- 19 Aralık 2016
- 1.199
- 1.800
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.281
O hatayı bende yaptım sabahneyse en azından merakım gitti, kızlar benden ders alın ve bir hafta öncesinden erken gebelik testi de olsa yapmayınşimdi batımı sakince bekleyebilirim
şu yazdığına emojiyle beraber aşırı koptum şu anyapacağız merak etme dedim
Benimki de başlarda bebek olsun da 9 ay yapmayalım razıyım diyodu şimdi araştırmış riskliyse 3 ay yasakmış ödüm koptu neden kandırıyosun diyorAynı soruyu bana da sordu benimki.. tek dert bu mu gerçekten dedim.. yapacağız merak etme dedimşuan çok mutlu o yüzden, hamilelik olsa da tam gaz devam diye
inşallah sizin de gönlünüze göre sağlıkla olsunAyy inşallah Rabbim nasip eder gerçekten çok sevinirim. Bu topiğe dahil olma nedenim en azından benim olmazsa isteyen bir sürü kişi var onların mutluluğunu görmek bile içime su serper…
Benim kısmetse bu 2.olacak, ilkinde sorun olmadı ya diyor paşam. Len ilkinde tek atışta hamile kaldım bunda 2 aydır uğraşıyoruz, inşallah olmaz da sen olabilir diye kendini hazırla diyorum. Hazırlayamıyorun diyorDaha ortada gebelik yok bişey yok, hamileyken de yapabilecek miyiz diyo bana
doktor dese ki riskli,yapmayın, önce bebeğe üzülür korkar tabi ama sonra kendine dertlenir yani
İnşallah gerçekten çok pozitifsiniz Rabbim gönlünüze göre versininşallah sizin de gönlünüze göre sağlıkla olsun
ay hepimiz görelim o pozitif testleri, pıtı pıtı kalp atışlarını
Benim bu ayki durumum aynıAy evet ya geçen ay ovü testinde çıkana göre 3 gün üst üste yaptık.Pertimiz çıktı
ay inşallah valla kendime söz verdim batı beklicemİçin rahat etmedi mi ama :)) pozitifini de görürüz inşallah
senin batın ne zaman canım , valla şeytan geliyor arada napalım artıkO hatayı bende yaptım sabah
gaza getirmiş gibi olmıyım ama 28inde test yapabilirsin benceay inşallah valla kendime söz verdim batı beklicem4 gün sesim çıkmaz artık benim
tamam şimdi anladım, bu ay değil de olmazsa eğer diğer ay ben de deneyeyim7sine kadar allah ne verdiyse yardırın7si, 8i, ve 9'u korunmanız lazım
şu yazdığına emojiyle beraber aşırı koptum şu an
başka şey araştır desek araştırmazlarBenimki de başlarda bebek olsun da 9 ay yapmayalım razıyım diyodu şimdi araştırmış riskliyse 3 ay yasakmış ödüm koptu neden kandırıyosun diyor
Bu ay senden ümitliyimAy evet ya geçen ay ovü testinde çıkana göre 3 gün üst üste yaptık.Pertimiz çıktı
kızlar bakıyorum bugün haberleşme gibi benim üzerime oynuyorsunuzgaza getirmiş gibi olmıyım ama 28inde test yapabilirsin bence
yani ihtimalleri azaltıyor bu yöntem onu kabul etmek lazım, ben o yüzden bu ay denicem baktım hamile kalamadım riske atmıcam kız diye diye aylarca beklemeyek sonratamam şimdi anladım, bu ay değil de olmazsa eğer diğer ay ben de deneyeyim
Eflatun içime doğuyor bu ay sende var bir şeylerAy evet ya geçen ay ovü testinde çıkana göre 3 gün üst üste yaptık.Pertimiz çıktı
bir dahakine Clear blue al Alman markası en iyisiprodoctor erken gebelik testi aldım ben de. Nasıl güvenilir bi test mi acaba hiç bilmiyorum testlerin kalitelisini
wala testlerin hepsi aynı aslında. bazılsrı daha popüler marka diye pahalı oluyor başka bi cacık değil yani. bende de bundan varprodoctor erken gebelik testi aldım ben de. Nasıl güvenilir bi test mi acaba hiç bilmiyorum testlerin kalitelisini
Dedi ve pazar günü test yaptıkızlar bakıyorum bugün haberleşme gibi benim üzerime oynuyorsunuzyok kendime söz verdim bat günü yada bi önceki gün diyim ben en iyisi