- 5 Ocak 2012
- 587
- 653
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.261
o kadar iyi anlıyorum ki.. hemen öğrenesi geliyo insanınmerak çok kötü bir şeyaynen testim boşa gitti ama en azından rahatladım bat a kadar kendimi tutarım en azından
Ay evet ya geçen ay ovü testinde çıkana göre 3 gün üst üste yaptık.Pertimiz çıktıYumurtlama takibi yoksa en sağlıklısı ki yumurtlama takibi olsa bile insan hergün yoruluyo müsait olmuyo falan filan kısacası en güzeli gün aşırı
aynen çünkü diğer türlü sürekli düşünüyorum acaba belirtiler oluşmuş müdür acaba diyeİçinde kalmadı en azından
test nerden aldın canım ? kac lısraaneyse en azından merakım gitti, kızlar benden ders alın ve bir hafta öncesinden erken gebelik testi de olsa yapmayınşimdi batımı sakince bekleyebilirim
teknoloji bu denli gelişmişken biz hala haftalarca bekliyoruz ya. Keşke kolay bir yöntem çıksa beraberlik sonrası söylenseo kadar iyi anlıyorum ki.. hemen öğrenesi geliyo insanın
ben geçen ay bi kaza oldu gibi geldi de gidip test aldım 1 seferden hamile kalacam ya kafamda olaya bak
eşim de diyo ki yok be kızım kaza olmadı, yok dedim illa erken testlerden yapacam
heh yaptım aldım cevabımı
ayyyyy haklı adamDaha ortada gebelik yok bişey yok, hamileyken de yapabilecek miyiz diyo bana
doktor dese ki riskli,yapmayın, önce bebeğe üzülür korkar tabi ama sonra kendine dertlenir yani
Aynen .Bende en çok spermin yolculuğunu izleten test istiyorum.teknoloji bu denli gelişmişken biz hala haftalarca bekliyoruz ya. Keşke kolay bir yöntem çıksa beraberlik sonrası söylense
kuzu internetten sipariş ettim clear bluetest nerden aldın canım ? kac lısraa
1 kez yapıp tutsaydı ne şanslısın derdim valla ama bu işlerde hiç belli olmuyor tabio kadar iyi anlıyorum ki.. hemen öğrenesi geliyo insanın
ben geçen ay bi kaza oldu gibi geldi de gidip test aldım 1 seferden hamile kalacam ya kafamda olaya bak
eşim de diyo ki yok be kızım kaza olmadı, yok dedim illa erken testlerden yapacam
heh yaptım aldım cevabımı
ayyy ne anlamlı olurMartta eşimin doğum günü doğum gününde ona bu hediyeyi vermeyi çok istiyorum,inşallah Rabbim bütün hepimize sağlıkla ve kolaylıkla nasip etsin
yapsalar da biz de faydalansakAynen .Bende en çok spermin yolculuğunu izleten test istiyorum.Teknoloji gelişir inşallah bizden sonraki nesiller faydalanır
Diyelim ki yumurtlama günü 8 'i . Nasıl olacak o zaman?yumurtlama gününü tam bilirsen denenebilir aslında, yumurtlama gününden + 1 gün öncesinden + 1 gün sonrasından kaçınıyosun, kalanı kız zaten :)
Yumurtlama hesaplama ile cinsiyet belirleme, son adet tarihine göre cinsiyet belirleme olarak da bilinen Shettles yöntemine göre, Y kromozomunu (erkek kromozomu) içeren sperm, X kromozomunu (dişi kromozomu) içeren spermden daha küçük, daha hızlı ve daha az dirençlidir. Bu mantığa göre, eğer ilişki yumurtlama gününde meydana gelirse, Y kromozomlu spermin yumurtayı dölleme şansı daha yüksek olacaktır. Öte yandan, ilişki yumurtlamadan birkaç gün önce olursa, X kromozomunu içeren spermin, dişi üreme sisteminde daha uzun süre hayatta kalma kabiliyeti nedeniyle bebeğin kız olma olasılığı daha yüksek olacaktır.
Yumurtlama dönemi başlangıcında ilişkiye girilmesi kız bebek sahibi olmanız, yumurtlama dönemi ortasında ilişki halinde erkek bebek olma olasılığınız yüksek olacaktır.
4 aydır deniyoruz bakalım 14 şubatta çok istemiştim hediye olarak vermeyi Rabbim nasip etmedi sonra dedim üzülmeyim doğum günü var martta belki o zamana saklıyodur kendini :)ayyy ne anlamlı olurne kadar süredir deniyorsunuz
yaaaa ne güzel, benim de mart başı eşimin doğum günü, BAT evlilik yıldönümümüzMartta eşimin doğum günü doğum gününde ona bu hediyeyi vermeyi çok istiyorum,inşallah Rabbim bütün hepimize sağlıkla ve kolaylıkla nasip etsin
yok yok tek değiliz, herkeste aynı dertAha tek değilmişiz bu konuda
İçin rahat etmedi mi ama :)) pozitifini de görürüz inşallahneyse en azından merakım gitti, kızlar benden ders alın ve bir hafta öncesinden erken gebelik testi de olsa yapmayınşimdi batımı sakince bekleyebilirim
Ayy inşallah Rabbim nasip eder gerçekten çok sevinirim. Bu topiğe dahil olma nedenim en azından benim olmazsa isteyen bir sürü kişi var onların mutluluğunu görmek bile içime su serper…yaaaa ne güzel, benim de mart başı eşimin doğum günü, BAT evlilik yıldönümümüz
ellaamm olsa keşke hemenik ilk aydan ne gözell hediye olur bize yaaa
7sine kadar allah ne verdiyse yardırınDiyelim ki yumurtlama günü 8 'i . Nasıl olacak o zaman?
Aynı soruyu bana da sordu benimki.. tek dert bu mu gerçekten dedim.. yapacağız merak etme dedimDaha ortada gebelik yok bişey yok, hamileyken de yapabilecek miyiz diyo bana
doktor dese ki riskli,yapmayın, önce bebeğe üzülür korkar tabi ama sonra kendine dertlenir yani