Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım test yapmaya baslayabilirsin ama 30 ya 31 veya bir nişan net olur

Canım ben hem fiziken hissediyorum hem içgüdüsel olarak benim adet belirtilerim hiç olmaz sessiz sedasız gelir 3 gün sürer ve biter 28 günde bir olmadan 5 dakika önce belim ağrır olunca 5 dakika karnım ağrır okadar ama şimdi sürekli batma ve hareket var gece ben bir ayağımı mutlaka karnıma çekerek yatarım şimdi sol tarafıma yattığımda sıkıştığıni hissediyorum ve rahatsız ediyor göğüs ağrım var ama dayanilmayacak seviyede değil kızıma hamileyken hamile olduğumu ogrendikten sonra göğüs ağrım artmıştı öğrendiğimde 5 haftalik hamileydim. Bakalım neler olacak hislerine güveniyorum.

Bence ilacın bittikten sonra test yapmaya baslamalisin ve ilişki planına devam etmelisin rabbim hepimiz için hayırlısını ve en güzelini versin dileyen isteyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine insallah

Bat 30 mart benim ama 13. 16. Gunler iliski oldu normalde ovulasyon kullanmiyorum kendi tahminlerimle yani belirtilerle yumurtladigimi hissettim ve denedik 16. Gunu baz alinca bugun 10. Gun benim icime biraz sphe dustu var gibi test yapsammi ck mu erken aslinda bilgim var biraz erken kaliuo ama

Merhaba ben burda yeniyim ovulasyon testi ile gebelik planladık bugün adetim den 3 gün gecikti sizce hamile olma ihtimalim ne kadar sabah test yaptım silik çıktı çok hafif bende yıllardık polikistik overle mücadele ediyorum umutlanmalıyım acaba

Benim de adetlerim çok sinsi olur bir bakarım leke nme başlamış bu seferki korkum o inşallah bu ay ümitliyim tedavi yede gitmiyorum artık

Testini atar mısın canım bakalım

Testini atar mısın canım bakalım
Canım testimi çöpe attım çoktan ya keşke atmasaydım artık yıllardır yapa yapa bezdim umursamıyorum sizce gebelik ihtimali ne kadar hafif silikti

Benim bat 30 ama test negatif belli olmuyor bazılarının erken çıkıyor bazılarının geç

Hiç belirtim yok sadece hafif ayaklarım agrıyor olabilir mı

5 6 dk sürdü çok hafif hayaleticizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…