Canım çakşır suyunu nasıl kullanıyorsunuz, bende netten baktım tozu kapsülü macunu suyu var, alıcaz eşim için ama hangisini almak gerekirEvet hanımlar bu ay neler yapacaksınız ben;
ebru Ceylan masajlarını deneyeceğim
ters rahim pozisyonunu deneyeceğim
ovulasyon testlerine adet bittimi ertesi gün başlayacağım
salı Günü randevum var rahim filmi çekilmesini isteyeceğim
gün aşırı ilişki planlıyorum
stres yapmayacağım nasıl olacak bilmiyorum ama
eşime çakşır suyu keçiboynuzu özü ve bol bol fındık ceviz muz vs kendime de sağlıklı beslenme aynı şekilde vitamin takviyeleri (d, b12, koenzim q10vs)
aklıma gelenler bunlar yok mu artıran
Biz suyunu aldık kahvaltıdan 15 dk önce yarım çay bardağı üstüne de biraz içme suyu katarak kullanıyor eşim.Canım çakşır suyunu nasıl kullanıyorsunuz, bende netten baktım tozu kapsülü macunu suyu var, alıcaz eşim için ama hangisini almak gerekir
Bende geçen ay şubat grubunda öğrendik çoğunuİlk olarak bu hafta doktora gitcem genel kontrole ona göre ek takviye falan almam gerekirse onları alcam .ovu testini ilkkez şubatta kullanmıştım onla yumurtlama gününü takip etmeye devam kür falan hiç kullanmadım kullanmam gerekli mi onuda bilmiyorum yeni başladığım İçin birçok şeyi bilmiyorum benburdan sizlerden görerek deniycem artık
Yap kuzum hiç belli olmaz ki bazı insanlar adete doğru bile görebiliyor vücudumuz ay ay değişiyor ben ovulasyona başladığım ilk ay hiç pik göremedim hafif koyulaştı silindi gitti ikinci ay gördüm olabiliyor yani sıkma canınıkirpapatyasiii dilo00 bu ay değerlendiremicek olsam da yumurtlama testi yapıyorum. bu günlerde yumurtlama olması gerekirdi ama bembeyaz çıkıyor testler hiç bu kadar beyaz görmemiştim. Geçen ay hormon ilacı kullandım onun etkisi sanırım. o yüzden reglle bir ben de bal çörektou tarçın kürü yapıcam mart ayına yumurtlama güzel olsun diye
İnşallah kuzum bunlar vesile şifa Rabbimizden olsunbugünden itibaren bende sabah akşam içeyim inşallah faydası olur
yazdıklarından rahatladım valla yapıyorum yapıyorum bir türlü pik olmuyor.dediğin gibi biraz koyulaşır gibi oluyor sonra siliniyor.demekki vazgeçmemek gerekiyor :) .sen nasıl oldun bu arada toparlandın mı canımYap kuzum hiç belli olmaz ki bazı insanlar adete doğru bile görebiliyor vücudumuz ay ay değişiyor ben ovulasyona başladığım ilk ay hiç pik göremedim hafif koyulaştı silindi gitti ikinci ay gördüm olabiliyor yani sıkma canını
Hergünmü içiyor bende suyunu alayımBiz suyunu aldık kahvaltıdan 15 dk önce yarım çay bardağı üstüne de biraz içme suyu katarak kullanıyor eşim.
