Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çakşır ve hayıt otu suyuda aldık her türlü denicez artık

Son düzenleme:
Herkese merhaba kızlar Canım beni de ekler misin lütfen Lavi12
Bat 14 Mart
Yaş 39
Tiroit ilacı,folikasit,d vitamini,b12 ve arısütübalpolen kullanıyorum
15 aydır deniyoruz

Çakşır ve hayıt otu suyuda aldık her türlü denicez artık
Bunları ben de deneyeceğim hayıt ilk günlerde benim fsh ımı baya düşürdü iyi geliyor gercekten de ben de yeni bir planla bunları da ekleyerek denemeye devam edicem çakşırı denemedim hiç umarım bu topik bizlere Uğur getirir

Ovulasyona iki gün var kasik ağrısı gaz bel ağrısı ve de ateş yüksekliği çekiyorum. Hafif baş ağrısı var. Hafif akıntı var çamaşıra bulasmiyor sadece hissediyorum.

Folik asiti aç karnına mı tok karnına mı alıyorsunuz?

Benim de yüksek 14 lerdeydi şimdi ne durumda acaba bilemiyorum.fsh kaç çıktı canım sende ikisi birlikte değerlendiriliyor sanırım
Netten baktım sonucuma çalışılıyor yazan bir bölüm var hepsi açıklanmamış, fsh o henüz açıklanmayan bölümde sanırım.

Netten baktım sonucuma çalışılıyor yazan bir bölüm var hepsi açıklanmamış, fsh o henüz açıklanmayan bölümde sanırım.
Yarın verilir belki o da yazarsın canım..Bence sorun yok ama doktorun inşallah güzel şeyler söyler önemli olan o..Hayırlı bir sonuç olur inşallah güzel Rabbim hepimizi sevindirsin

Selamlar bende subattan gelenlerdenim. Allah bu ay kucagimiza almayi nasip etsin
bat 6 mart
Yas 37
Folik asit+koenzim
7 aydir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…