Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_20220223_230733_com.android.chrome_edit_104013354985690.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20220223_230820_com.android.chrome_edit_104003044351837.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 28
Nasıl geçti ağrın sızın oldumu yada suan varmı?
kendim çok rahattım bikere öyle hazırladım kendimi.. ayilanalr bayilanlar bunları çok okudum.. ama mantıklı gelmemişti cunki bayilacak birşey olmaması gerekiyor dedim.. dediğim.gibide oldu agrim şöyle sıvıyi verirken biraz geçince yavaş yavaş sizlama gibir ağrı oldu sonra çoğaldı adet ağrıması gibi biraz fazlaydı ama öyle sizlanacak bir durum değil asla.. korkacak hicbirsey yok .. tabiki herkesin ağriya dayanikligi farklıdır ama bence herşey kafanda bitiyor.. en kotu adet ağrısı diye düşünürsen ya hiç ağrın olmaz.yada en kotu adet ağrısı gibi olur.. sonra hemen gecti ama ara ara geldi ağrılarım.. hafif sonradan gaz sancısı gibi karin ağrısı oldu şuan çok az var sisknlik gibi bir his.. baya uzun yazdım ama için rahat olsun diye

Kesinlikle burda ben okudum ve korka korka gitmiştim , ama regl sancısı gbi geçti çok hafifti

Hsg yi doktorunuz mu istedi yoksa kendiniz mi gidip çektirdiniz? Hiç bilmiyorum bu işleri. Bi kadın doğuma gidip muayene olmam lazım benim de. Hayatımda hiç gitmedim şaka gibi
Beni doktorum yönlendirdi.. uzun bir zamandır bebek olmayınca bakmak istedi.. hamile kalmsitim ama.dusuk yaptım bu ay.. doktorda beni hsgye yönlendirdi.. elhamdülillah bir sıkıntı yok gibi doktorum ne dicek bakicam..

Mutlaka muayene olmalısınız cunki bir sebeb varsa veya ufacık bir sorun dahi varsa yazık olur geçen zamana.. vakit kaybı olmaması açısından mutlaka gidin gorurunun bir doktora.. ama iyi bir doktor bulmaya çalışın mümkünse

Anladım canım sağol ben yaptırmadım doktor gerek yok erken daha dedi ama bu ay hamile kalamazsam doktora yaptırmak istediğimi söylicem en azından içim rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…