Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bız ıkı asılama denedık kuzum ıkı gun perhızle sperm testı ılkınde 50mılyon cıktı ılerı hız %25- ikinci aşılama da ; 3.gün perhız ıle 90mılyon ılerı hız %35 ti. / 3 gün çok fazla tabı ama bır gun dolu bır gun boş daha mantıklıymıs bnde aşılamada görmüş oldum :)

hem de verilerle kanıtlı bilgi
gün aşırı iyi
arada yine art arda olur ama kısıtlı
bebek için diyip adamı kandıracağız bir şekilde ki kandırma da değil :)

hem de verilerle kanıtlı bilgi
gün aşırı iyi
arada yine art arda olur ama kısıtlı
bebek için diyip adamı kandıracağız bir şekilde ki kandırma da değil :)
evet bnde hep gun asırı falan dye okyordum da asılamada gormus oldum :) her gun denedıgımızde oldu ama sımdı bakalım gun aşırı denıyoruz.
ınsalaahh en kısa zamanda nasıp olur hepımıze :)
erkekler o yola gırdı mı kandırmak da zor oluyor

bu arada bu ay ilk defa deniyor olmanın getirdiği şımarıklıkla Shettles Metodu'nu denicem öncelikle sağlıklı olsun tabi ama kız bebek çok istiyoruz eşimle.. hiç duyan deneyen oldu mu bilmiyorum ama yurt dışında senelerdir kadınların denediği birşeymiş. hatta annem emekli hemşire beni ve kardeşimi bu yöntemle yapmış bakalım eğer bu ay sırf bunu deniyorum diye tutmazsa hemen bırakırım

canım bunun bilimsel açıklaması var ismi farklı olsada açıklamaları hep aynı yumurtlama hemen öncesi ve hemen sonrası erkek diğer günler kız çıkma olasılığı çok yüksek. Tabi Allah bilir ama bu şekilde söyleniyor

aynen yüzde 75 olasılık diyor, ben de neden olmasın dedim bir ay deneyeyim baktım olmuyor sallamıcam

İlk kez duydum bu metodu nasıl ki acaba araştırayım. Biz de kız bebek olsa ekstra sevineceğiz

İlk kez duydum bu metodu nasıl ki acaba araştırayım. Biz de kız bebek olsa ekstra sevineceğiz
yumurtlama gününü tam bilirsen denenebilir aslında, yumurtlama gününden + 1 gün öncesinden + 1 gün sonrasından kaçınıyosun, kalanı kız zaten :)

Yumurtlama hesaplama ile cinsiyet belirleme, son adet tarihine göre cinsiyet belirleme olarak da bilinen Shettles yöntemine göre, Y kromozomunu (erkek kromozomu) içeren sperm, X kromozomunu (dişi kromozomu) içeren spermden daha küçük, daha hızlı ve daha az dirençlidir. Bu mantığa göre, eğer ilişki yumurtlama gününde meydana gelirse, Y kromozomlu spermin yumurtayı dölleme şansı daha yüksek olacaktır. Öte yandan, ilişki yumurtlamadan birkaç gün önce olursa, X kromozomunu içeren spermin, dişi üreme sisteminde daha uzun süre hayatta kalma kabiliyeti nedeniyle bebeğin kız olma olasılığı daha yüksek olacaktır.
Yumurtlama dönemi başlangıcında ilişkiye girilmesi kız bebek sahibi olmanız, yumurtlama dönemi ortasında ilişki halinde erkek bebek olma olasılığınız yüksek olacaktır.

canım amacına ulaşıncaya kadar sesini çıkarma sonra totonu dönüp yatarsın o istediğinde sen naz yaparsın
O günü sabırsızlıkla bekliyorum
gün aşırı en güzeli aslında ama bazen eşim istiyor her güne denk geliyor. Hamilelik açısından kötü olmaz demek de istemiyorum. o yüzden sordum. Denk geldikçe artık değerlendireceğiz :)

regl biter bitmez çalışmaya başlayacağız. Bebek için de değil, adam regl olduğumda bunalıma giriyor şafak sayıyor
Aha tek değilmişiz bu konuda
ahahaha aynı benimki ben de gün aşırı planlıyorum ama , sanmıyorum ki gün aşırılara itimat etsin
Lohusalıkta napacağız bilmem

neyse en azından merakım gitti, kızlar benden ders alın ve bir hafta öncesinden erken gebelik testi de olsa yapmayın şimdi batımı sakince bekleyebilirim

Eklentiler

• IMG_20220223_220917_edit_100597844394544.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…