Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_20220223_225221_com.android.chrome_edit_103181303560296.jpg
    Screenshot_20220223_225221_com.android.chrome_edit_103181303560296.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 31
🤣🤣🤣🤣 wala benim BAT 21i denesem kaç yazar 🤣 ama kendimi biliyorum enn geç 16sında bu testi patlatırım ben 🤣
daha varmış sana ama bence de 3-4 gün kala yapılabilir birçok kadın öğrenebilmiş. Ya bu arada kızlar hiçbir belirtim yok ya gaz ve çok çok hafif gaz sancım dışında bak bugün de bitti kaldı bir hafta, normalde ben 10 gün öncesinden belim göğüslerim kasıklarım başlardı ağrımaya. Eğer hamile değilsem hayatımda ilk defa ağrı sızı yaşamadan adet olacağım

Kızlar sallamayın nasıl Türkiyede yok ben nerdeyim hatta buda dijitali 😂😂😂
işte nereye baksam stokta yok diyo bebişim 😂 hqtta senin ekran görüntüsünde de stokta yok diyor 🥲 o manada yok dedim 😂

daha varmış sana ama bence de 3-4 gün kala yapılabilir birçok kadın öğrenebilmiş. Ya bu arada kızlar hiçbir belirtim yok ya gaz ve çok çok hafif gaz sancım dışında bak bugün de bitti kaldı bir hafta, normalde ben 10 gün öncesinden belim göğüslerim kasıklarım başlardı ağrımaya. Eğer hamile değilsem hayatımda ilk defa ağrı sızı yaşamadan adet olacağım
bunlar öylesine olamaz bence var bişilerrr 🤩

işte nereye baksam stokta yok diyo bebişim 😂 hqtta senin ekran görüntüsünde de stokta yok diyor 🥲 o manada yok dedim 😂

bunlar öylesine olamaz bence var bişilerrr 🤩
ay ümitlendirme beni ya 😟😟 geçen ay kahrolmuştum ne belirtiler yaşadım ama anlatamam 6 gün adetim geçti ve negatif adet olmuştum.

Ohh yarın hsgler aşılamalar… hayırlısı olsun bizim için.. işlerin rsst gitsin canım ❤️ Güzel sonuçlar al inşallah.. ben de bi aşılanayım dedim maceraya yeni bir boyut 🐝
Hadi bakalım kuzum İnshaAllah bebişine hemen kavuşursun.. bende Hsg den geldim bir kaç saat önce .. çok şükür normal gibi herşey bakalım.doktor ne diyecek

ay ümitlendirme beni ya 😟😟 geçen ay kahrolmuştum ne belirtiler yaşadım ama anlatamam 6 gün adetim geçti ve negatif adet olmuştum.
ya ben ne olursa olsun ümitlenmekten yanayım.. tabi ki olmayabilir belki de ağrısız regl olcaksın onu daha bilemiyoruz. ama ümitlenmeden de hayat geçer mi doğamızda var yani. bence önemli olan sonrası, karalar bağlamamak umutsuzluğa kapılmamak :KK50:

Hafif zaten gölgemsi bir şey bu testi gününden önce yaptığımda buz gibi beyazdı hatta insan azcık gölge çıkar bu ne ya demiştim oregliye kdr bekleyin reglide yaparım bunu demiştim normal gebelik testi diye
Dur bakalım canım ümit var elbette.. ama olmasa bile bebiş üzülme hatırla bu ay sadece denk geldi denedin okadar

Hadi bakalım kuzum İnshaAllah bebişine hemen kavuşursun.. bende Hsg den geldim bir kaç saat önce .. çok şükür normal gibi herşey bakalım.doktor ne diyecek
Hsg yi doktorunuz mu istedi yoksa kendiniz mi gidip çektirdiniz? Hiç bilmiyorum bu işleri. Bi kadın doğuma gidip muayene olmam lazım benim de. Hayatımda hiç gitmedim şaka gibi

X