Bunu bugün ilk idrarla değil de çok sonra yaptım saat 1.10 civarıBencede var canım yarın ilk idrarla tekrar yapsana bir
Yani haklısın bende korkuyordum aman dedim kullandım valla bi cesaretGüvenilir mi ki acaba ben inanıyorum böyle şeylere ama korkuyorum da yapmaya
Eşinde sperm sorunu yoksa çok sorun olmaz. Geçen bi topikte bir kadın adetten adete arada 28,29 gün her gün değerlendirdi ve gebe kaldı.Mesela durmadan bi hafta değerlendirsek sperm kalitesini etkiler mi ki
Resimle oynamadan resim atsana pembe mi gorelimCanım tekrar tekrar bakıyorum ama yine bir bakar mısın daha net atım tekrardan bat a 4 gün var Eki Görüntüle 2786931
Resimle oynamadan resim atsana pembe mi gorelim
İlk idrarla yapsan daha koyu olurBunu bugün ilk idrarla değil de çok sonra yaptım saat 1.10 civarı
Pazartesi inşallahİlk idrarla yapsan daha koyu olur
Bende göremedim belki çekim yüzünden hayırlısı olsun canım ama sabah ilk idrarla yapman daha sağlıklı sonuç verir bu tarz aldanmalar olabilir rahat ol ve bence yarın sabah yap varsa zaten direk çıkacaktır hayatımEki Görüntüle 2786939
Canım çok çok siliikkk zor farkediliyor
Çok saol canimCanım moralini bozma sen elinden geleni yap zaten o bebeği verecek olan Allah tır. Nice kimseler var ki hiçbir şeyi yokken olmuyor, kimileri var ki yapamazsın olmaz vs diyorlar ama oluyor. Elinden geleni yap, tevekkül et verirse takdiridir vermezse de takdiridir. Allah hayırlı evlat versin inşallah isteyen herkese
Hayırlısı canımPazartesi inşallah
Etkileyebilir gün aşırı yap bence bir gün dolu bir gün boş ben öyle yaptım .yumurtada pik gördüğüm ilk gün değerlendirdik sonraki gün boş ve bir sonraki günde çatlamıştı silikti o günü de değerlendirip bıraktım artık bundan sonra dua edip bekliycemMesela durmadan bi hafta değerlendirsek sperm kalitesini etkiler mi ki
Burda daha belirgin inşallah vardır bu topiğin ilk hamişi olursun inşallahCanım tekrar tekrar bakıyorum ama yine bir bakar mısın daha net atım tekrardan bat a 4 gün var Eki Görüntüle 2786931
Bende bu ay bu sistemi deycem 11-13-15 bir bölü bir boşla devam edicem rabbim inş nasip eder hepimize vakti saati rabbim biliyor her gün denediğim de oldu 5 gün ara vermeden de bu ay 3. Deneme ayı olacak nasipseEtkileyebilir gün aşırı yap bence bir gün dolu bir gün boş ben öyle yaptım .yumurtada pik gördüğüm ilk gün değerlendirdik sonraki gün boş ve bir sonraki günde çatlamıştı silikti o günü de değerlendirip bıraktım artık bundan sonra dua edip bekliycem
İlk idrarla yapsan daha koyu olur
inşallaahhBurda daha belirgin inşallah vardır bu topiğin ilk hamişi olursun inşallahyarın sabah tekrar dene daha koyulaşır
Canım 3 günüde değerlendirmen gerekiyor, hem yumurtlamaları hem çatlamayı, çünkü yumurtlama olduğunda bir sonraki günün çatlamamı olacağını yoksa yumurtlamanın devam edip etmeyeceğini bilemezsin, ertesi gün yumurtlama devam ediyorsa yeniden değerlendiriyoruz, silik görene kadar devam yaniKızlar yumurta 2 gün pik yapıp 3. Gün çatlıyorsa sizce hangi gün değerlendirilmeli 1. Pik boşluk çatlama günü mu yoksa bekleyip 2. Pik günü ve çatlama günü mü
Geçen ay böyle demedim hatta öncesi ile birlikte 5 gün sonu hüsran oldu da yanlış mı yapıyorum dedim nasip demekki rabbim vereceği zamanı biliyorCanım 3 günüde değerlendirmen gerekiyor, hem yumurtlamaları hem çatlamayı, çünkü yumurtlama olduğunda bir sonraki günün çatlamamı olacağını yoksa yumurtlamanın devam edip etmeyeceğini bilemezsin, ertesi gün yumurtlama devam ediyorsa yeniden değerlendiriyoruz, silik görene kadar devam yanisilik gördüğümüz gün kapanış bitiriyoruz
Evet canım ovül testi onun için aslında, iki çizgiyi aynı koyulukta görene kadar normal ilişki, yumurtlama gördükten sonra çatlama dahil aralıksız ilişki, 5 gün üst üste zor olmuştur yaGeçen ay böyle demedim hatta öncesi ile birlikte 5 gün sonu hüsran oldu da yanlış mı yapıyorum dedim nasip demekki rabbim vereceği zamanı biliyor
Valla nblm ilk bebek düşündüğümüz de her gece birliktelik oldu ama hep böyle idi gebelik sağlandı öyle salmıştık nasip deyip ama nasip olmadı derken kürtaj korun adet ol falan 3 aydır her türlü devam yine ama nasip olmadı bide insan kaybedince aceleci oluyor herhal de bunaltıcı olmaya başladı inş bu ay nasip olurEvet canım ovül testi onun için aslında, iki çizgiyi aynı koyulukta görene kadar normal ilişki, yumurtlama gördükten sonra çatlama dahil aralıksız ilişki, 5 gün üst üste zor olmuştur yaben 10 yıllık evli olduğumdan bana öyle geliyor olabilir tabi
Valla nblm ilk bebek düşündüğümüz de her gece birliktelik oldu ama hep böyle idi gebelik sağlandı öyle salmıştık nasip deyip ama nasip olmadı derken kürtaj korun adet ol falan 3 aydır her türlü devam yine ama nasip olmadı bide insan kaybedince aceleci oluyor herhal de bunaltıcı olmaya başladı inş bu ay nasip olurEvet canım ovül testi onun için aslında, iki çizgiyi aynı koyulukta görene kadar normal ilişki, yumurtlama gördükten sonra çatlama dahil aralıksız ilişki, 5 gün üst üste zor olmuştur yaben 10 yıllık evli olduğumdan bana öyle geliyor olabilir tabi