Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendende aldılar adetin ikinci günü gittiğimde hem hormon testi verdim hem simir testi, ama simir testi daha çıkmadı, kontrol günü geçsin diye geç çıkarıyorlar galiba o testi
Ama bn adetken gitmedim biteli 4 5 gün oldu öyle normal kontrole gittim içim rahatlasın diye kürtaj olmuştum 2 ay geçti onun için o test yapalım gene dedi

Yaa öyle mi sizin ne zamandır olmuyor. Peki bu hsg nerelerde çekiliyor bir de ücretli galiba sigorta karşılıyor mu

Olabilir canım bendende hsg filmi istendi geçen pazartesi çektirdim bir tüpüm tıkalıymış açıldı, 7 yaşında bir oğlum var sezeryanla doğmuştu

Bilmiyorum valla sperm yaşadığı İçin ertesi günde canlı oluyo ya ondan dedim hergün ne kocalarda hal kalıyo ne bizde .ne çektik be

Ama bn adetken gitmedim biteli 4 5 gün oldu öyle normal kontrole gittim içim rahatlasın diye kürtaj olmuştum 2 ay geçti onun için o test yapalım gene dedi
Anladım canım hayırlısıyla olur inşallah, bu ay deniyormusunuz yaoksa doktorunuz bekleyin mi dedi
Yaa öyle mi sizin ne zamandır olmuyor. Peki bu hsg nerelerde çekiliyor bir de ücretli galiba sigorta karşılıyor mu
Benimde 9 ay kadar oldu, adetin 2. Günü doktora gittim, muayene etti hsg istedi, adetin bitiminden itibaren 4 gün içinde çekilmesi gerekiyormuş, ben radyoloji merkezinde 850 ye çektirdim (bursada yaşıyorum) anestezisiz çekildi, Sağ tüpüm tıkalıymış, basınçla açtılar henüz doktora gidemedim, simir testini bekliyorum pazartesi gidicem bakalım inşallah bu ay bakalım
Bilmiyorum valla sperm yaşadığı İçin ertesi günde canlı oluyo ya ondan dedim hergün ne kocalarda hal kalıyo ne bizde .ne çektik be
Aynen yaaa bide bende çocuk var uyumuyo eşek sıpası

Ben fikir almak için soruyorum tedavi amaçlı sormuyorum ki merak ettiğimiz bir çok şeyi burada öğreniyoruz kimse inanıp uygulama yapmak zorunda değil herkesim kendi aklı ve iradesi var zaten

Valla canım kürtajdan sonra bu ayla birlikte 2 aydır işte bu deniyoruz ovu testi de aldım bu ay böyle deniyorum inşallah tutar

Gözünüz aydın o zaman inşallah olur artık. Benim de inşallah tıkalı değildir ama olmazsa ben de bunu araştıracağım

İnşallah dediğin gibidir canım benim sağol ilgilendiğin için. Ama bu ay adetim iki günün sonunda kesildi ve normal kan gibi değildi. Kahverengi çamur gibi öyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…