- 2 Şubat 2014
- 213
- 224
- 34
İnşallah sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum çok kafama takmamaya çalışıyorum kendimde belirti aramamaya çalışcam olumsuz olunca daha fazla üzülüyorum çünkü hakkımızda hayırlısı artık hepimiz için dua ediyorum herzamanBende bu ay bu sistemi deycem 11-13-15 bir bölü bir boşla devam edicem rabbim inş nasip eder hepimize vakti saati rabbim biliyor her gün denediğim de oldu 5 gün ara vermeden de bu ay 3. Deneme ayı olacak nasipseinş güzel haberler alırız
O sperm sağlığı için iyi olmaz bence ilk pik günü değerlendirsen zaten 2,3 gün sperm yaşıyo 1 gün boşluk bırakıp sonraki gün değerlendirirsen daha sağlıklı olur hemde bişey kaçırmış olmazsınCanım 3 günüde değerlendirmen gerekiyor, hem yumurtlamaları hem çatlamayı, çünkü yumurtlama olduğunda bir sonraki günün çatlamamı olacağını yoksa yumurtlamanın devam edip etmeyeceğini bilemezsin, ertesi gün yumurtlama devam ediyorsa yeniden değerlendiriyoruz, silik görene kadar devam yanisilik gördüğümüz gün kapanış bitiriyoruz
Üst üste değerlendirmek normal demi hani bişey olmazCanım sen her ihtimale karşımdeğerlendir ama yarın yumurtlama gibi,
Yarın sabah yine yapayım akşam mı yapsamTam pik değil gibi testin canım en sağlamı bi test daha yap tutup akıntımda var çok fazla demişsin çünki ,
testin durumuna göre değerlendirmen daha mantıklı hergün yapmaktansa ilşki.
Bende bi bakayım o zaman şu macuna kuzu... vala iyi sabretmis beni banyo yıldırıyo namazları kaçırdığım bile oldu Allahım affetsinYani haklısın bende korkuyordum aman dedim kullandım valla bi cesaret
Eşinde sperm sorunu yoksa çok sorun olmaz. Geçen bi topikte bir kadın adetten adete arada 28,29 gün her gün değerlendirdi ve gebe kaldı.
Bende geçen ay öyle yaptım biliyo musun nasip sanırım birazdaEtkileyebilir gün aşırı yap bence bir gün dolu bir gün boş ben öyle yaptım .yumurtada pik gördüğüm ilk gün değerlendirdik sonraki gün boş ve bir sonraki günde çatlamıştı silikti o günü de değerlendirip bıraktım artık bundan sonra dua edip bekliycem
Evet canım yaraları sarmak içinValla nblm ilk bebek düşündüğümüz de her gece birliktelik oldu ama hep böyle idi gebelik sağlandı öyle salmıştık nasip deyip ama nasip olmadı derken kürtaj korun adet ol falan 3 aydır her türlü devam yine ama nasip olmadı bide insan kaybedince aceleci oluyor herhal de bunaltıcı olmaya başladı inş bu ay nasip olur
En azından bi simir testi alabilirdi ya neden bakmışlen almamış kiKızlar size bişe sorucam. Geçen hafta adetin 3. Günü doktora gittim. Ultrasonla baktı herhangi bi sorun yok dedi ama kan tahlili vs istemedi. Benim de aklım takıldı sadece ultrasonla enfeksiyon bile olsa görülür mü ki. Ben enfeksiyonum var gibi düşünüyorum daakıntım çok oluyor ve bence kötü kokulu
Yok kız 2 gün üst üste bişi olmazO sperm sağlığı için iyi olmaz bence ilk pik günü değerlendirsen zaten 2,3 gün sperm yaşıyo 1 gün boşluk bırakıp sonraki gün değerlendirirsen daha sağlıklı olur hemde bişey kaçırmış olmazsın
Bnde dün muayene oldum bnden aldı sinir testi 10 güne çıkar bu arada hiç sorun yok çok şükür yumurta fazladan var sıkıntı etme olur dedi inşallah bakalım artıkEn azından bi simir testi alabilirdi ya neden bakmışlen almamış kiof muayene zaten bi olay ikinci, üçüncü muayene artık zor ya hazır bakmışken alsaydı keşke
Canım yumurtlama günü ve çatlama gününün değerlendirilmesi gerekli, instagramda bir gebenin günlüğü sayfasınıda takip edebilirsiniz, Ebru hanımada sorabilirsiniz bu konularda cevap veriyor, örnekleride bolca var sayfasındaÜst üste değerlendirmek normal demi hani bişey olmaz
Bendende aldılar adetin ikinci günü gittiğimde hem hormon testi verdim hem simir testi, ama simir testi daha çıkmadı, kontrol günü geçsin diye geç çıkarıyorlar galiba o testiBnde dün muayene oldum bnden aldı sinir testi 10 güne çıkar bu arada hiç sorun yok çok şükür yumurta fazladan var sıkıntı etme olur dedi inşallah bakalım artık
Olabilir canım bendende hsg filmi istendi geçen pazartesi çektirdim bir tüpüm tıkalıymış açıldı, 7 yaşında bir oğlum var sezeryanla doğmuştuKızlar size bişey sorcam. Ben daha önce de yazmıştım 2. yi istiyoruz 10 yaşında bir kızım var 2- 2,5 yıldır istiyoruz ama olmadı. Adetin 3. günü doktora gittim tahlil hormon tahlili yapıldı. Hormonların iyi dedi doktor değerlerim şöyle
Progesteron: 0,14
Lh: 4,86
FSH: 7,12
Prolaktin: 15,65
Değerlerim normalse tüplerim tıkalı mı acaba sorusu aklıma takıldı. Sezeryanla doğum yaptım. Ne dersiniz olabilir mi
Tamam canımCanım yumurtlama günü ve çatlama gününün değerlendirilmesi gerekli, instagramda bir gebenin günlüğü sayfasınıda takip edebilirsiniz, Ebru hanımada sorabilirsiniz bu konularda cevap veriyor, örnekleride bolca var sayfasında
Yumurtlamadan onceki gunlerde de tutma ihtimali cok fazla bence canini skmaEki Görüntüle 2786103
Merhaba kızlar dün benim böyleydi. Ama degerlendiremedikeşim baskı altında hissetti heralde görevi tamamlayamadık. Canım sıkıldı. Ama önceki iki gün değerlendirdik.
Benimde 2 gun once boyleydi dun biraz t cizgisi koyulasti bugun kopkoyu yani bi anda degisiyor moralini bozma. Yumurtlama masaji yap bence cok iyi geliyorEki Görüntüle 2786300
Kızlar merhaba kaç gundur sılık bu hep bolemı olcak hıc belırgınlesmedı regl ilk gununden ıtibaren bu 9. Gunum normal degılmı
Henuz degil ama ya yarin ya sonraki gun koyulasacak gibi.Kızlar yorumlar mısınız bugün sanki koyu olmuş öyşe değil mi?