Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün de test yaptın mı canım acaba pik gözüküyor mu dünkü gibi
Bugün doktora gideceğim diye yapmadım canım ama dünkü pil değildi ben sayfayı aldığım kadına sorduğumda daha fazla olması gerek demişti. Zaten şuan da pik yapma günü değil tabi belli olmuyor ama adetimin 10.günü bugün benim büyük ihtimalle hormonlardan dolayı öyle oluyo bakalım tam 14. Günde merak ediyorum bende o zaman yaptığımda nasıl çıkacak

Benimde 11.gun negatif sizde deneyim

Polip rahim ağzındaysa hamile kalman çok zor olur spermlerin gitmesini engelliyor arkadaşım da da vardı 5 dklık işlemle hallettiler bence varsa onu yaktır ileride büyüme yapabilir tabiki hamile kalan da oluyor ama polipin nerede olduğuna bağlı

Canım benim dün 9. Günümdü. Dün akşam üzeri yaptım erken gebelik ve kaset test, hayalet çizgi belirdi. İstersen sende erken gebelik dene çıkabilir geç döllenme değilse

O erken gebelik evet net görünüyor canım, kan vermeye korkuyorum inan ki, regl gününü bekliyorum, birde kaset testte net çizgi çıksın istiyorum
canım şimdi yeniden baktım ben kaset testinde de sanki bir ince pembe çizgi görüyorum... merak ettim durumunu, kan ne zaman vereceksin?

Kızlar 1 günde testte bir şey değişir mi ? Yani 1 gün önce negatif çıktıysa ertesi gün silik çıkabilir mi ?

canım çatlamak üzere dediyse, tam günü söylemedi mi, ya da ne bileyim kaç mm miş yumurtan? 16 mart varsaysak, 14 ekle 30unda test yapsan çıkar kuzum.

Canım benim dün 9. Günümdü. Dün akşam üzeri yaptım erken gebelik ve kaset test, hayalet çizgi belirdi. İstersen sende erken gebelik dene çıkabilir geç döllenme değilse
Ya gec dollenme olacagini sanmiyorum sol kasigimda batma gibi boyle ani kramp gibi seyler oldu uykuya doyamiyorum ve cok slk idrara cikiyorum bu nedenle suphelendim erken gebelik almak lazim dogru diyosunn canim yaparsam yazcam kizlar

canım şimdi yeniden baktım ben kaset testinde de sanki bir ince pembe çizgi görüyorum... merak ettim durumunu, kan ne zaman vereceksin?
Ben dayanamayıp bir test daha yaptım az önce, bu sabahkine göre daha belirgin sanki. Kaset test biraz daha belirginleşsin diye bekliyorum kan için canım.

Eklentiler

• Screenshot_20210326_164002.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 76
Ya gec dollenme olacagini sanmiyorum sol kasigimda batma gibi boyle ani kramp gibi seyler oldu uykuya doyamiyorum ve cok slk idrara cikiyorum bu nedenle suphelendim erken gebelik almak lazim dogru diyosunn canim yaparsam yazcam kizlar
Bende gebeligi öğrenmeden önce bu dediklerini yaşadım uyku çok fazla
cok sık idrara çıkma ara ara kasık batması hayırlısı olsun hakkında

Ben dayanamayıp bir test daha yaptım az önce, bu sabahkine göre daha belirgin sanki. Kaset test biraz daha belirginleşsin diye bekliyorum kan için canım.
cok yeni seninki bence kan için testin belirginlesmesini bekleme kan testinde yenide olsa direk çıkıyor en azından bu stresi yaşama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…