Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de burda yerimi alabilir miyim? Bat 27 şubat ama şuan doğum kontrol hapı kullandığım için marta kaldı umutlar. Klomenle kaldıgım yerden devam edicem tedaviye. 21 aydır istiyorum

Selam kızlar
beni de ekler misin canım
25 yaşındayım 7 aylık evliyim evlendiğim zamandan beri istiyorum korunmuyoruz ayriyeten çikolata kistim var kullandığım bi ilaç yok şimdilik randevu alıp doktora gitcem genel muayene için beklenen bat 6 mart

Aynen bugün doktora gittim bende ilk adımı attım .arttık stres yapmıycam en büyük etken o aslında kafamı dağıtacak bişeler bulmam lazım
Bugün bende gittiiiim ama sadece ultrasonla muayene etti onda da bişi çıkmadı zaten ama kan testi falan daha gerek yok çok erken olmazsa gel dedi yarın reglin 3. Günü o yüzden yarın birde özele gidicem test yapsınsınlar diye araştırma hastanesi yapmadı folik asit verdi klasik
Sana ne dediler canım sen nereye gittin?

İnşallah canm kürlerle daha sağlıklı yumurtlama olur . Bende ilk defa kürü deneyeceğim bu ay

Canım inşaAllah bebeğin kolaylıkla gelsin. Hangi doktorda başlıyorsun, ücret nedir?

Bende araştırmaya gittim bana da aynı dedi ben daha 5.5 aylık evliyim çok erken dizilerdeki gibi ilk denemede olmuyo dedi ultrasonla muayene etti benimde temiz çıktı 1 yıldan sonra olmazsa bakılır fala n filan . Ne diyeceğimi bilemedim doktora

O değilde ben hayatımda ilk kez araştırma hastanesi gördüm, yani çok şükür allah göstermesin tabi hastane falanda neyse. Özellikle kadın doktor seçtim 2 öğrencisiyle karşılaştım. Biri kız biri erkek. Neyse dedik bizde zaten onların işi bu peki sen özeli falan düşündün mü tahlil için?

Şuan için düşünmüyorum canım dediğim gibi daha yeni evliyim ve yeni bebek düşünmeye başladık Şubat ayında ilkkez yumurtlama ile değerlendirdik bu ikinci ay olacak aslınca ovulasyon takibi ile bikaç ay daha olmazsa o zaman giderim özele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…