Ben üçüzlere hamile kaldığımda hiç bir belirtim yoktu yengemin ısrarıyla yapmıştım gün ortası bi test. Ama elde var sıfır tabiKizlar belirtiler en erken ne zaman başlar sizce. Daha iki gün oldu benim ama belirti arıyorum ama yok. Geçen ay belirti üstüne belirti yazmistim halbukitabi nanay çıktı hepsi de orası ayrı.
Aynen ya geçen ay bende ayak yanması sıcak basması oldu bu ay oda yokAyyy niye böyle oluyoruz ki şimdiye hep bişeyleri belirti saymam lazımdı
Canım senin belirtin varmı hiçKızlar sallamayın nasıl Türkiyede yok ben nerdeyim hatta buda dijitali
Noldu kuzum sağlıksız mıydıBen üçüzlere hamile kaldığımda hiç bir belirtim yoktu yengemin ısrarıyla yapmıştım gün ortası bi test. Ama elde var sıfır tabi
Çok ilginç bişey başıma geldi benim. Doğal yolla hiç beklemediğim anda üçüzlere hamile kaldım ama bir kese kendiliğinden bozuldu gitti diğer iki kese de büyümeye devam etti ama içleri boştu 7+6'da kürtaj oldum malesef Aralık ayındaNoldu kuzum sağlıksız mıydı
Geçen ay yumurtlamadan itibaren adete kadar geçmeyen bı kasık ağrım olmuştu. Kesin hamileyim sanmıştım. Tabi ilk denemeydi. Yeşilçam filminde miyiz ilk denemede olsun.Aynen ya geçen ay bende ayak yanması sıcak basması oldu bu ay oda yokDaha erken mi acaba
tam da sana yazmıştım dur bakalım erken test değil ya belki çıkmamıştır
Yaa Allah bağışlasın maşallah çok tatlı kızçen. Diğer bebişin için çok üzüldüm vardır bir hayır bundada. Hayırlısı olsun şimdiki durum içinde eğer yeni gebelik olmuşsa da Allah verir bi kolaylık ne diyelim kısmet
Benim ilk gebeligimde 1 hafta sonra baslamistiKizlar belirtiler en erken ne zaman başlar sizce. Daha iki gün oldu benim ama belirti arıyorum ama yok. Geçen ay belirti üstüne belirti yazmistim halbukitabi nanay çıktı hepsi de orası ayrı.