Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim subat adetim persembe ya da cuma olcak gebelik testi yapsam belli olur mu
Kiminin önce çıkıyor kiminin adet günü o yüzden negatifi görmeyi de baz alarak yapabilirsen üzülmemek adına deneyebilirsin bencee

Lavi12
Benide eklersen çok sevinirim
1-Beklenen Adet Tarihiniz? / 2 Mart
2-Yaşınız? / 26
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Kullanmıyorum
4-Ne zamandır deniyorsunuz? / 7 aydır

Canım benim bat 1 mart yaşım 27 .kullandığım ilaç yok. 3 aydır deniyoruz

Selamm Lavi12 cim ben geldim Şubat ayında denemiştim ama şöyle ki yumurtlama zamanlarımı takip etmeden denemiştim.Umarım bol gebişli bir topiğimiz olur Sorularına cevap vereyim.Listeye ekleyebilirsin benii de
1-Beklenen Adet Tarihiniz? 7 mart
2-Yaşınız? 30

3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Folbiol ilaç
4-Ne zamandır deniyorsunuz? 1 aydır

Merhaba, benide ekler misiniz
1-Beklenen Adet Tarihiniz? 05/03/2021
2-Yaşınız? 37
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Prenatal Multi+DHA Softgels
4-Ne zamandır deniyorsunuz? 3 ay

1-Beklenen Adet Tarihiniz? 7 Mart
2-Yaşınız? 27
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? laboquick ovulasyon testi kullanıyorum.herhangibir ilaç kullanmıyorum
4-Ne zamandır deniyorsunuz?3 Ay
Benide eklermisin .bu ay inşallah herkes güzel haberler alır güzel haberler verir

İnşallah bu ay sende verirsin müjdeli haberi canım dualarımız burda anne olmak isteyen herkes için herkesin mutluluğunu da üzüntüsünü de paylaşıyoruz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bat tarihimiz aynıymış canım inşallah çok güzel geçiririz bu mart ayını.

İlk olarak bu hafta doktora gitcem genel kontrole ona göre ek takviye falan almam gerekirse onları alcam .ovu testini ilkkez şubatta kullanmıştım onla yumurtlama gününü takip etmeye devam kür falan hiç kullanmadım kullanmam gerekli mi onuda bilmiyorum yeni başladığım İçin birçok şeyi bilmiyorum ben burdan sizlerden görerek deniycem artık

Bat tarihimiz aynıymış canım inşallah çok güzel geçiririz bu mart ayını.
Aynen canım bende şimdi ilk sayfadan okumaya başlamıştım bat tarihimizin aynı olduğu bayağı kişi varmış .inşallah canım inşallah şubattan çok umutluydum hiç yaşamadığım belirtileri yaşayıp 3 gün önce gördüm kırmızıları bu ay inşallah olcak hepimizin

Folik asitede başla canım

İnşallah canım beniim umutlarımız Mart ayında bende şubatta öyle denedim ama yumurtlama zamanında değil.Güzel haberler alalım Allahın izniyle

Başlıycam canım önce bi doktora gidiyim yeni yeni istiyorum bebişi diye gitmediö olur diye baktım üzülüyorum bi gidiyim dedim kontrolde fayda var
Folik asit için kendiliğinden olmasını beklemene gerek yok folik asit bebek olması için değil bebeğin sağlıklı olmasğ için faydalğ canım en az üç ay önceden başlayın diyorlar hoş bende yeni başladım iki gün oldu hayırlısı olsun umarım güzel haberler veririz birlikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…