Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merak çok kötü bir şey aynen testim boşa gitti ama en azından rahatladım bat a kadar kendimi tutarım en azından
o kadar iyi anlıyorum ki.. hemen öğrenesi geliyo insanın
ben geçen ay bi kaza oldu gibi geldi de gidip test aldım 1 seferden hamile kalacam ya kafamda olaya bak
eşim de diyo ki yok be kızım kaza olmadı, yok dedim illa erken testlerden yapacam
heh yaptım aldım cevabımı

teknoloji bu denli gelişmişken biz hala haftalarca bekliyoruz ya. Keşke kolay bir yöntem çıksa beraberlik sonrası söylense

1 kez yapıp tutsaydı ne şanslısın derdim valla ama bu işlerde hiç belli olmuyor tabi

Diyelim ki yumurtlama günü 8 'i . Nasıl olacak o zaman?

Martta eşimin doğum günü doğum gününde ona bu hediyeyi vermeyi çok istiyorum,inşallah Rabbim bütün hepimize sağlıkla ve kolaylıkla nasip etsin
yaaaa ne güzel, benim de mart başı eşimin doğum günü, BAT evlilik yıldönümümüz
ellaamm olsa keşke hemencik ne gözell hediye olur bize yaaa

yaaaa ne güzel, benim de mart başı eşimin doğum günü, BAT evlilik yıldönümümüz
ellaamm olsa keşke hemenik ilk aydan ne gözell hediye olur bize yaaa
Ayy inşallah Rabbim nasip eder gerçekten çok sevinirim. Bu topiğe dahil olma nedenim en azından benim olmazsa isteyen bir sürü kişi var onların mutluluğunu görmek bile içime su serper…

Daha ortada gebelik yok bişey yok, hamileyken de yapabilecek miyiz diyo bana
doktor dese ki riskli,yapmayın, önce bebeğe üzülür korkar tabi ama sonra kendine dertlenir yani
Aynı soruyu bana da sordu benimki.. tek dert bu mu gerçekten dedim.. yapacağız merak etme dedim şuan çok mutlu o yüzden, hamilelik olsa da tam gaz devam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…