Ay heveslendim vallaEki Görüntüle 2810647
Kızlar çok çok özür dilerim ama ovulasyon testi bu devamına yazmıstım sonunda piki gördüm diye ama ben anlamadom telefondan girdiğim için mi analamdom hamıle degılım ovulasyon testi bu
Canım Filtre de görünüyor. Kaç dk da çıktı peki?Kızlar bata 4 var hayalet çizgi gördüm sanki farklı filtrelerle denedim var gibi değil mi
Canim kadin posetten koydu seffaf yani bi markanin deildi istedigim kadar koyduCan peki polen hangi markaydı
Ewt canim alkanBizim aldığımız yer bizim köyde canım Erzurum da yapıyor alı arkadaşı.Evet tam tersine olmuş soyadınız Alkan mı
Hemen çıktıAy heveslendim vallaolsun Allah söyletmiş olsun
Canım Filtre de görünüyor. Kaç dk da çıktı peki?
Yaa çok heyecanlıyım inşallah vardırEvet canim bende gördüm saglikli ileerlesin insallah❤❤❤
Harika canım. Valla görünüyor sağlıkla ilerlesin inşallah canımHemen çıktı
Ayyy canım nasıl mutlu oldum çok sevindim sağlıkla büyüt önce karnında sonra kucağında canım hayırlı evladın olsun tebrik ederim.Çıkmış kızlar 27.42 pozitif diyor. 2 gün arayla tekrarlayacağım bakalım inşallah düzenli artar
Çok teşekkür ederim canım inşallahAyyy canım nasıl mutlu oldum çok sevindim sağlıkla büyüt önce karnında sonra kucağında canım hayırlı evladın olsun tebrik ederim.
Anladım canımEwt canim alkan
Anladım canım ben bı aktara gideyim o zaman, teşekkür ederim. Bı de şey sormuştum başka bişey yaptınız mıCanim kadin posetten koydu seffaf yani bi markanin deildi istedigim kadar koydu
Bilmiyorum canım umarım öyledirO 2 3 gecedir bende de var ama yatınca oluyor hep, çok yol yapmışımda bileklerim falan ağrımış gibi,ama hamilelik belirtisi olur mu bilmiyorum.
İlk testiniz silik çıktı ikincide hiiç bişey çıkmadı mı yaa çok umut olmuş tu bana yaa inşallah benim kide öyle olmazCanım benim ilk test silik çıktı ama sonra yaptım başka marka ile. Hiç bişi çıkmadı
Canım insan hissediyor Allah hayırlısını nasip etsin
Bence hamilesiniz
Ya kuzum belirgin hemde kaset testte. Bence oldu bu iş
Kaset teste bu belirginlik. Tebrik ederim darısı başımıza diyelim
Umarım gebelik belirtidir yengem le konuştum 3 çocuğunda da yaşamış bu agrıyıBenim de ayaklarım ağrıyor sadece ..Gebelik belirtisi olabilir mi diye düşündüm ben de .Hiç agrimazdi böyle ..
Yaa çok tebrik ederimÇok teşekkür ederim canım inşallah
Aynen canım:) aman ama şu incekura.cizgisi çıktı ya bende sende de çıktımıBenimde ümidim kaçtıadetine kaç gün kalmış oluyor 3 demi
Canım ben ilk predictor ile yaptım 11.günde çok silik çizgi çıktı.İlk testiniz silik çıktı ikincide hiiç bişey çıkmadı mı yaa çok umut olmuş tu bana yaa inşallah benim kide öyle olmaz
Yine mi yaptın canım yeni mi buKizlar size bi sorum var benim üç gündür su incecik.kuruma çizgisi çıkıyor ama Ne koyulasiyor ne bişey sorum kimyasal olabilirmi böyle çatlama 11.gun bata üç var
Evet ya son testimide kurban ettim:)üstümde unanilmaz bi agirlik VarYine mi yaptın canım yeni mi bu
Evet ya son testimide kurban ettim:)üstümde unanilmaz bi agirlik Var