Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2810647
Kızlar çok çok özür dilerim ama ovulasyon testi bu devamına yazmıstım sonunda piki gördüm diye ama ben anlamadom telefondan girdiğim için mi analamdom hamıle degılım ovulasyon testi bu 😕
Ay heveslendim valla 🤭 olsun Allah söyletmiş olsun❤️
Kızlar bata 4 var hayalet çizgi gördüm sanki farklı filtrelerle denedim var gibi değil mi
Canım Filtre de görünüyor. Kaç dk da çıktı peki?

O 2 3 gecedir bende de var ama yatınca oluyor hep, çok yol yapmışımda bileklerim falan ağrımış gibi,ama hamilelik belirtisi olur mu bilmiyorum.
Bilmiyorum canım umarım öyledir 🙏

Canım benim ilk test silik çıktı ama sonra yaptım başka marka ile. Hiç bişi çıkmadı 😔

Canım insan hissediyor Allah hayırlısını nasip etsin 😇

Bence hamilesiniz🤗

Ya kuzum belirgin hemde kaset testte. Bence oldu bu iş 🤩

Kaset teste bu belirginlik. Tebrik ederim darısı başımıza diyelim 🤗
İlk testiniz silik çıktı ikincide hiiç bişey çıkmadı mı yaa çok umut olmuş tu bana yaa inşallah benim kide öyle olmaz

İlk testiniz silik çıktı ikincide hiiç bişey çıkmadı mı yaa çok umut olmuş tu bana yaa inşallah benim kide öyle olmaz
Canım ben ilk predictor ile yaptım 11.günde çok silik çizgi çıktı.
Sonra 12.gün başka marka ile yaptım hiç bişi çıkmadı. Bugün miratech ile yaptım o kadar ince bi çizgi varki. Varla yok arası yoka yakın 😬
Yarın regl günüm. Normalde kahverengi lekelenmeler olurdu ikş gün öncesi. Şuan o yok. Uykum gelio gözlerim batıyor ayaklarım çok üşüyor. Ağzım kuruyor. Böyle garip belirtilerim var. He bide dudağımda uçuk çıktı filan. Kasık ağrım var bacağıma vuran regl olacakmışım gibi. Hatta akşamdan beri sık sık lavaboya gidiyorum regl oldum sanıyorum akışkan şeffaf bi akıntım var filan. Amaa testlerde istediğim bir çift çizgi yok😒😒

Kizlar size bi sorum var benim üç gündür su incecik.kuruma çizgisi çıkıyor ama Ne koyulasiyor ne bişey sorum kimyasal olabilirmi böyle çatlama 11.gun bata üç var

Eklentiler

• IMG20210326193554.jpg
    IMG20210326193554.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 52
X