Ooo o daha uygunmus :) labquick icin cok iyi degil diyolar ama memnun kalanlarda var .Ben 24 tane 4 te gebelik testi 45 verdim labquik in
Ayy o da cok alem 10 ovu 20 gebelik :)) ayy umarim hepsini kullanmaya gerek olmazBen internetten aldım 10 ovu testi 20 gebelik testi 37 TL geçen ay
Ben klomeni bizim gibi bebek sahibi olmak isteyenlerin tedavi aşamalarını anlatırken fark ettim dr a gittim dr yazmadı sonra daha önceden bebek için gittiğim Birgül Sarıkamış asistanıyla konustum sakın alma ptesi gel dr umuz nasıl bir yol izleyiceğimize karar versin dedi klomen kullanmanı gerektirecek yumurta tembelliği vs gibi durumun yok dedi bende tüp bebek öncesi alternatif bişey varsa bir iki ay kullanmak isterim dedim geldiğinde konusur dedi ptesi gidicemBana altı ay boyunca kadın doğum doktorum klomen kullandırttı sonra başka sebeplerle başka kadın doğuma gittiğimde klomenin çok tehlikeli bir ilaç olduğunu ve asla kullanmamam gerektiğini söyledi şimdi ben hangisine inanacam
Koyu derken pik mi demek istediniz? Bende bu testleri kullanıyorum birgebeningünlüğü testleri değil mi?Kızlar yorumlar mısınız bugün sanki koyu olmuş öyşe değil mi?
2. Ayım ovu testim 2 tane kaldı da gebelik testi çok var .inşallah gerçek kalmaz aynenAyy o da cok alem 10 ovu 20 gebelik :)) ayy umarim hepsini kullanmaya gerek olmaz
İnşallah öyle birşey değildir benimde öyle oldu kahverengi arkası söküldümSelamlar kızlarSanırım ben de katılıyorum aranıza her zaman geciken adetimin erken geleceği tuttu sanırım 6 gün kala kahverengimsi lekelenmem var bu ay da olmadı sanırım
Ben geçende eczanede denk geldim inanır mısın 2 adet laboquick testi 30 TL dedi adam bana yaKızlar ovulasyon testini eczaneden alan varmı 1 adet fiyatı ne kadar bilginiz varmı ben İnternetten aldım hep..
Bence çatlamamış dahaKızlar sizce çatlamışmı?
Hayretler içinde takip ediyorum ben de kendimiİnşallah öyle birşey değildir benimde öyle oldu kahverengi arkası söküldümbunu ilk defa yaşadım böyle olan var mı bilemiyorum sebebini de strese bağladım.inşlh sen olmazsın arkası gelmez canım
İlaç alıyor musun onu merak ettim? Benim de sancım pek olmazdı sessiz sedasız geldiHayretler içinde takip ediyorum ben de kendimiNormalde sancıdan kıvranırım adetim gelmeye başlayınca ama bu sefer maşallah zımba gibiyim hiçbir şeyim yok leke gelip duruyo neyin nesi anlamadım ki
Benim yarin daha koyu olur sonraki gün pik olur bence Max. 3 gün sonra pikBenimde böyleydi canım bir haftada zor pik oldu
İlaç değil de vitamin desteği ve folik asit alıyorum, azıcık belim ağrıyor ama rahatsız edici bi şekilde değil . Bugün sadece göğüs uçlarımda ve etrafında değişiklik fark ettim kahverengi olmuş uçlar çıkmış ama regl öncesi olduğu icin de böyle olabilir bilmiyorum ki bir de çok uyuyorum işe geç kaldım dün uyumaktanİlaç alıyor musun onu merak ettim? Benim de sancım pek olmazdı sessiz sedasız geldisonra belim ağrısından canım çıkıyor sandım atlattım. Peki bir belirtin var mı böyle hissettiğin? Hamilelikte zımba gibi olmak zor ama belki seninki erkendir zımba gibi bırakıyordur seni herkes bir değil ama.
İnşallah hamilesindirİlaç değil de vitamin desteği ve folik asit alıyorum, azıcık belim ağrıyor ama rahatsız edici bi şekilde değil . Bugün sadece göğüs uçlarımda ve etrafında değişiklik fark ettim kahverengi olmuş uçlar çıkmış ama regl öncesi olduğu icin de böyle olabilir bilmiyorum ki bir de çok uyuyorum işe geç kaldım dün uyumaktan
26-27 Şubat gibi bekliyorumİnşallah hamilesindirbat ne zaman peki?
