- 26 Şubat 2021
- 1.247
- 1.222
- 34
Canım test yapmaya baslayabilirsin ama 30 ya 31 veya bir nişan net olurkızlar en çok benim yorumlarınıza ihtiyacım var. En son 26 ocakta adet gördüm, 15 martta doktora gittim kan testi negatif çıktı ve doktor yumurtaların çatlamak üzere dedi ve iki kutu duphaston verdi günde üç kez bir haftalıkta ilişki planı verdi uyguladım. ilacım 28 martta bitecek ben neye göre test yapmalıyım ya da neye göre kontrole gitmem gerek bilmiyorum bana bir akıl verin lütfen. kafa bir milyon.
ay teşekkür ederim. nasıl hareket edeceğimi şaşırdım valla.Canım test yapmaya baslayabilirsin ama 30 ya 31 veya bir nişan net olur
Canım ben hem fiziken hissediyorum hem içgüdüsel olarak benim adet belirtilerim hiç olmaz sessiz sedasız gelir 3 gün sürer ve biter 28 günde bir olmadan 5 dakika önce belim ağrır olunca 5 dakika karnım ağrır okadar ama şimdi sürekli batma ve hareket var gece ben bir ayağımı mutlaka karnıma çekerek yatarım şimdi sol tarafıma yattığımda sıkıştığıni hissediyorum ve rahatsız ediyor göğüs ağrım var ama dayanilmayacak seviyede değil kızıma hamileyken hamile olduğumu ogrendikten sonra göğüs ağrım artmıştı öğrendiğimde 5 haftalik hamileydim. Bakalım neler olacak hislerine güveniyorum.Vala bende öyle hissettim ama fiziken değil içgüdüsel olarak ama benimde testim.negatid çıktı canım bende batı beklicem ben olsa çıkardı diye düşünüyorum.kendim.icin ama inşallah vardır senin erken gebelik yapsan
Bence ilacın bittikten sonra test yapmaya baslamalisin ve ilişki planına devam etmelisin rabbim hepimiz için hayırlısını ve en güzelini versin dileyen isteyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine insallahkızlar en çok benim yorumlarınıza ihtiyacım var. En son 26 ocakta adet gördüm, 15 martta doktora gittim kan testi negatif çıktı ve doktor yumurtaların çatlamak üzere dedi ve iki kutu duphaston verdi günde üç kez bir haftalıkta ilişki planı verdi uyguladım. ilacım 28 martta bitecek ben neye göre test yapmalıyım ya da neye göre kontrole gitmem gerek bilmiyorum bana bir akıl verin lütfen. kafa bir milyon.
Ben konuyu anlamadım benim bat 28 mart siz ne öğrenmek istiyorsunuz?Kimse yardimci olmuyor benim gibi tarihleri olanlar bat 30 mart hic bilgisi yok mu
Benim de adetlerim çok sinsi olur bir bakarım leke nme başlamış bu seferki korkum o inşallah bu ay ümitliyim tedavi yede gitmiyorum artıkCanım ben hem fiziken hissediyorum hem içgüdüsel olarak benim adet belirtilerim hiç olmaz sessiz sedasız gelir 3 gün sürer ve biter 28 günde bir olmadan 5 dakika önce belim ağrır olunca 5 dakika karnım ağrır okadar ama şimdi sürekli batma ve hareket var gece ben bir ayağımı mutlaka karnıma çekerek yatarım şimdi sol tarafıma yattığımda sıkıştığıni hissediyorum ve rahatsız ediyor göğüs ağrım var ama dayanilmayacak seviyede değil kızıma hamileyken hamile olduğumu ogrendikten sonra göğüs ağrım artmıştı öğrendiğimde 5 haftalik hamileydim. Bakalım neler olacak hislerine güveniyorum.
Evet canim negatif artık beklicem 30uSende tekrarladı mi testini
Testini atar mısın canım bakalımMerhaba ben burda yeniyim ovulasyon testi ile gebelik planladık bugün adetim den 3 gün gecikti sizce hamile olma ihtimalim ne kadar sabah test yaptım silik çıktı çok hafif bende yıllardık polikistik overle mücadele ediyorum umutlanmalıyım acaba
Canım testimi çöpe attım çoktan ya keşke atmasaydım artık yıllardır yapa yapa bezdim umursamıyorum sizce gebelik ihtimali ne kadar hafif siliktiTestini atar mısın canım bakalım
Benim bat 30 ama test negatif belli olmuyor bazılarının erken çıkıyor bazılarının geçBat 30 mart benim ama 13. 16. Gunler iliski oldu normalde ovulasyon kullanmiyorum kendi tahminlerimle yani belirtilerle yumurtladigimi hissettim ve denedik 16. Gunu baz alinca bugun 10. Gun benim icime biraz sphe dustu var gibi test yapsammi ck mu erken aslinda bilgim var biraz erken kaliuo ama
Canım silikse gebelik vardırCanım testimi çöpe attım çoktan ya keşke atmasaydım artık yıllardır yapa yapa bezdim umursamıyorum sizce gebelik ihtimali ne kadar hafif silikti
Neden olmasın herkeste belirti olmuyor ki zatenHiç belirtim yok sadece hafif ayaklarım agrıyor olabilir mı
teşekkür ederim eger devam ederse böyle kan vercm bu defa çok umutluyum rabbim bu duyguyu hepimize Tatırsın artık inşallahNeden olmasın herkeste belirti olmuyor ki zaten
10 dkdan önce çıktıysa vardır bence5 6 dk sürdü çok hafif hayaleticizgi
Amin canım benim inşallah güzel haberler alırsınteşekkür ederim eger devam ederse böyle kan vercm bu defa çok umutluyum rabbim bu duyguyu hepimize Tatırsın artık inşallah