Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben klomeni bizim gibi bebek sahibi olmak isteyenlerin tedavi aşamalarını anlatırken fark ettim dr a gittim dr yazmadı sonra daha önceden bebek için gittiğim Birgül Sarıkamış asistanıyla konustum sakın alma ptesi gel dr umuz nasıl bir yol izleyiceğimize karar versin dedi klomen kullanmanı gerektirecek yumurta tembelliği vs gibi durumun yok dedi bende tüp bebek öncesi alternatif bişey varsa bir iki ay kullanmak isterim dedim geldiğinde konusur dedi ptesi gidicem

Selamlar kızlar Sanırım ben de katılıyorum aranıza her zaman geciken adetimin erken geleceği tuttu sanırım 6 gün kala kahverengimsi lekelenmem var bu ay da olmadı sanırım
İnşallah öyle birşey değildir benimde öyle oldu kahverengi arkası söküldümbunu ilk defa yaşadım böyle olan var mı bilemiyorum sebebini de strese bağladım.inşlh sen olmazsın arkası gelmez canım

Hayretler içinde takip ediyorum ben de kendimi Normalde sancıdan kıvranırım adetim gelmeye başlayınca ama bu sefer maşallah zımba gibiyim hiçbir şeyim yok leke gelip duruyo neyin nesi anlamadım ki

Hayretler içinde takip ediyorum ben de kendimi Normalde sancıdan kıvranırım adetim gelmeye başlayınca ama bu sefer maşallah zımba gibiyim hiçbir şeyim yok leke gelip duruyo neyin nesi anlamadım ki
İlaç alıyor musun onu merak ettim? Benim de sancım pek olmazdı sessiz sedasız geldi sonra belim ağrısından canım çıkıyor sandım atlattım. Peki bir belirtin var mı böyle hissettiğin? Hamilelikte zımba gibi olmak zor ama belki seninki erkendir zımba gibi bırakıyordur seni herkes bir değil ama.

İlaç değil de vitamin desteği ve folik asit alıyorum, azıcık belim ağrıyor ama rahatsız edici bi şekilde değil . Bugün sadece göğüs uçlarımda ve etrafında değişiklik fark ettim kahverengi olmuş uçlar çıkmış ama regl öncesi olduğu icin de böyle olabilir bilmiyorum ki bir de çok uyuyorum işe geç kaldım dün uyumaktan

İnşallah hamilesindir bat ne zaman peki?

Canım doktora ilk reglimin üçüncü günü gittim. Bir hafta sonra tekrar gördü. Yani adetin 11. Günü. Yumurta olgunlaşmış çatlamak üzere dedi. Gün aşırı ilişki olsun dedi. Eşim polis görevde diye olamadı. 2 gün Sonra yani 12. Gün tekrar gittim. Yumurta çatlamış dedi. Bugün ilişki olsun dedi. Sonrada gün aşırı olsun yine dedi. Bende hatta ilişki olmadı çatlama öncesi dedim. Sorun değil yumurta döllenmeyi bekliyor bugün yarın olsun dedi.
Yumurta çatlamak üzere iken ilişki olsun diyorlar çünkü sperm 72 saate kadar bile canlı kalabildiği için yumurta çatlayıpta tüplere atılınca spermle karşılaşma ihtimali daha fazla oluyor. Çatlamış yumurta da 2 hatta 3 gün döllenmek için canlı kalabiliyor dedi doktor.
Benim aynı zamanda polip te var. Onu da takip ediyor. Eğer bu ay çift yumurtlamama rağmen üstelik hamile kalamazsam ki polip engel olabiliyormuş. Önümüzdeki ay hafif cerrahi müdahale ile alacak.
ay ne güzel canım ikiz bebek inşallah hayırlısını versin Rabbim

Yaa ne güzel 2 yumurta birden olgunlaşırsa zaten ikiz olur çünkü illaki döllenir canım olgunlaştıktan sonra.. Hayırlısı olsun hakkında
Doktor zaten yüzde 1 ihtimal çift yumurtlama dedi. Eğer ikiside denk gelir de döllenirse ikiz olur dedi bi anda üç çocuk annesi adayı olmak
Allah hayırlısını versin ama ben zaten iln günleri değerlendiremedim pek. İkinci yumurta ikinci şans gibi bu ay için. Allah büyük. Hepimize nasip etsin kızlar bu ay

Arkadaşlar birgebeningünlüğü sayfası var sizde belki bilirsiniz o sayfada doktora kadınlar covid aşısı sonrası hamileliği sordu doktor 1 ay korunmak yeterli dedi Çin aşısı için . Kafanızı karıştırmak gibi olmak istemem ama size korunmanızı da doktorunuz mu demişti vurulunca acaba? Acıbadem tüp bebek doktoruydu bunu diyen bilemedim şimdi hangi doğru

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için dr la görüşme olmadığı İçin hep soru işareti kalıyodu kafamda

KIzlar aklım karıstı kimyasal gebeliği bence anlasılmaz parçalı adet kanaması bendede çok oluyor normal değilmi adet kanaması kızkende parcalı görürdüm açıklayın biraz
Evet yani dıgru pıhtı gıbı her ay olur bende hele de üşütmişsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…