- 4 Şubat 2021
- 490
- 308
- 33
Bana da gecen ay doktor yazmisti 1 ay kullandim sadece,bu ay gerek yok biseye dedi hicbisey yazmadiKızlar zararlı değildir sadece normal folik asitler göre 12 kat daha fazla o yüzden yüksek gelebilir. Normal bi folik asit alıp kullanabilirsiniz mesela folidoce önerebilirim. Bende pıhtılaşma bozukluğu olduğu için Folbiol kullanıyorum ama gerçekten de yüksek onu kullanmanıza gerek yok sizin..
Bende iki kez kimyasal gebelik geçirdim belki de doktorum pıhtılaşma ihtimaline karşı vermiş olabilir o zaman Bir de demir hapı kullanıyorum çünkü demirim inanılmaz derecede düşük bir kutu kullanmıştım bir daha almadımKızlar zararlı değildir sadece normal folik asitler göre 12 kat daha fazla o yüzden yüksek gelebilir. Normal bi folik asit alıp kullanabilirsiniz mesela folidoce önerebilirim. Bende pıhtılaşma bozukluğu olduğu için Folbiol kullanıyorum ama gerçekten de yüksek onu kullanmanıza gerek yok sizin..
Olabilir o ihtimal dahilinde vermiştir belki.. O zaman kullan canmBende iki kez kimyasal gebelik geçirdim belki de doktorum pıhtılaşma ihtimaline karşı vermiş olabilir o zaman Bir de demir hapı kullanıyorum çünkü demirim inanılmaz derecede düşük bir kutu kullanmıştım bir daha almadım
Değerlendir pik görmemiş silik görmüş yumurtlama gününü ama hamile kalan var ondan şansa bırakma benim fikrimce değerlendir bugününü de kaybetcek bişeyin yok kafan rahat eder .aklında kalmaz hiç olmazsaSagolun hanımlar insallah pik yapar. Bi de koyulasmadan acilirsa diye bugünü degerlendirsem mi. Ne düşünüyorsunuz?
demir ilacının birkaç ay kullanılması gerekiyor 2 veya 3 ay diye hatırlıyorum .bende kullanmıştım çünkü. kötü bir ilaç haklsın içilmiyor.Bende iki kez kimyasal gebelik geçirdim belki de doktorum pıhtılaşma ihtimaline karşı vermiş olabilir o zaman Bir de demir hapı kullanıyorum çünkü demirim inanılmaz derecede düşük bir kutu kullanmıştım bir daha almadım
Bana da doktorum gebelik iatiyorum diyince folbiol verdi bitmek uzere kullaniyorum ama bende kansizlik ve demir eksikligi anemisi oldugu icin belki ilgisi vardir sizde de varmis kansizlikBende iki kez kimyasal gebelik geçirdim belki de doktorum pıhtılaşma ihtimaline karşı vermiş olabilir o zaman Bir de demir hapı kullanıyorum çünkü demirim inanılmaz derecede düşük bir kutu kullanmıştım bir daha almadım
Senin yumurtalarda büyüme oldu mu çatlatma iğnesi yapıldımıBen az once geldim doktordan 3.kez klomen yazdi.dedim femara daha etkili diye duydum,farketmez dedi.etse bende isterim herkes hamile kalsin herkese yazarim dedi...sonra da tay klomen yani ilac sanirim sonra 1 ay igne 2 ay igneli asilama toplam 8aydan sonra tup bebek oneriyoruz tutmazsa dedi☹
bat 15 martKuzum ekledim seni tabloya varsin
Canım birazda anne adayının durumuna bağlı doktorlar ona dikkat ediyor. Ben 28 yaşındayım ve nerdeyse 2 yıl bekledim bi 8 ay daha sadece klomenn beklemek istemem yani. Sen de eğer uzun süre beklediysen bence belirt benim mesela 2 ay klomen deneriz olmazsa aşılama dedi o da olmazsa tüp bebek 3 ay yaniBen az once geldim doktordan 3.kez klomen yazdi.dedim femara daha etkili diye duydum,farketmez dedi.etse bende isterim herkes hamile kalsin herkese yazarim dedi...sonra da tay klomen yani ilac sanirim sonra 1 ay igne 2 ay igneli asilama toplam 8aydan sonra tup bebek oneriyoruz tutmazsa dedi☹
Bugun dene canım olmazmıEki Görüntüle 2786103
Merhaba kızlar dün benim böyleydi. Ama degerlendiremedikeşim baskı altında hissetti heralde görevi tamamlayamadık. Canım sıkıldı. Ama önceki iki gün değerlendirdik.
Çörek otu bal karışımını mutlaka öneririm zarari olmayan bir besinYok canım malesef hiç bir değişiklik olmamışdolayısyla iğnede yapmadı gelecek aya femara kullanıcakmışım daha etkiliymiş bide onu denicez bakalım yine nolur nolmaz gün aşırı ilişki önerdi
Hoşgeldin19 Mart 2021 Bat Günüm
3 yıldır yok 4 aydır tedavi görüyorum (Bir düşük)
Yaş 30
Folbiol
Şimdiden teşekkür ederim
İçinde ki etken maddeler sebebiyle gebelik öncesi 1 tablet fazla gelebiliyormuş, tabi bu folik seviyenizede bağlı ama bana acilde ki doktor değere bile bakmadan yarım kullan dedi . Bende yarım kullanmaya devam ediyorum korktum birde kimyasal olunca.Merhaba,bende gunde 1 iciyorum folibol zararlimiymis ki
Önceki gün değerlendirdiysen sorun olmaz 72 saat yaşayabiliyor spermler .görev gibi olunca gergin oluyo insan hakveriyorum onlarada .sıkma canını olcak inşallahEki Görüntüle 2786103
Merhaba kızlar dün benim böyleydi. Ama degerlendiremedikeşim baskı altında hissetti heralde görevi tamamlayamadık. Canım sıkıldı. Ama önceki iki gün değerlendirdik.
H. Buldum çok hızlı jet gibi geldim düşün bat görmeden adet oldumHoşgeldin
Tamam canım teşekkür ederimÖyle çıkması çok normal erken yumurtlama yada kanama varken yumurtlama olmaz t çizgisi koyu olaçak ona dikkat edin
Aynen bende bu sebeble kullanıyorum çok güzel anlatmışsınız bende öyle düşünüyorum doktor vermediği müddetçe alıp kullanmayın derim.Kızlar zararlı değildir sadece normal folik asitler göre 12 kat daha fazla o yüzden yüksek gelebilir. Normal bi folik asit alıp kullanabilirsiniz mesela folidoce önerebilirim. Bende pıhtılaşma bozukluğu olduğu için Folbiol kullanıyorum ama gerçekten de yüksek onu kullanmanıza gerek yok sizin..