- 10 Mayıs 2016
- 83
- 83
- 37
Aslinda tarihlerimiz ayni nerdeyse... insan test yapmaya korkuyo ama negatifte ciksa kirmizilari gorwne kadar umit var demektirBenim bat 30 ama test negatif belli olmuyor bazılarının erken çıkıyor bazılarının geç
Evet beklemekten baskanyapcak bişey yok ben artık test yapmicam bata kadarAslinda tarihlerimiz ayni nerdeyse... insan test yapmaya korkuyo ama negatifte ciksa kirmizilari gorwne kadar umit var demektir
Bugün doktora gideceğim diye yapmadım canım ama dünkü pil değildi ben sayfayı aldığım kadına sorduğumda daha fazla olması gerek demişti. Zaten şuan da pik yapma günü değil tabi belli olmuyor ama adetimin 10.günü bugünbugün de test yaptın mı canım acaba pik gözüküyor mu dünkü gibi
Benimde 11.gun negatif sizde deneyimBat 30 mart benim ama 13. 16. Gunler iliski oldu normalde ovulasyon kullanmiyorum kendi tahminlerimle yani belirtilerle yumurtladigimi hissettim ve denedik 16. Gunu baz alinca bugun 10. Gun benim icime biraz sphe dustu var gibi test yapsammi ck mu erken aslinda bilgim var biraz erken kaliuo ama
Benimde negatif son testim kaldı elimde artık bekleyim diyorum duramiyirmEvet canim negatif artık beklicem 30u
Polip rahim ağzındaysa hamile kalman çok zor olur spermlerin gitmesini engelliyor arkadaşım da da vardı 5 dklık işlemle hallettiler bence varsa onu yaktır ileride büyüme yapabilir tabiki hamile kalan da oluyor ama polipin nerede olduğuna bağlıbenim doktor çok karamsar konuştu ya polipi kesin almamız lazım vs ama forumlarda okudum. o şekilde hamile kalan da doğuran da çok normalde polipten kaynaklı bir şikayetim de yok eşimde de zaten sperm sorunu olduğu için hemen acele etmek istemedim histereskopi için.
O 2 3 gecedir bende de var ama yatınca oluyor hep, çok yol yapmışımda bileklerim falan ağrımış gibi,ama hamilelik belirtisi olur mu bilmiyorum.Hiç belirtim yok sadece hafif ayaklarım agrıyor olabilir mı
Bat 30 mart benim ama 13. 16. Gunler iliski oldu normalde ovulasyon kullanmiyorum kendi tahminlerimle yani belirtilerle yumurtladigimi hissettim ve denedik 16. Gunu baz alinca bugun 10. Gun benim icime biraz sphe dustu var gibi test yapsammi ck mu erken aslinda bilgim var biraz erken kaliuo ama
Alicam test bugun bakalimmBenimde 11.gun negatif sizde deneyim
canım şimdi yeniden baktım ben kaset testinde de sanki bir ince pembe çizgi görüyorum... merak ettim durumunu, kan ne zaman vereceksin?O erken gebelik evet net görünüyor canım, kan vermeye korkuyorum inan ki, regl gününü bekliyorum, birde kaset testte net çizgi çıksın istiyorum
canım çatlamak üzere dediyse, tam günü söylemedi mi, ya da ne bileyim kaç mm miş yumurtan? 16 mart varsaysak, 14 ekle 30unda test yapsan çıkar kuzum.kızlar en çok benim yorumlarınıza ihtiyacım var. En son 26 ocakta adet gördüm, 15 martta doktora gittim kan testi negatif çıktı ve doktor yumurtaların çatlamak üzere dedi ve iki kutu duphaston verdi günde üç kez bir haftalıkta ilişki planı verdi uyguladım. ilacım 28 martta bitecek ben neye göre test yapmalıyım ya da neye göre kontrole gitmem gerek bilmiyorum bana bir akıl verin lütfen. kafa bir milyon.
sorun neydi canım?Kimse yardimci olmuyor benim gibi tarihleri olanlar bat 30 mart hic bilgisi yok mu
evet cıkabilir cnm, geç öğrenenler de var hamileliğini..Kızlar 1 günde testte bir şey değişir mi ? Yani 1 gün önce negatif çıktıysa ertesi gün silik çıkabilir mi ?
Ya gec dollenme olacagini sanmiyorum sol kasigimda batma gibi boyle ani kramp gibi seyler oldu uykuya doyamiyorum ve cok slk idrara cikiyorum bu nedenle suphelendim erken gebelik almak lazim dogru diyosunn canim yaparsam yazcam kizlarCanım benim dün 9. Günümdü. Dün akşam üzeri yaptım erken gebelik ve kaset test, hayalet çizgi belirdi. İstersen sende erken gebelik dene çıkabilir geç döllenme değilse
Ben dayanamayıp bir test daha yaptım az önce, bu sabahkine göre daha belirgin sanki. Kaset test biraz daha belirginleşsin diye bekliyorum kan için canım.canım şimdi yeniden baktım ben kaset testinde de sanki bir ince pembe çizgi görüyorum... merak ettim durumunu, kan ne zaman vereceksin?
Bekliyoruz canımYa gec dollenme olacagini sanmiyorum sol kasigimda batma gibi boyle ani kramp gibi seyler oldu uykuya doyamiyorum ve cok slk idrara cikiyorum bu nedenle suphelendim erken gebelik almak lazim dogru diyosunn canim yaparsam yazcam kizlar
Bende gebeligi öğrenmeden önce bu dediklerini yaşadım uyku çok fazlaYa gec dollenme olacagini sanmiyorum sol kasigimda batma gibi boyle ani kramp gibi seyler oldu uykuya doyamiyorum ve cok slk idrara cikiyorum bu nedenle suphelendim erken gebelik almak lazim dogru diyosunn canim yaparsam yazcam kizlar
cok yeni seninki bence kan için testin belirginlesmesini bekleme kan testinde yenide olsa direk çıkıyor en azından bu stresi yaşamaBen dayanamayıp bir test daha yaptım az önce, bu sabahkine göre daha belirgin sanki. Kaset test biraz daha belirginleşsin diye bekliyorum kan için canım.
Bata kadar bekleyeyim diyorum ama bakakım sabredebilecek miyim :)Bence cok yeni seninki bence kan için testin belirginlesmesini bekleme kan testinde yenide olsa direk çıkıyor en azından bu stresi yaşama