büyük geçmiş olsun canım. tabi ilişkide yasak yok çok şükür . inş. mart ayında hayallerimiz gerçek olsun .amin .Kesinlikle kuzum o ay gereken olgunluğa ulaşmamış da olabiliyor ya da daha geç de olabiliyorsun hiç problem değil buna asla takılma, ben iyiyim kuzum çok stres yaptım sanırım bu süreçte basım inanılmaz geriliyor, yarın nöroloji ye gideceğim kurt oldu içimde yinede göstereyim dedim kanamam bugün bitti tamamen yarın ovulasyona bismillah başlayacağımÇok araştırdım annem 40 gün bekle lohusa sayılırsın ilişki yasak falan dedi ama dinen, baktım daha organları falan belli olmadığı için adet kanı sayiliyormus ilişkide sakınca yokmuş çok şükür
İnşallah Tosbağalara kavusalimmmm , dün eşimle markete çıktık 2 kişi hala yok mu diye sordu hâlbuki 1.5 yıllık evliyim Cook sınırı bozuluyor insanın ama bunlara rağmen denemeye devambüyük geçmiş olsun canım. tabi ilişkide yasak yok çok şükür . inş. mart ayında hayallerimiz gerçek olsun .amin .
AynenBende geçen ay şubat grubunda öğrendik çoğunudeneyelim bakalım
daha çok yeniymiş evliliğin . hiç sinirini bozma canım . bir kulaktan girip diğerine uğramadan çıksın :) aynen yola devam :)İnşallah Tosbağalara kavusalimmmm , dün eşimle markete çıktık 2 kişi hala yok mu diye sordu hâlbuki 1.5 yıllık evliyim Cook sınırı bozuluyor insanın ama bunlara rağmen denemeye devam
Çevreden karışanlar önce kendi işlerine baksalar keşkede bizi strese sokmasalarİnşallah Tosbağalara kavusalimmmm , dün eşimle markete çıktık 2 kişi hala yok mu diye sordu hâlbuki 1.5 yıllık evliyim Cook sınırı bozuluyor insanın ama bunlara rağmen denemeye devam
Ben 5.5 aylık evliyim ben duyuyorum şimdiden herkesten aynı soruları kısmet diyip geçiyorum takma onları kafanaİnşallah Tosbağalara kavusalimmmm , dün eşimle markete çıktık 2 kişi hala yok mu diye sordu hâlbuki 1.5 yıllık evliyim Cook sınırı bozuluyor insanın ama bunlara rağmen denemeye devam
Kesinlikle canım değerlendircez yumurtlama zamanlarımızıAynenbugün doktora gittim bende ilk adımı attım .arttık stres yapmıycam en büyük etken o aslında kafamı dağıtacak bişeler bulmam lazım
Canım beniim hoşgeldiinKızlar selam resmen kendi topiğimden elendim
1-Beklenen Adet Tarihiniz? 10 Mart
2-Yaşınız? 28
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Gynositol - Femara
4-Ne zamandır deniyorsunuz? - 2 AY
Birde bu ay ilk defa bal-çörekotu-tarçın kürünü deniyorum pko var inşallah faydasını görürüm.
Ben de 1 buçuk yıllık evliyim, son 6 aydır korunmuyoruz, 7.ayı da fos geçtik. Bu ay hiç düşünmeyeceğim diyorum ama nasıl düşünmeyeceksinİnşallah Tosbağalara kavusalimmmm , dün eşimle markete çıktık 2 kişi hala yok mu diye sordu hâlbuki 1.5 yıllık evliyim Cook sınırı bozuluyor insanın ama bunlara rağmen denemeye devam
Aynen öyleKesinlikle canım değerlendircez yumurtlama zamanlarımızıbaşka uğraşlar bulmalıyız herşey pskoljik wallahi
HoşgeldinKızlar selam resmen kendi topiğimden elendim
1-Beklenen Adet Tarihiniz? 10 Mart
2-Yaşınız? 28
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Gynositol - Femara
4-Ne zamandır deniyorsunuz? - 2 AY
Birde bu ay ilk defa bal-çörekotu-tarçın kürünü deniyorum pko var inşallah faydasını görürüm.
kuzum bizde 8 aydır korunmuyoruzBen de 1 buçuk yıllık evliyim, son 6 aydır korunmuyoruz, 7.ayı da fos geçtik. Bu ay hiç düşünmeyeceğim diyorum ama nasıl düşünmeyeceksin
Tabi canım Allah veriyor sonuçta ne yapalım yani insanlar işte boş boş konuşuyor yahudaha çok yeniymiş evliliğin . hiç sinirini bozma canım . bir kulaktan girip diğerine uğramadan çıksın :) aynen yola devam :)
Evet onlar çok büyük etken, vallahi dışarı çıkmak istemiyorum hatta kimisi senin 2 3 yıl olmadı mı diyor o derece abartiyorlar ama covid dönemini bahane ediyorum artık bitsin öyle diyorumÇevreden karışanlar önce kendi işlerine baksalar keşkede bizi strese sokmasalar
Hiç bitmiyorlar bitmeyecekler alıştık artıkBen 5.5 aylık evliyim ben duyuyorum şimdiden herkesten aynı soruları kısmet diyip geçiyorum takma onları kafana
Onu nasl yapiyosrsunuz ve nasl kullaniyorsunuzKuzum bende öyle kimyasal geçirdim. Bal çörek otu tarçın yapacağım bakalım inşallah vesile olur
Canım bir kaç topikte araştırdığıma göre 10 yemek kaşığı bal, 10 tatlı kaşığı çörek otu tozu, 10 çay kaşığı tarçın sabah akşam 1 çay kaşığı yazıyordu kuzumOnu nasl yapiyosrsunuz ve nasl kullaniyorsunuz