Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Batı 2 nisan plan var mi? Cok erken başladım ben teste yaa negatif negatif üstüne. Midem bulaniyor

Kızlar ben regl günü başladım yumurtlamaya kadar bi sabah aç karnına bal tarçın çörekotu yapıyorum, diğer sabah aç karnına çakşır suyu içiyorum. 10. gün yumurtlama oluyo benim zaten. Bunları 5er kez içmiş olucam. Aynı kürü her sabah kullanmıyım zarar vercekse az versin fayda vercekse de biraz yararlanmış olayım dedim. Hem korkuyorum hem kullanıyorum ne yardan ne serden

Kızlar selam..
Herkesin kandili mübarek olsun.
Bat günüm bugün ama bir hareket yok. Soru şu polip operasyonu sonrası Bat ın değişmesi olası mıdır? Ondan mı acaba diyorum ama? Kasık ağrım var ama adet olacakmışım gibi değil sanki?

Bugün aksama kadar bekle canım test yaomismiydin eğer akşama gelmezse test yap

Canım ben de çok ayrıntı soruyorum ama 45 dakika yattıktan sonra kalktın mi yoksa uyudun mu?

Canım ben de çok ayrıntı soruyorum ama 45 dakika yattıktan sonra kalktın mi yoksa uyudun mu?
Kalktım canım, eşin gelmeden önce belinin altına yastık koymayı unutma ama öncesinde koy yani öyle dışarıya akan birşey olmuyor. Yarım saat 45 dk yattıktan sonra kalkınca da su gibi bi akıntı oluyor sadece olursa, o da normal zaten. Eşimin sonuç gösterdiği doktor demişti bu ilişkinin en başında yastık koyma olayını.

Kizlar benim bata bir gun kaldı ya .Şimdi bebeği m de var çıkıp test alayım diyorum .Varsa kesin çıkar mı?,Ona göre gidicemBu karda kışta boşuna cikmayayim

Bekliyorum valla canım. Bugün doğumgünüm. Kendime 38 yaş hediyesi olsun istedim bu bebiş ama.. Nasip.
Test yapmadım bugün. Önceki gün çok silik dün negatif filan. Beklicem akşama kadar regl olurum zaten
Nasip canım önümüzdeki aya inşallah

Bende sadece bal tarcın çörekotu her sabah bir tatlı kaşığı alıyorum birde gün içinde hurma yiyorum folik asit içeriği yüksekmiş ilaç almak istemiyorum bende ovulasyona salı başlarım senınle aynı bizim inşallahhh bizde bu ay çift çizgi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…