Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2811601 kizlar lutfen ovulasyon testime bakarmisiniz. Bana kalirsa bu gun catladi ama Test markalari arasindaki fark sanki kafami karistirdi biraz. Miratechin ve diger kaset testin kontrol cizgileri farkli. Ancak dun pic di bu gun catlamis gibi gordum. Lutfen yardimci olurmusunuz...?? Gorunemiyorse eger, Sag taraf CONTROL cizgileri sol taraf TEST. 🙏🏼
Çatlama bence de canım ama önerim strip test daha net ve doğru bence

Benimde bi sorum olacak kızlar yumurtlamadan sonra sık sık kasık batmaları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

22 martta test yapmayı unuttum. Sizce piki kaçırdım mı🥲 bat 8 nisan. Geçen ay 12. Gün, bi önceki ay 13. Gün, ondan önceki ay da 14. Gün piki görmüştüm🥴 son adet tarihim 12 mart

Eklentiler

• 8B1FF1BA-7F3E-47FC-AABF-B04981BC217B.jpeg
    8B1FF1BA-7F3E-47FC-AABF-B04981BC217B.jpeg
    79,4 KB · Görüntüleme: 42
Yani benim yumurtlamadan hemen sonra adet sancısı gibi oldu 2 gün sonra kasık ağrısına döndü ama baya sızlıyor hafif değil sağ tarafım
Bende olmuştu canım inceden sızı gibi batmalar bat günüme yakın geçti regl ağrısı gibi ağrılar olmuştu sonra o da kasık ağrısına dönmüştü

benim BAT 2 nisan canım, dr 30unda yap dedi testi...benim de dün ve bugün midem bulanıyor.. sabah kötü oldum çok halsizim, iğne etkisi midir bilemiyorum 11. gün şuanda..
Her gün yapiyorum test ama negatif cikiyor tabii... 10. Günde ignenin etkisi gecer bu arada insallah vardır

Eki Görüntüle 2811601 kizlar lutfen ovulasyon testime bakarmisiniz. Bana kalirsa bu gun catladi ama Test markalari arasindaki fark sanki kafami karistirdi biraz. Miratechin ve diger kaset testin kontrol cizgileri farkli. Ancak dun pic di bu gun catlamis gibi gordum. Lutfen yardimci olurmusunuz...?? Gorunemiyorse eger, Sag taraf CONTROL cizgileri sol taraf TEST. 🙏🏼
Catlamis

Kizlarr ben 10. Gun yumurtluyodum normalde ama bu ay daha erken olcak galiba. Bugun 5. gun bembeyaz olurdu normalde ama bu ay koyulaşma başlamış 🙋🏻‍♀️ bal çorekotu tarçın ve çakşır etkisi sanirim

Eklentiler

• 20210328_194733.jpg
    20210328_194733.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 39
X