- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.321
Hangi site kuşum
Canlar valla vazgeçtim siz clear blue almayınişte nereye baksam stokta yok diyo bebişimhqtta senin ekran görüntüsünde de stokta yok diyor o manada yok dedim
bunlar öylesine olamaz bence var bişilerrr
Yuh yaaa, baya fazla gerçektenCanlar valla vazgeçtim siz clear blue almayıninanılmaz artmış fiyatı Stok tada var ama hiç gereği yok
kendim çok rahattım bikere öyle hazırladım kendimi.. ayilanalr bayilanlar bunları çok okudum.. ama mantıklı gelmemişti cunki bayilacak birşey olmaması gerekiyor dedim.. dediğim.gibide oldu agrim şöyle sıvıyi verirken biraz geçince yavaş yavaş sizlama gibir ağrı oldu sonra çoğaldı adet ağrıması gibi biraz fazlaydı ama öyle sizlanacak bir durum değil asla.. korkacak hicbirsey yok .. tabiki herkesin ağriya dayanikligi farklıdır ama bence herşey kafanda bitiyor.. en kotu adet ağrısı diye düşünürsen ya hiç ağrın olmaz.yada en kotu adet ağrısı gibi olur.. sonra hemen gecti ama ara ara geldi ağrılarım.. hafif sonradan gaz sancısı gibi karin ağrısı oldu şuan çok az var sisknlik gibi bir his.. baya uzun yazdım ama için rahat olsun diyeNasıl geçti ağrın sızın oldumu yada suan varmı?
Amaann kız bu ne böylee öğrenme daha iyiCanlar valla vazgeçtim siz clear blue almayıninanılmaz artmış fiyatı Stok tada var ama hiç gereği yok
ben iki kez kullanıyorum daha fazla kullanılıyor mu açıkcası hiç okumamıştımYuh yaaa, baya fazla gerçekten
Ama sürekli kullanılıyor değil mi? Bir kerelik degil
Kesinlikle burda ben okudum ve korka korka gitmiştim , ama regl sancısı gbi geçti çok hafiftikendim çok rahattım bikere öyle hazırladım kendimi.. ayilanalr bayilanlar bunları çok okudum.. ama mantıklı gelmemişti cunki bayilacak birşey olmaması gerekiyor dedim.. dediğim.gibide oldu agrim şöyle sıvıyi verirken biraz geçince yavaş yavaş sizlama gibir ağrı oldu sonra çoğaldı adet ağrıması gibi biraz fazlaydı ama öyle sizlanacak bir durum değil asla.. korkacak hicbirsey yok .. tabiki herkesin ağriya dayanikligi farklıdır ama bence herşey kafanda bitiyor.. en kotu adet ağrısı diye düşünürsen ya hiç ağrın olmaz.yada en kotu adet ağrısı gibi olur.. sonra hemen gectomama.ara ara geldi ağrılarım.. hafif sonradan gaz sancısı gibi kadın.agdisi.oldu şuan çok az vad sisknlik gibi bir his.. baya uzun yazdım ama için rahat olsun diye
eşine neden söylüyorsun git gizlice alıverAmaann kız bu ne böylee öğrenme daha iyiesime test alalım dedim dur bekle sabret günün gecsin dedi cok üzgünüm yaa
Bn yanlış biliyorum ozaman kuzum hiçte verilmez bunca para yaaaben iki kez kullanıyorum daha fazla kullanılıyor mu açıkcası hiç okumamıştım
Ayy çok güldüm öyle Vallaaeşine neden söylüyorsun git gizlice alıveronlara kalsa çocuk 3 aylık olur
Annemdeyim gidemiyorum ki fırsat bulupeşine neden söylüyorsun git gizlice alıveronlara kalsa çocuk 3 aylık olur
baktım senin gönderdiğin siteye amerikadan geliomuş o fiyatın üzerine 260 tl kargo ücreti varCanlar valla vazgeçtim siz clear blue almayıninanılmaz artmış fiyatı Stok tada var ama hiç gereği yok
Cantamı atıcam bundan sonra hep dursun olana kadareşine neden söylüyorsun git gizlice alıveronlara kalsa çocuk 3 aylık olur
Bat ne zaman kuzumAnnemdeyim gidemiyorum ki fırsat bulupesimle dısarı cıkmısken dedim
Beni doktorum yönlendirdi.. uzun bir zamandır bebek olmayınca bakmak istedi.. hamile kalmsitim ama.dusuk yaptım bu ay.. doktorda beni hsgye yönlendirdi.. elhamdülillah bir sıkıntı yok gibi doktorum ne dicek bakicam..Hsg yi doktorunuz mu istedi yoksa kendiniz mi gidip çektirdiniz? Hiç bilmiyorum bu işleri. Bi kadın doğuma gidip muayene olmam lazım benim de. Hayatımda hiç gitmedim şaka gibi
Amaann kız bu ne böylee öğrenme daha iyiesime test alalım dedim dur bekle sabret günün gecsin dedi cok üzgünüm yaa
kızz ilk fırsatta al 3er 5er deli misinAnnemdeyim gidemiyorum ki fırsat bulupesimle dısarı cıkmısken dedim
Aynen bakıcaz artıkDur bakalım canım ümit var elbette.. ama olmasa bile bebiş üzülme hatırla bu ay sadece denk geldi denedin okadar
12 Şubat çatlama canım 26 Subat bat erken olmazsam tabi hava değişimindenBat ne zaman kuzum
Az kalmış12 Şubat çatlama canım 26 Subat bat erken olmazsam tabi hava değişiminden
evde şeker bitmiş de kaçıver kız yalan mı yok anaaa valla sizdeAnnemdeyim gidemiyorum ki fırsat bulupesimle dısarı cıkmısken dedim
Anladım canım sağol ben yaptırmadım doktor gerek yok erken daha dedi ama bu ay hamile kalamazsam doktora yaptırmak istediğimi söylicem en azından içim rahat ederkendim çok rahattım bikere öyle hazırladım kendimi.. ayilanalr bayilanlar bunları çok okudum.. ama mantıklı gelmemişti cunki bayilacak birşey olmaması gerekiyor dedim.. dediğim.gibide oldu agrim şöyle sıvıyi verirken biraz geçince yavaş yavaş sizlama gibir ağrı oldu sonra çoğaldı adet ağrıması gibi biraz fazlaydı ama öyle sizlanacak bir durum değil asla.. korkacak hicbirsey yok .. tabiki herkesin ağriya dayanikligi farklıdır ama bence herşey kafanda bitiyor.. en kotu adet ağrısı diye düşünürsen ya hiç ağrın olmaz.yada en kotu adet ağrısı gibi olur.. sonra hemen gecti ama ara ara geldi ağrılarım.. hafif sonradan gaz sancısı gibi karin ağrısı oldu şuan çok az var sisknlik gibi bir his.. baya uzun yazdım ama için rahat olsun diye