Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle kuzum o ay gereken olgunluğa ulaşmamış da olabiliyor ya da daha geç de olabiliyorsun hiç problem değil buna asla takılma, ben iyiyim kuzum çok stres yaptım sanırım bu süreçte basım inanılmaz geriliyor, yarın nöroloji ye gideceğim kurt oldu içimde yinede göstereyim dedim kanamam bugün bitti tamamen yarın ovulasyona bismillah başlayacağım ♥️ Çok araştırdım annem 40 gün bekle lohusa sayılırsın ilişki yasak falan dedi ama dinen, baktım daha organları falan belli olmadığı için adet kanı sayiliyormus ilişkide sakınca yokmuş çok şükür ☺️🤲♥️
büyük geçmiş olsun canım. tabi ilişkide yasak yok çok şükür . inş. mart ayında hayallerimiz gerçek olsun .amin .

büyük geçmiş olsun canım. tabi ilişkide yasak yok çok şükür . inş. mart ayında hayallerimiz gerçek olsun .amin .
İnşallah Tosbağalara kavusalimmmm , dün eşimle markete çıktık 2 kişi hala yok mu diye sordu hâlbuki 1.5 yıllık evliyim Cook sınırı bozuluyor insanın ama bunlara rağmen denemeye devam 😁

İnşallah Tosbağalara kavusalimmmm , dün eşimle markete çıktık 2 kişi hala yok mu diye sordu hâlbuki 1.5 yıllık evliyim Cook sınırı bozuluyor insanın ama bunlara rağmen denemeye devam 😁
daha çok yeniymiş evliliğin . hiç sinirini bozma canım . bir kulaktan girip diğerine uğramadan çıksın :) aynen yola devam :)

Kızlar selam resmen kendi topiğimden elendim :KK70: :KK70: :KK70:

1-Beklenen Adet Tarihiniz? 10 Mart
2-Yaşınız? 28
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Gynositol - Femara
4-Ne zamandır deniyorsunuz? - 2 AY

Birde bu ay ilk defa bal-çörekotu-tarçın kürünü deniyorum pko var inşallah faydasını görürüm.

Ben 5.5 aylık evliyim ben duyuyorum şimdiden herkesten aynı soruları kısmet diyip geçiyorum takma onları kafana😀😊

Aynen 😀 bugün doktora gittim bende ilk adımı attım .arttık stres yapmıycam en büyük etken o aslında kafamı dağıtacak bişeler bulmam lazım 😀😀
Kesinlikle canım değerlendircez yumurtlama zamanlarımızı 😍 başka uğraşlar bulmalıyız herşey pskoljik wallahi

2-Yaşınız? 28

Birde bu ay ilk defa bal-çörekotu-tarçın kürünü deniyorum pko var inşallah faydasını görürüm.
Canım beniim hoşgeldiin😍 şubat ayından transfer olanlar çook 😅

İnşallah bu aydan diğer aya transfer olmadan en güzel haberleri paylaşırız burda birbirimizle 🙏🏻Benim için, L lavi ve diğer melek anneleri için eminim daha farklı bir süreç bu..Ben bir yandan fazlasıyla heyecanlıyım, bir yandan fazlasıyla buruk içim..Dejavu oluyorum çünkü meleğimi dilerkende böyleydim diye,bazen üzülüyor bazen umutlanıyorum , hislerimi kendim bile anlayamıyorum ..Rabbim feraha kavuştursun biran önce inşallah 🙏🏻

Ben de 1 buçuk yıllık evliyim, son 6 aydır korunmuyoruz, 7.ayı da fos geçtik. Bu ay hiç düşünmeyeceğim diyorum ama nasıl düşünmeyeceksin 🙈

2-Yaşınız? 28

Hoşgeldin :halay:hadi bu aya nasipse

Çevreden karışanlar önce kendi işlerine baksalar keşkede bizi strese sokmasalar 😀
Evet onlar çok büyük etken, vallahi dışarı çıkmak istemiyorum hatta kimisi senin 2 3 yıl olmadı mı diyor o derece abartiyorlar ama covid dönemini bahane ediyorum artık bitsin öyle diyorum😁

İki gündür soğan suyu kaynatıp içiyorum sağ kasığımda ara ara sancı oluyor sizde var mı böyle bişi üç gün sonra ovulasyon sürecine gireceğim.

X