Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da gecen ay doktor yazmisti 1 ay kullandim sadece,bu ay gerek yok biseye dedi hicbisey yazmadi

Bende iki kez kimyasal gebelik geçirdim belki de doktorum pıhtılaşma ihtimaline karşı vermiş olabilir o zaman Bir de demir hapı kullanıyorum çünkü demirim inanılmaz derecede düşük bir kutu kullanmıştım bir daha almadım

Olabilir o ihtimal dahilinde vermiştir belki.. O zaman kullan canm

Sagolun hanımlar insallah pik yapar. Bi de koyulasmadan acilirsa diye bugünü degerlendirsem mi. Ne düşünüyorsunuz?
Değerlendir pik görmemiş silik görmüş yumurtlama gününü ama hamile kalan var ondan şansa bırakma benim fikrimce değerlendir bugününü de kaybetcek bişeyin yok kafan rahat eder .aklında kalmaz hiç olmazsa

demir ilacının birkaç ay kullanılması gerekiyor 2 veya 3 ay diye hatırlıyorum .bende kullanmıştım çünkü. kötü bir ilaç haklsın içilmiyor.

Bana da doktorum gebelik iatiyorum diyince folbiol verdi bitmek uzere kullaniyorum ama bende kansizlik ve demir eksikligi anemisi oldugu icin belki ilgisi vardir sizde de varmis kansizlik

Senin yumurtalarda büyüme oldu mu çatlatma iğnesi yapıldımı

Bende bugun doktordan geldim bu ay basinda gelisen yumurtamin catlamadigini etrafindaki zarin kalin olabilecegini ama sag tarafta gelisen yumurtalarimin oldugunu soyledi. Bugun reglimin 3.gunu diye hormon testlerine bakmak istedi 4e dogru cikacak insallah. Yumurtlamamda sorun olmadigi icin ilac vermedi kan sonuclarina gore degerlendirme yapilacak. 1 ay daha folik asit kullanip gebelik olmazsa ara verilip q10 vitaminine baslanilacak. Sonuclarim cikincada paylasirim sizlerle.

Merhaba kızlar dün benim böyleydi. Ama degerlendiremedik eşim baskı altında hissetti heralde görevi tamamlayamadık. Canım sıkıldı. Ama önceki iki gün değerlendirdik.

Canım birazda anne adayının durumuna bağlı doktorlar ona dikkat ediyor. Ben 28 yaşındayım ve nerdeyse 2 yıl bekledim bi 8 ay daha sadece klomenn beklemek istemem yani. Sen de eğer uzun süre beklediysen bence belirt benim mesela 2 ay klomen deneriz olmazsa aşılama dedi o da olmazsa tüp bebek 3 ay yani

Çörek otu bal karışımını mutlaka öneririm zarari olmayan bir besin

Merhaba,bende gunde 1 iciyorum folibol zararlimiymis ki
İçinde ki etken maddeler sebebiyle gebelik öncesi 1 tablet fazla gelebiliyormuş, tabi bu folik seviyenizede bağlı ama bana acilde ki doktor değere bile bakmadan yarım kullan dedi . Bende yarım kullanmaya devam ediyorum korktum birde kimyasal olunca.

Eki Görüntüle 2786103
Merhaba kızlar dün benim böyleydi. Ama degerlendiremedik eşim baskı altında hissetti heralde görevi tamamlayamadık. Canım sıkıldı. Ama önceki iki gün değerlendirdik.
Önceki gün değerlendirdiysen sorun olmaz 72 saat yaşayabiliyor spermler .görev gibi olunca gergin oluyo insan hakveriyorum onlarada .sıkma canını olcak inşallah

Aynen bende bu sebeble kullanıyorum çok güzel anlatmışsınız bende öyle düşünüyorum doktor vermediği müddetçe alıp kullanmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…