Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata kadar bekleyeyim diyorum ama bakakım sabredebilecek miyim :)
Ben adet 4 gun gecikince gittim kanda öğrendikten sonra idrar testi yapmıştım bütün gün belirsizlik insanı bitiriyor acaba var mı yok mu öğrendikten sonra da kan artışlarını merak ediyoruz iyi mi kötü mü kucağımıza alana kadar delirmessek iyi😃
Sağlıkla gelirler insallah

Ben adet 4 gun gecikince gittim kanda öğrendikten sonra idrar testi yapmıştım bütün gün belirsizlik insanı bitiriyor acaba var mı yok mu öğrendikten sonra da kan artışlarını merak ediyoruz iyi mi kötü mü kucağımıza alana kadar delirmessek iyi😃
Sağlıkla gelirler insallah
İnşallah sağlıkla gelirler, bekleyen herkesede nasip olsun inşallah

Ben dayanamayıp bir test daha yaptım az önce, bu sabahkine göre daha belirgin sanki. Kaset test biraz daha belirginleşsin diye bekliyorum kan için canım.
bak bu daha belirgin artmaya başlamış :emir_bebek: test yapmadan önce sıvı alımını kesiyor musun? sabahı boşuna bekliyoruz galiba ya gün ortasında böyle çıkabiliyosa sabahı boşuna bekliyoruz o zaman :KK12:

Belirginleşmiş değil mi canım, olmadı ben yarın bir kan vereyim hem 2 gün sonra tekrar verip artışa bakarım.
bence de bir an önce kan ver beklemenin bi faydası yok kan vermek hiç bişey kaybettirmez :KK9: Bir an önce iki gün arasındaki artışlara bakmaya başla erken tespit etmek iyidir

bak bu daha belirgin artmaya başlamış :emir_bebek: test yapmadan önce sıvı alımını kesiyor musun? sabahı boşuna bekliyoruz galiba ya gün ortasında böyle çıkabiliyosa sabahı boşuna bekliyoruz o zaman :KK12:
Sıvı alımını kesiyorum aynı ovulasyondaki gibi

Eklentiler

• 20210326_175114.jpg
    20210326_175114.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 53
  • 20210326_174950.jpg
    20210326_174950.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 59
X