Canım doktora ilk reglimin üçüncü günü gittim. Bir hafta sonra tekrar gördü. Yani adetin 11. Günü. Yumurta olgunlaşmış çatlamak üzere dedi. Gün aşırı ilişki olsun dedi. Eşim polis görevde diye olamadı. 2 gün Sonra yani 12. Gün tekrar gittim. Yumurta çatlamış dedi. Bugün ilişki olsun dedi. Sonrada gün aşırı olsun yine dedi. Bende hatta ilişki olmadı çatlama öncesi dedim. Sorun değil yumurta döllenmeyi bekliyor bugün yarın olsun dedi.Çatlayınca mı döllenme oluşuyo yoksa çatlamadan mı.pik oluşunca değerlendirmemiz gerektiğini söylüyoruz ya en doğru zaman hangisi oluyo doktor bunla ilgili bişey söyledi mi canım .burdan okuduklarımız araştırdıklarımız kadarıyla biliyoruz
Benim aynı zamanda polip te var. Onu da takip ediyor. Eğer bu ay çift yumurtlamama rağmen üstelik hamile kalamazsam ki polip engel olabiliyormuş. Önümüzdeki ay hafif cerrahi müdahale ile alacak.benim doktor çok karamsar konuştu ya polipi kesin almamız lazım vs ama forumlarda okudum. o şekilde hamile kalan da doğuran da çok normalde polipten kaynaklı bir şikayetim de yok eşimde de zaten sperm sorunu olduğu için hemen acele etmek istemedim histereskopi için.
ay ne güzel canım ikiz bebek inşallah hayırlısını versin Rabbim
Doktor zaten yüzde 1 ihtimal çift yumurtlama dedi. Eğer ikiside denk gelir de döllenirse ikiz olur dediYaa ne güzel 2 yumurta birden olgunlaşırsa zaten ikiz olur çünkü illaki döllenir canım olgunlaştıktan sonra.. Hayırlısı olsun hakkında
Valla ilk denemem canim bakalimOoo o daha uygunmus :) labquick icin cok iyi degil diyolar ama memnun kalanlarda var .
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için dr la görüşme olmadığı İçin hep soru işareti kalıyodu kafamdaCanım doktora ilk reglimin üçüncü günü gittim. Bir hafta sonra tekrar gördü. Yani adetin 11. Günü. Yumurta olgunlaşmış çatlamak üzere dedi. Gün aşırı ilişki olsun dedi. Eşim polis görevde diye olamadı. 2 gün Sonra yani 12. Gün tekrar gittim. Yumurta çatlamış dedi. Bugün ilişki olsun dedi. Sonrada gün aşırı olsun yine dedi. Bende hatta ilişki olmadı çatlama öncesi dedim. Sorun değil yumurta döllenmeyi bekliyor bugün yarın olsun dedi.
Yumurta çatlamak üzere iken ilişki olsun diyorlar çünkü sperm 72 saate kadar bile canlı kalabildiği için yumurta çatlayıpta tüplere atılınca spermle karşılaşma ihtimali daha fazla oluyor. Çatlamış yumurta da 2 hatta 3 gün döllenmek için canlı kalabiliyor dedi doktor.
Benim aynı zamanda polip te var. Onu da takip ediyor. Eğer bu ay çift yumurtlamama rağmen üstelik hamile kalamazsam ki polip engel olabiliyormuş. Önümüzdeki ay hafif cerrahi müdahale ile alacak.
Doktor zaten yüzde 1 ihtimal çift yumurtlama dedi. Eğer ikiside denk gelir de döllenirse ikiz olur dedibi anda üç çocuk annesi adayı olmak
Allah hayırlısını versin ama ben zaten iln günleri değerlendiremedim pek. İkinci yumurta ikinci şans gibi bu ay için. Allah büyük. Hepimize nasip etsin kızlar bu ay
Evet yani dıgru pıhtı gıbı her ay olur bende hele de üşütmişsemKIzlar aklım karıstı kimyasal gebeliği bence anlasılmaz parçalı adet kanaması bendede çok oluyor normal değilmi adet kanaması kızkende parcalı görürdüm açıklayın biraz