Benimde perşembe ya da cuma olacak ne zamandır deniyorsunuz.negatifi görmekten o kadar sıkıldım ki erken yapmiyorum ben artıkBenim subat adetim persembe ya da cuma olcak gebelik testi yapsam belli olur mu
Seni çok iyi anlıyorum. Bende 21 haftalık hamileyken oğlumu kaybettim. 11 aydır da düşünüyorum tekrar ama stres sanırım baş düşmanımiz. Akışına bırakmak çok zor çok isteyince. Umarım sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatlarımız olur Mart ayi herkese uğurlu gelir inşallahEkledim seni de kuzum. Bat 3 şubat olan arkadaşlar şubattan umudu kesti artık martı bekliyor. Bense melek annesiyim ❤ 20 haftalık hamileydim 6 ay önce kaybettim kızımı sezeryan olduğum için bekleme sürem vardı Mart'ı bekliyorum umutla.. ilk aydan olur mu bilmem ama gün gün duayla saydim bekledim günleri. Hepimize çok dua ediyorum
Çok geçmiş olsun sen neden kaybettinSeni çok iyi anlıyorum. Bende 21 haftalık hamileyken oğlumu kaybettim. 11 aydır da düşünüyorum tekrar ama stres sanırım baş düşmanımiz. Akışına bırakmak çok zor çok isteyince. Umarım sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatlarımız olur Mart ayi herkese uğurlu gelir inşallah
Bu 2.ayim canım şubat cok verimli gecmesi gibi geliyo o yuzden marti dusunuyorum ama ben yumurtlama takibi falan hic yapmadim baya tecrubesizim bu konudaBenimde perşembe ya da cuma olacak ne zamandır deniyorsunuz.negatifi görmekten o kadar sıkıldım ki erken yapmiyorum ben artık
Aslinda akışına bırakmak daha iyi bence inşallah uğraşmana gerek kalmadan hamile kalmış olursunBu 2.ayim canım şubat cok verimli gecmesi gibi geliyo o yuzden marti dusunuyorum ama ben yumurtlama takibi falan hic yapmadim baya tecrubesizim bu konuda
Amin inşallahÇok geçmiş olsun sen neden kaybettino kadar çok melek annesi var ki Allah hepimizin kalbine göre versin ben Mart ayında ilk kez deneyeceğim belki benim de uzun süre olmayacak bu sürede en zoru psikolojiyi korumak çok hayal kırıklığı yaşamayız önümüzdeki ay ikimiz de güzel haberi alırız inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin ama önce melek annelerine
Bu 2.ayim canım şubat cok verimli gecmesi gibi geliyo o yuzden marti dusunuyorum ama ben yumurtlama takibi falan hic yapmadim baya tecrubesizim bu konuda 6 bucuk aylikevliyimBenimde perşembe ya da cuma olacak ne zamandır deniyorsunuz.negatifi görmekten o kadar sıkıldım ki erken yapmiyorum ben artık
İnsaAllah canimAslinda akışına bırakmak daha iyi bence inşallah uğraşmana gerek kalmadan hamile kalmış olursun
Kesinlikle kuzum o ay gereken olgunluğa ulaşmamış da olabiliyor ya da daha geç de olabiliyorsun hiç problem değil buna asla takılma, ben iyiyim kuzum çok stres yaptım sanırım bu süreçte basım inanılmaz geriliyor, yarın nöroloji ye gideceğim kurt oldu içimde yinede göstereyim dedim kanamam bugün bitti tamamen yarın ovulasyona bismillah başlayacağımyazdıklarından rahatladım valla yapıyorum yapıyorum bir türlü pik olmuyor.dediğin gibi biraz koyulaşır gibi oluyor sonra siliniyor.demekki vazgeçmemek gerekiyor :) .sen nasıl oldun bu arada toparlandın mı canım
Kuzum bende öyle kimyasal geçirdim. Bal çörek otu tarçın yapacağım bakalım inşallah vesile olurKızlar şubat ayından transfer oldum geçen ay çok umutluydum ama olmadı malesefbu topik uğurlu gelir ıns hamile kalmayı kolaylaştırmak için ne yapmamız lazım önerilerinizi yazarmisniz 3 kaybim var olsun istiyorm artk
Bende sizin gibi yapıyorum bu ay. Gün aşırı deniyorum adet bittiğinden beri insallah olur umut oldunuz şuan. Yumurtlama takibi yapmıyorum ama gün aşırı ilişki olduğu için yumurtlamayı yakalarım diye düşünüyorum. İnsallah olur.Folik asit kullanmaya başlamıştım.Ne kadar süre önce onu hatırlayamıyorum. İlişki sonrası hemen kalkmadim.Bunlarin dışında bir şey olmadı.