Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu sabah adetten sonraki 2. Gün yaptım koyu çıkmış silik değil tahminen ortalarda değil de birkaç gün önce yumurtlama olaçak baya belirgindi her an koyulaşma olabilir takvim tutmuyor hakikaten inş bu ay herkes bebişim kavuşur 🙏

Akşamlar bı sordum olucak sıze ben ılk defa femera kullandım ıgne sonrası 12 gunum ama yaklaşık bır hafta şiddetlı karın ve kasık agrım var adetıme 2 gun var ılk defa bu kadar agrı yaşıyorum bunun anlamı sızde nedır
Bunu anlamak çok mümkün değil adet gelwçwkken de o batmalar oluyor bebek yerleşirken de Benin gebeliklerimde ilşkiden 1 hafta sonra keskin bıçak gibi saplanır beline 3-4 kez ama tabi o anda bile gene de yoramıyorsun gebeliğe test yapsanız çıkabilir inş vardır bebiş🙏

Bugün de olmadı. Milim milim koyulasmasi cok sinir bozucu ya. Bu lh aniden tavan yapan bi hormon degil mi bem niue kademe kademe ilerliyorum. Kasık ve bel ağrısı her gecen gun artiyor.

Eklentiler

• 16137244421771630964374569404380.jpg
    16137244421771630964374569404380.jpg
    132,9 KB · Görüntüleme: 41
tşk ederim ya gerçekten takıntılı bir insan oldum istemsiz bir şekilde dün oruçtum akşamda yaptım test belki yanlış çıkar dıye
herşey nasip ama uğraşmak gerekir en nihayetinde.zaten şuan bugun benım regl başlangıcınden itibaren 9.günüm program bugun bıldırım yaptı yaklaşıyor diye bugun yarın pik olur ınsallah pik dediğimiz çift çizgi görmek değil mi ?
Pik dediğimiz t çizgisinin en az c kadar koyu olması veya daha da koyu olması durumu

Bugün Leyla gibiyim. Kafamı yastıkta kaldiramiyorum. Odaklanamiyorum. Belimde kasıklarımda hafif ağrı böyle tatlı bir ağrı var. Kitlasa rahatlayacakmis gibi belim. Adete on küsur gün var🥴

Bugün de olmadı. Milim milim koyulasmasi cok sinir bozucu ya. Bu lh aniden tavan yapan bi hormon degil mi bem niue kademe kademe ilerliyorum. Kasık ve bel ağrısı her gecen gun artiyor.
İkimizinki birebir aynı ilerliyor sanki de canım... Dün mesela benim de kasık ağrım vardı ama tam ultra pik olmadı hala.. ama ben bugun yapmadım daha test

İkimizinki birebir aynı ilerliyor sanki de canım... Dün mesela benim de kasık ağrım vardı ama tam ultra pik olmadı hala.. ama ben bugun yapmadım daha test

Böyle koyuysa nolur nolmaz iki kere yapın bence. Sabah akşam. Kacinca insan cok uzuluyor.

Böyle koyuysa nolur nolmaz iki kere yapın bence. Sabah akşam. Kacinca insan cok uzuluyor.
Ya bi yandan söyle de düşünüyorum test yapıp yapıp strese giriyorum zaten ilişki varsa beklicem varsa nasıl olsa çıkacak diyorum ama bi yandan da test sürekli aklımda. Testim de bitti son 2 adet kaldı 🤦‍♀️🤦‍♀️

Bende içiyorum dün oruçtum içmedim bugunde içimden gelmedi bu yazıyı okuyunca bıde ben 3 ayddor kullanıuorum ama suan bırakmaya karar verdım hamıle kalırsam doktor verrse ıcerım
Ya simdi doktordan geldim sormayi unuttum,gecen ay vermisti bu ay gerek yok dedi yine sadece klomen verdi bana

Bende içiyorum dün oruçtum içmedim bugunde içimden gelmedi bu yazıyı okuyunca bıde ben 3 ayddor kullanıuorum ama suan bırakmaya karar verdım hamıle kalırsam doktor verrse ıcerım
Folbiol zararlı mıymış acaba ben 1 kutu kullanmıştım

Günde 2 tane olarak kullandım. Aynen kürleri denicem bi dahaki ay burda çörek otlu kür yazıyolardı onu araştırcam doktor femara da etkili olmazsa aşılama önericem dedi inş gerek kalmaz aşılamaya
Ben az once geldim doktordan 3.kez klomen yazdi.dedim femara daha etkili diye duydum,farketmez dedi.etse bende isterim herkes hamile kalsin herkese yazarim dedi...sonra da tay klomen yani ilac sanirim sonra 1 ay igne 2 ay igneli asilama toplam 8aydan sonra tup bebek oneriyoruz tutmazsa dedi☹

Folbiol zararlı mıymış acaba ben 1 kutu kullanmıştım
Kızlar zararlı değildir sadece normal folik asitler göre 12 kat daha fazla o yüzden yüksek gelebilir. Normal bi folik asit alıp kullanabilirsiniz mesela folidoce önerebilirim. Bende pıhtılaşma bozukluğu olduğu için Folbiol kullanıyorum ama gerçekten de yüksek onu kullanmanıza gerek yok sizin..

X