Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı soruyu bana da sordu benimki.. tek dert bu mu gerçekten dedim.. yapacağız merak etme dedim şuan çok mutlu o yüzden, hamilelik olsa da tam gaz devam diye
Benimki de başlarda bebek olsun da 9 ay yapmayalım razıyım diyodu şimdi araştırmış riskliyse 3 ay yasakmış ödüm koptu neden kandırıyosun diyor

Ayy inşallah Rabbim nasip eder gerçekten çok sevinirim. Bu topiğe dahil olma nedenim en azından benim olmazsa isteyen bir sürü kişi var onların mutluluğunu görmek bile içime su serper…
inşallah sizin de gönlünüze göre sağlıkla olsun
ay hepimiz görelim o pozitif testleri, pıtı pıtı kalp atışlarını

Daha ortada gebelik yok bişey yok, hamileyken de yapabilecek miyiz diyo bana
doktor dese ki riskli,yapmayın, önce bebeğe üzülür korkar tabi ama sonra kendine dertlenir yani
Benim kısmetse bu 2.olacak, ilkinde sorun olmadı ya diyor paşam. Len ilkinde tek atışta hamile kaldım bunda 2 aydır uğraşıyoruz, inşallah olmaz da sen olabilir diye kendini hazırla diyorum. Hazırlayamıyorun diyor

7sine kadar allah ne verdiyse yardırın 7si, 8i, ve 9'u korunmanız lazım
tamam şimdi anladım, bu ay değil de olmazsa eğer diğer ay ben de deneyeyim
şu yazdığına emojiyle beraber aşırı koptum şu an
valla düşürdükleri hale bak bizi
Benimki de başlarda bebek olsun da 9 ay yapmayalım razıyım diyodu şimdi araştırmış riskliyse 3 ay yasakmış ödüm koptu neden kandırıyosun diyor
başka şey araştır desek araştırmazlar çok fenalar çok

prodoctor erken gebelik testi aldım ben de. Nasıl güvenilir bi test mi acaba hiç bilmiyorum testlerin kalitelisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…