-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #2.301
Bana bunu eczane 65 tl ye sattı geçen ay. Çok sinir oldum o yüzden internetten aldım. İnşallah iyidir 10 lusu 44 tl idi sanırımwala testlerin hepsi aynı aslında. bazılsrı daha popüler marka diye pahalı oluyor başka bi cacık değil yani. bende de bundan var Eki Görüntüle 3012462
bu marka türkiyede yok sanırım dimi? ben hiç görmedim ya da benim burdaki eczaneler satmıyo olabilirbir dahakine Clear blue al Alman markası en iyisi
Tamamdır inşallah gerek kalmadan bebiş olur da. Olmazsa bunu alayımbir dahakine Clear blue al Alman markası en iyisi
Ben de ilk kez duydum araştırırım dyodumbu marka türkiyede yok sanırım dimi? ben hiç görmedim ya da benim burdaki eczaneler satmıyo olabilir
beni al dene diye bence seni çağırıyorwala testlerin hepsi aynı aslında. bazılsrı daha popüler marka diye pahalı oluyor başka bi cacık değil yani. bende de bundan var Eki Görüntüle 3012462
aynen ben de 65e aldım eczaneden, bu test boşa giderse ben de internetten alırım artık napalımBana bunu eczane 65 tl ye sattı geçen ay. Çok sinir oldum o yüzden internetten aldım. İnşallah iyidir 10 lusu 44 tl idi sanırım
Kesinlikle nette çok çok uygun fiyatlarıaynen ben de 65e aldım eczaneden, bu test boşa giderse ben de internetten alırım artık napalım
beni al dene diye bence seni çağırıyor
Kızlar sallamayın nasıl Türkiyede yok ben nerdeyim hatta buda dijitaliBen de ilk kez duydum araştırırım dyodum
daha varmış sana ama bence de 3-4 gün kala yapılabilir birçok kadın öğrenebilmiş. Ya bu arada kızlar hiçbir belirtim yok ya gaz ve çok çok hafif gaz sancım dışında bak bugün de bitti kaldı bir hafta, normalde ben 10 gün öncesinden belim göğüslerim kasıklarım başlardı ağrımaya. Eğer hamile değilsem hayatımda ilk defa ağrı sızı yaşamadan adet olacağımwala benim BAT 21i denesem kaç yazar ama kendimi biliyorum enn geç 16sında bu testi patlatırım ben
Hangi site kuşumk
kuzu internetten sipariş ettim clear blue
işte nereye baksam stokta yok diyo bebişimKızlar sallamayın nasıl Türkiyede yok ben nerdeyim hatta buda dijitali
bunlar öylesine olamaz bence var bişilerrrdaha varmış sana ama bence de 3-4 gün kala yapılabilir birçok kadın öğrenebilmiş. Ya bu arada kızlar hiçbir belirtim yok ya gaz ve çok çok hafif gaz sancım dışında bak bugün de bitti kaldı bir hafta, normalde ben 10 gün öncesinden belim göğüslerim kasıklarım başlardı ağrımaya. Eğer hamile değilsem hayatımda ilk defa ağrı sızı yaşamadan adet olacağım
ay ümitlendirme beni yaişte nereye baksam stokta yok diyo bebişimhqtta senin ekran görüntüsünde de stokta yok diyor o manada yok dedim
bunlar öylesine olamaz bence var bişilerrr
Hadi bakalım kuzum İnshaAllah bebişine hemen kavuşursun.. bende Hsg den geldim bir kaç saat önce .. çok şükür normal gibi herşey bakalım.doktor ne diyecekOhh yarın hsgler aşılamalar… hayırlısı olsun bizim için.. işlerin rsst gitsin canımGüzel sonuçlar al inşallah.. ben de bi aşılanayım dedim maceraya yeni bir boyut
ya ben ne olursa olsun ümitlenmekten yanayım.. tabi ki olmayabilir belki de ağrısız regl olcaksın onu daha bilemiyoruz. ama ümitlenmeden de hayat geçer mi doğamızda var yani. bence önemli olan sonrası, karalar bağlamamak umutsuzluğa kapılmamakay ümitlendirme beni yageçen ay kahrolmuştum ne belirtiler yaşadım ama anlatamam 6 gün adetim geçti ve negatif adet olmuştum.
Dur bakalım canım ümit var elbette.. ama olmasa bile bebiş üzülme hatırla bu ay sadece denk geldi denedin okadarHafif zaten gölgemsi bir şey bu testi gününden önce yaptığımda buz gibi beyazdı hatta insan azcık gölge çıkar bu ne ya demiştim oregliye kdr bekleyin reglide yaparım bunu demiştim normal gebelik testi diye
Nasıl geçti ağrın sızın oldumu yada suan varmı?Hadi bakalım kuzum İnshaAllah bebişine hemen kavuşursun.. bende Hsg den geldim bir kaç saat önce .. çok şükür normal gibi herşey bakalım.doktor ne diyecek
BenimdeYok benim ilk denemem. Sen ?
Hsg yi doktorunuz mu istedi yoksa kendiniz mi gidip çektirdiniz? Hiç bilmiyorum bu işleri. Bi kadın doğuma gidip muayene olmam lazım benim de. Hayatımda hiç gitmedim şaka gibiHadi bakalım kuzum İnshaAllah bebişine hemen kavuşursun.. bende Hsg den geldim bir kaç saat önce .. çok şükür normal gibi herşey bakalım.doktor ne diyecek