- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.241
bız ıkı asılama denedık kuzum ıkı gun perhızle sperm testı ılkınde 50mılyon cıktı ılerı hız %25- ikinci aşılama da ; 3.gün perhız ıle 90mılyon ılerı hız %35 ti. / 3 gün çok fazla tabı ama bır gun dolu bır gun boş daha mantıklıymıs bnde aşılamada görmüş oldum :)evet evet çok şükür. Sadece biraz yorucu oluyor, neyse bahaneler sunuyorum arada kirpik diplerim ağrıyor bu gece olmaz diye
işte evet böyle bir şey okumuştum aslında o yüzden sordum. SAğlıklı sperm için gün aşırı en doğrusu gibisinden
hem de verilerle kanıtlı bilgibız ıkı asılama denedık kuzum ıkı gun perhızle sperm testı ılkınde 50mılyon cıktı ılerı hız %25- ikinci aşılama da ; 3.gün perhız ıle 90mılyon ılerı hız %35 ti. / 3 gün çok fazla tabı ama bır gun dolu bır gun boş daha mantıklıymıs bnde aşılamada görmüş oldum :)
Az önce iki avokado bal ve siyah üzüm yedim sanırım yerimde duramıyorumbu arada ben 10 tane aldım evde bekliyor. Hazırım zamanlı zamansız test yapmaya
Mucize şimdi gidip yapıyorum28de başlamak daha mantıklı
evet bnde hep gun asırı falan dye okyordum da asılamada gormus oldum :) her gun denedıgımızde oldu ama sımdı bakalım gun aşırı denıyoruz.hem de verilerle kanıtlı bilgi
gün aşırı iyi
arada yine art arda olur ama kısıtlı
bebek için diyip adamı kandıracağız bir şekilde ki kandırma da değil :)
canım bunun bilimsel açıklaması var ismi farklı olsada açıklamaları hep aynı yumurtlama hemen öncesi ve hemen sonrası erkek diğer günler kız çıkma olasılığı çok yüksek. Tabi Allah bilir ama bu şekilde söyleniyorbu arada bu ay ilk defa deniyor olmanın getirdiği şımarıklıkla Shettles Metodu'nu denicemöncelikle sağlıklı olsun tabi ama kız bebek çok istiyoruz eşimle.. hiç duyan deneyen oldu mu bilmiyorum ama yurt dışında senelerdir kadınların denediği birşeymiş. hatta annem emekli hemşire beni ve kardeşimi bu yöntemle yapmış bakalım eğer bu ay sırf bunu deniyorum diye tutmazsa hemen bırakırım
Avokado yumurtlama sonrası yenilmesi tavsiye ediliyordu değil miAz önce iki avokado bal ve siyah üzüm yedim sanırım yerimde duramıyorumazcık tuvaltimin gelmesini bekliyorum. yapcam
aynen yüzde 75 olasılık diyor, ben de neden olmasın dedimcanım bunun bilimsel açıklaması var ismi farklı olsada açıklamaları hep aynı yumurtlama hemen öncesi ve hemen sonrası erkek diğer günler kız çıkma olasılığı çok yüksek. Tabi Allah bilir ama bu şekilde söyleniyor
evet ama ben ara ara yiyorum adetin zamanında olması için çok etkili. Geçen ay 6 gün adetim gecikti avokado yedim gece hasta oldum düşünAvokado yumurtlama sonrası yenilmesi tavsiye ediliyordu değil mi
İlk kez duydum bu metodu nasıl ki acaba araştırayım. Biz de kız bebek olsa ekstra sevineceğizbu arada bu ay ilk defa deniyor olmanın getirdiği şımarıklıkla Shettles Metodu'nu denicemöncelikle sağlıklı olsun tabi ama kız bebek çok istiyoruz eşimle.. hiç duyan deneyen oldu mu bilmiyorum ama yurt dışında senelerdir kadınların denediği birşeymiş. hatta annem emekli hemşire beni ve kardeşimi bu yöntemle yapmış bakalım eğer bu ay sırf bunu deniyorum diye tutmazsa hemen bırakırım
Yap bakalımMucize şimdi gidip yapıyorumkızma bana
yumurtlama gününü tam bilirsen denenebilir aslında, yumurtlama gününden + 1 gün öncesinden + 1 gün sonrasından kaçınıyosun, kalanı kız zaten :)İlk kez duydum bu metodu nasıl ki acaba araştırayım. Biz de kız bebek olsa ekstra sevineceğiz
O günü sabırsızlıkla bekliyorumcanım amacına ulaşıncaya kadar sesini çıkarma sonra totonu dönüp yatarsın o istediğinde sen naz yaparsın
gün aşırı en güzeli aslında ama bazen eşim istiyor her güne denk geliyor. Hamilelik açısından kötü olmaz demek de istemiyorum. o yüzden sordum. Denk geldikçe artık değerlendireceğiz :)
Aha tek değilmişiz bu konudaregl biter bitmez çalışmaya başlayacağız. Bebek için de değil, adam regl olduğumda bunalıma giriyor şafak sayıyor
Lohusalıkta napacağız bilmemahahaha aynı benimkiben de gün aşırı planlıyorum ama , sanmıyorum ki gün aşırılara itimat etsin
Daha ortada gebelik yok bişey yok, hamileyken de yapabilecek miyiz diyo banaLohusalıkta napacağız bilmem
olsun aklında kalacağına gözünle gördün :)neyse en azından merakım gitti, kızlar benden ders alın ve bir hafta öncesinden erken gebelik testi de olsa yapmayınşimdi batımı sakince bekleyebilirim
merak çok kötü bir şeyolsun aklında kalacağına gözünle gördün :)
bzımkıde onu soruyodu gecenlerde :) kendı bacagımza sıkıyoruz dyoDaha ortada gebelik yok bişey yok, hamileyken de yapabilecek miyiz diyo bana
doktor dese ki riskli,yapmayın, önce bebeğe üzülür korkar tabi ama sonra kendine dertlenir yani
İçinde kalmadı en azındanmerak çok kötü bir şeyaynen testim boşa gitti ama en azından rahatladım bat a kadar kendimi tutarım en azından