Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay heveslendim valla olsun Allah söyletmiş olsun
Kızlar bata 4 var hayalet çizgi gördüm sanki farklı filtrelerle denedim var gibi değil mi
Canım Filtre de görünüyor. Kaç dk da çıktı peki?

Çıkmış kızlar 27.42 pozitif diyor. 2 gün arayla tekrarlayacağım bakalım inşallah düzenli artar
Ayyy canım nasıl mutlu oldum çok sevindim sağlıkla büyüt önce karnında sonra kucağında canım hayırlı evladın olsun tebrik ederim.

O 2 3 gecedir bende de var ama yatınca oluyor hep, çok yol yapmışımda bileklerim falan ağrımış gibi,ama hamilelik belirtisi olur mu bilmiyorum.
Bilmiyorum canım umarım öyledir

İlk testiniz silik çıktı ikincide hiiç bişey çıkmadı mı yaa çok umut olmuş tu bana yaa inşallah benim kide öyle olmaz

Benim de ayaklarım ağrıyor sadece ..Gebelik belirtisi olabilir mi diye düşündüm ben de .Hiç agrimazdi böyle ..
Umarım gebelik belirtidir yengem le konuştum 3 çocuğunda da yaşamış bu agrıyı

İlk testiniz silik çıktı ikincide hiiç bişey çıkmadı mı yaa çok umut olmuş tu bana yaa inşallah benim kide öyle olmaz
Canım ben ilk predictor ile yaptım 11.günde çok silik çizgi çıktı.
Sonra 12.gün başka marka ile yaptım hiç bişi çıkmadı. Bugün miratech ile yaptım o kadar ince bi çizgi varki. Varla yok arası yoka yakın
Yarın regl günüm. Normalde kahverengi lekelenmeler olurdu ikş gün öncesi. Şuan o yok. Uykum gelio gözlerim batıyor ayaklarım çok üşüyor. Ağzım kuruyor. Böyle garip belirtilerim var. He bide dudağımda uçuk çıktı filan. Kasık ağrım var bacağıma vuran regl olacakmışım gibi. Hatta akşamdan beri sık sık lavaboya gidiyorum regl oldum sanıyorum akışkan şeffaf bi akıntım var filan. Amaa testlerde istediğim bir çift çizgi yok

Kizlar size bi sorum var benim üç gündür su incecik.kuruma çizgisi çıkıyor ama Ne koyulasiyor ne bişey sorum kimyasal olabilirmi böyle çatlama 11.gun bata üç var

Eklentiler

• IMG20210326193554.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…