Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en garantisinden 3 günü de değerlendirin fırsatınız varsa, yoksa da 2 pik gününü değerlendirin yeterli :)Kızlar yumurta 2 gün pik yapıp 3. Gün çatlıyorsa sizce hangi gün değerlendirilmeli 1. Pik boşluk çatlama günü mu yoksa bekleyip 2. Pik günü ve çatlama günü mü
KapanışşşCanım 3 günüde değerlendirmen gerekiyor, hem yumurtlamaları hem çatlamayı, çünkü yumurtlama olduğunda bir sonraki günün çatlamamı olacağını yoksa yumurtlamanın devam edip etmeyeceğini bilemezsin, ertesi gün yumurtlama devam ediyorsa yeniden değerlendiriyoruz, silik görene kadar devam yani silik gördüğümüz gün kapanış bitiriyoruz
Pik olmuş canım bugün yarın çatlar...Kızlar sizce çatlamışmı?
Dün daha da koyu pikti canımPik olmuş canım bugün yarın çatlar...
Henuz catlamamis yumurtlama gorunuyor .Kızlar sizce çatlamışmı?
Çatlama günü anlamsız mı yani çatlamadan mı döllenmelien garantisinden 3 günü de değerlendirin fırsatınız varsa, yoksa da 2 pik gününü değerlendirin yeterli :)
Ben ilk 5 li almistim 3-4 ay once 45 tl idi sonra 7 li aldim 60 falandi. Netten almak daha avantajli . 30 tane + 2 gebelik testine 80 tl verdim ben.Kızlar ovulasyon testini eczaneden alan varmı 1 adet fiyatı ne kadar bilginiz varmı ben İnternetten aldım hep..
Evet bende netten alıyorımama şuan mesela 1 tane lazım veya 2 tane o yüzden sordumBen ilk 5 li almistim 3-4 ay once 45 tl idi sonra 7 li aldim 60 falandi. Netten almak daha avantajli . 30 tane + 2 gebelik testine 80 tl verdim ben.
Benimde böyleydi canım bir haftada zor pik olduİki güne pik olur adetin 10. Günü erken yumurtlayacagim inşaallah
Ben 24 tane 4 te gebelik testi 45 verdim labquik inBen ilk 5 li almistim 3-4 ay once 45 tl idi sonra 7 li aldim 60 falandi. Netten almak daha avantajli . 30 tane + 2 gebelik testine 80 tl verdim ben.
Pik bu canım yarın öbürgün çatlarKızlar sizce çatlamışmı?
Ben internetten aldım 10 ovu testi 20 gebelik testi 37 TL geçen ayBen ilk 5 li almistim 3-4 ay once 45 tl idi sonra 7 li aldim 60 falandi. Netten almak daha avantajli . 30 tane + 2 gebelik testine 80 tl verdim ben.
KIzlar aklım karıstı kimyasal gebeliği bence anlasılmaz parçalı adet kanaması bendede çok oluyor normal değilmi adet kanaması kızkende parcalı görürdüm açıklayın birazAt canım ben tıksınmem özelden at istersen
Çookça Amiinnnİnşallah bu ay hepimizin göbüşü dolsun