Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başlıycam bende canım şimdi teşekkür ederim

Günaydın kzlar arı sütü nerden alıyorsunuz marketlerde ki güvenilir mi sizce

Günaydın kzlar arı sütü nerden alıyorsunuz marketlerde ki güvenilir mi sizce
Canım saf arısütünün mutlaka buzdolabında saklanmış olması gerekiyor yoksa bozulur. saf arısütü alacaksan eğriçayır ya da arifoğlu mağazalarından buzdolabından alabilirsin. Ya da arısütü karışımları almak lazım onların dolapta saklanmasına gerek yok ama içinde %2 filan oluyor çok az miktarı

Ben almayı düşündüm fakat sağlıklı organik gelmedi açıkçası ondan nerden alacağımı bilemedim marketlerde hep görüyorum ama bana sağlıklı gelmiyor nerden alcam bilemedim

Merhaba kızlar şubattan buraya transferim
@lavicanım beni de ekler misin
Bat 8 şubat
1 yıllık evliyim 4 aydır denedik en son oldu ama boş gebelikti kürtajdan sonra bu 2 aydır denemeniz
Folik asit
Yaş 21

Merhaba kızlar şubattan buraya transferim
@lavicanım beni de ekler misin
Bat 8 şubat
1 yıllık evliyim 4 aydır denedik en son oldu ama boş gebelikti kürtajdan sonra bu 2 aydır denemeniz
Folik asit
Yaş 21
Lavi12 canım yanlış yazmışım bat 8 mart bugün oldum diye biraz moralim bozuk ne yazdığımı da bilmiyorum

Kızlar merhabâaa :) Ben de marta transfer oldum, beklenen adet tarihim 4 Mart , bu 8. Ayımız denemede :) Geçtiğimiz 2 ay klomen kullandım . Bu ay kimyasal geçirdim malesef. Yeni adetim bitti, şimdi ise bugünden itibaren çörek otu bal tarçın başlayacağım hayırlarla gelsin bu ay bize

İnsallah kuzum bnde marta transfer oldum

inşallah hepimiz için olumlu sonuçlanan bir ay olur.. Bende adetimin ikinci günündewn itibaren çörek otu bal tarçın kürüne başladım araştırdığım kadarıyla yumurtlamaya kadar kullanılıp bırakılıyor inşallah işe yarar kür

İnşallah kuzum benim adetim bugün bitti bende bugün akşam başlayacağım inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…