- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün aksama kadar bekle canım test yaomismiydin eğer akşama gelmezse test yapKızlar selam..
Herkesin kandili mübarek olsun.
Bat günüm bugün ama bir hareket yok. Soru şu polip operasyonu sonrası Bat ın değişmesi olası mıdır? Ondan mı acaba diyorum ama? Kasık ağrım var ama adet olacakmışım gibi değil sanki?
Yaptinmi merak ediyrum:)Yarın gebelik yaparım ben heralde 12.gun yarın
Canım ben de çok ayrıntı soruyorum ama 45 dakika yattıktan sonra kalktın mi yoksa uyudun mu?Canım pik öncesi ve sonrasını ard arda değerlendirdim.Gün aşırı değil hergün oldu o dönemde. Bu defa yarım saat 45 dk bacakları kaldırarak yatma olayını da yaptım. Birde ilişkinin başında belimin altına yastık koydum sonradan değil. Bunları yaptım.
Negatif canımYaptinmi merak ediyrum:)
Ay bidaki Aya inşallahNegatif canım
İnşallah kuzum bakalımAy bidaki Aya inşallah
Kalktım canım, eşin gelmeden önce belinin altına yastık koymayı unutma ama öncesinde koy yani öyle dışarıya akan birşey olmuyor. Yarım saat 45 dk yattıktan sonra kalkınca da su gibi bi akıntı oluyor sadece olursa, o da normal zaten. Eşimin sonuç gösterdiği doktor demişti bu ilişkinin en başında yastık koyma olayını.Canım ben de çok ayrıntı soruyorum ama 45 dakika yattıktan sonra kalktın mi yoksa uyudun mu?
Bacaklarım yukarda, belimin altında yastıkla bekledim ayrıca onu söylemeyi unıtmuşum.Canım ben de çok ayrıntı soruyorum ama 45 dakika yattıktan sonra kalktın mi yoksa uyudun mu?
Tebrik ederim canım .Pozitif
Bizz çıkma karda kışta desek de sankim dayamayıp kar kış demeden koşa koşa gidecekmiş gibisin o sebeble ben çıkmandan yanayımKizlar benim bata bir gun kaldı ya .Şimdi bebeği m de var çıkıp test alayım diyorum .Varsa kesin çıkar mı?,Ona göre gidicemBu karda kışta boşuna cikmayayim
Canım dün istemiştin az önce yaptım biraz daha koyuAy bidaki Aya inşallah
Ah çok teşekkür ederim canım koyulaşmis evet muhtemelen pazartesi çok koyu olurCanım dün istemiştin az önce yaptım biraz daha koyu
Bekliyorum valla canım. Bugün doğumgünüm. Kendime 38 yaş hediyesi olsun istedim bu bebiş ama.. Nasip.Bugün aksama kadar bekle canım test yaomismiydin eğer akşama gelmezse test yap
Nasip canım önümüzdeki aya inşallahBekliyorum valla canım. Bugün doğumgünüm. Kendime 38 yaş hediyesi olsun istedim bu bebiş ama.. Nasip.
Test yapmadım bugün. Önceki gün çok silik dün negatif filan. Beklicem akşama kadar regl olurum zaten
Jeli kullandınız mı acaba? Faydası oldumuPrefert jel ben aldim bu ay kullanicam
Bende sadece bal tarcın çörekotu her sabah bir tatlı kaşığı alıyorum birde gün içinde hurma yiyorum folik asit içeriği yüksekmiş ilaç almak istemiyorum bende ovulasyona salı başlarım senınle aynı bizim inşallahhh bizde bu ay çift çizgi görürüzKızlar ben regl günü başladım yumurtlamaya kadar bi sabah aç karnına bal tarçın çörekotu yapıyorum, diğer sabah aç karnına çakşır suyu içiyorum. 10. gün yumurtlama oluyo benim zaten. Bunları 5er kez içmiş olucam. Aynı kürü her sabah kullanmıyım zarar vercekse az versin fayda vercekse de biraz yararlanmış olayım dedim. Hem korkuyorum hem kullanıyorum ne yardan ne serden