Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım hayırlısı bakalım hepimiz için

Merhabalar, aşilama yaptiracaklar da listeye dahil mi, bugun regl oldum, 28 günden sayarsak bat 7mart. Gonal-f kullaniyorum. 2yildir istiyoruz. Hayirlisiyla bebisleri alalim kucağimiza inşallah

Merhabalar, aşilama yaptiracaklar da listeye dahil mi, bugun regl oldum, 28 günden sayarsak bat 7mart. Gonal-f kullaniyorum. 2yildir istiyoruz. Hayirlisiyla bebisleri alalim kucağimiza inşallah
Ben de gonal f ve asilama ile hamile kalmistim

Çatladii hergun bembeyaz olan test birden arttı yavas yavas artar saniyodum boyle de oluyomis demekki
Canım henüz çatlamamış. 2 çizgi baya Bi koyu olması lazım önce. Kopkoyu olup sonra silinince çatlamış oluyor. Ama iyiye işaret yarın daha koyu çıkar bence

Kizlar bu corek otu bal tarcin karisimi nasil oluyor :)
reglin 1.günü başlayıp 10 gün yeniyormuş. 1 çay kaşığı bal yarım çay kaşığı tarçın yarım çay kaşığı çörek otu macun kıvamına getirip günde bir kez aç karnına şeklinde okudum

* bat: 8 Mart
* yaşım: 29
(kasım ayında düşük yaşadım o yüzden ilaçlarıma devam ediyorum.)
* ilaçlarım: gynositol (folikasit) ferrum (demir) ecopirin ve levotiron (troid)
* bu ilk ay
( kürtajdan sonra adetimin düzene girmesini bekledim yeni korunmayı bırktım. 4 şubat yumurtlama 5 şubat çatlama yakaladım ama bugün lekelenmem başladı adetim başlıyor sanırım yakalayamadım. artık mart ayında tam günleri bulmak dileğim. rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.)

Merhaba, bat 19 Mart
Yaşım 24
4. Ay olacak
İki kez kimyasal gebelik geçirdim
Folbiol kullandım, kutum bitti
Lavi12

1-Beklenen Adet Tarihiniz? 05.03.2021
2-Yaşınız? 30
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Arı sütü, hayıt suyu
4-Ne zamandır deniyorsunuz? 2 yıl

benide eklerseniz çok sevinirim. Doğal yollarla son ayım olmaz ise tüp bebeğe başlayacağım. İlk kez bir topiğe giriyorum. Uğurlu gelir umarım. Lavi12

herkese bu ay hayırlısı ile bebek haberleri almak nasip olsun. benim bat bugündü yani şubat ayı da olmadı geçen sene martta kalmıştım kimyasal olmuştu inşallah bu sene bu ay bana ve bize uğurlu gelir. hayırlı haberleri alırız.

1-Beklenen Adet Tarihiniz 09.3.21
2-Yaşınız 30
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler inofolic,çakşır
4-Ne zamandır deniyorsunuz 4 sene

Rabbim hayırlısı ile hepimize nasip etsin bu ay

1- bat: 20.03.21
2- yaş: 29
3- kullanmıyorum.
4- 2.ay

Beni de ekler misiniz ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…