Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merak çok kötü bir şey 😫 aynen testim boşa gitti ama en azından rahatladım bat a kadar kendimi tutarım en azından
o kadar iyi anlıyorum ki.. hemen öğrenesi geliyo insanın
ben geçen ay bi kaza oldu gibi geldi de gidip test aldım 1 seferden hamile kalacam ya kafamda olaya bak :KK70:
eşim de diyo ki yok be kızım kaza olmadı, yok dedim illa erken testlerden yapacam
heh yaptım aldım cevabımı :KK70:

ben geçen ay bi kaza oldu gibi geldi de gidip test aldım 1 seferden hamile kalacam ya kafamda olaya bak :KK70:
eşim de diyo ki yok be kızım kaza olmadı, yok dedim illa erken testlerden yapacam
teknoloji bu denli gelişmişken biz hala haftalarca bekliyoruz ya. Keşke kolay bir yöntem çıksa beraberlik sonrası söylense

1 kez yapıp tutsaydı ne şanslısın derdim valla ama bu işlerde hiç belli olmuyor tabi 😂😂

yumurtlama gününü tam bilirsen denenebilir aslında, yumurtlama gününden + 1 gün öncesinden + 1 gün sonrasından kaçınıyosun, kalanı kız zaten :)

Yumurtlama hesaplama ile cinsiyet belirleme, son adet tarihine göre cinsiyet belirleme olarak da bilinen Shettles yöntemine göre, Y kromozomunu (erkek kromozomu) içeren sperm, X kromozomunu (dişi kromozomu) içeren spermden daha küçük, daha hızlı ve daha az dirençlidir. Bu mantığa göre, eğer ilişki yumurtlama gününde meydana gelirse, Y kromozomlu spermin yumurtayı dölleme şansı daha yüksek olacaktır. Öte yandan, ilişki yumurtlamadan birkaç gün önce olursa, X kromozomunu içeren spermin, dişi üreme sisteminde daha uzun süre hayatta kalma kabiliyeti nedeniyle bebeğin kız olma olasılığı daha yüksek olacaktır.
Yumurtlama dönemi başlangıcında ilişkiye girilmesi kız bebek sahibi olmanız, yumurtlama dönemi ortasında ilişki halinde erkek bebek olma olasılığınız yüksek olacaktır.
Diyelim ki yumurtlama günü 8 'i . Nasıl olacak o zaman?

Martta eşimin doğum günü doğum gününde ona bu hediyeyi vermeyi çok istiyorum,inşallah Rabbim bütün hepimize sağlıkla ve kolaylıkla nasip etsin 😍
yaaaa ne güzel, benim de mart başı eşimin doğum günü, BAT evlilik yıldönümümüz
ellaamm olsa keşke hemencik ne gözell hediye olur bize yaaa:anneadayı::KK22::KK36:

yaaaa ne güzel, benim de mart başı eşimin doğum günü, BAT evlilik yıldönümümüz
ellaamm olsa keşke hemenik ilk aydan ne gözell hediye olur bize yaaa:anneadayı::KK22::KK36:
Ayy inşallah Rabbim nasip eder gerçekten çok sevinirim. Bu topiğe dahil olma nedenim en azından benim olmazsa isteyen bir sürü kişi var onların mutluluğunu görmek bile içime su serper…😇

Daha ortada gebelik yok bişey yok, hamileyken de yapabilecek miyiz diyo bana :KK70: :KK70: :KK70:
doktor dese ki riskli,yapmayın, önce bebeğe üzülür korkar tabi ama sonra kendine dertlenir yani :KK70:
Aynı soruyu bana da sordu benimki.. tek dert bu mu gerçekten dedim.. yapacağız merak etme dedim :işsiz: şuan çok mutlu o yüzden, hamilelik olsa da tam gaz devam diye :KK70:

X