Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onceki degerlendirdiklerin de yeterli olabilir aslında. Sen yine de ilk fırsatta kandırEki Görüntüle 2786103
Merhaba kızlar dün benim böyleydi. Ama degerlendiremedik eşim baskı altında hissetti heralde görevi tamamlayamadık. Canım sıkıldı. Ama önceki iki gün değerlendirdik.
Normal canim acele etmeEki Görüntüle 2786300
Kızlar merhaba kaç gundur sılık bu hep bolemı olcak hıc belırgınlesmedı regl ilk gununden ıtibaren bu 9. Gunum normal degılmı
Benim de hep böyle çıkmıştı hatta hiç olmayacak sandım korkmuştum biliyorsun bende bunu kullanıyorum normal bence benim de 12. Gün azcık belirdi sonra yavaş arttı 14.gün gün pik 15.gün çatladıEki Görüntüle 2786300
Kızlar merhaba kaç gundur sılık bu hep bolemı olcak hıc belırgınlesmedı regl ilk gununden ıtibaren bu 9. Gunum normal degılmı
Benim 3.gunum bugun.klomen verdi gunde 3 defa olsun dedi,doz arttirdi...normalde ilacsiz da ilacla da yumurtlama catlama oluyorhaftaya igne yapar buyuk ihtimalSenin yumurtalarda büyüme oldu mu çatlatma iğnesi yapıldımı
Normal canım, illaki artacaktırEki Görüntüle 2786300
Benim catliyor da,yine de klomen verdi tekrar..q10 ne ise yariyor acabaBende bugun doktordan geldim bu ay basinda gelisen yumurtamin catlamadigini etrafindaki zarin kalin olabilecegini ama sag tarafta gelisen yumurtalarimin oldugunu soyledi. Bugun reglimin 3.gunu diye hormon testlerine bakmak istedi 4e dogru cikacak insallah. Yumurtlamamda sorun olmadigi icin ilac vermedi kan sonuclarina gore degerlendirme yapilacak. 1 ay daha folik asit kullanip gebelik olmazsa ara verilip q10 vitaminine baslanilacak. Sonuclarim cikincada paylasirim sizlerle.
Normal canım herkes farklı zamanlarda yumurtlar bazısı regle 3 kala yumurtluyor geç döllenme dedikleri canını sıkma bekle her ay farklı zamanlarda yumurtlandığı için ovülasyon alıyoruz ya zaten zaten birden pik olaçak sabretEki Görüntüle 2786300
Ben 30yasindayim 17aylikta evliyim.hic olmadi.belirttim boyle gidiyoruz dedi.hatta femara daha etkiliymis onu mu kullansam dedim.hic farki yok bi ara cok övduler ama ayni,yoksa herkese onu yazardim bana gelen herkes hamile olirdu ne guzel dedi....anlamadim zaten biseyCanım birazda anne adayının durumuna bağlı doktorlar ona dikkat ediyor. Ben 28 yaşındayım ve nerdeyse 2 yıl bekledim bi 8 ay daha sadece klomenn beklemek istemem yani. Sen de eğer uzun süre beklediysen bence belirt benim mesela 2 ay klomen deneriz olmazsa aşılama dedi o da olmazsa tüp bebek 3 ay yani
Geçmiş olsun güzel haberlerini alırız inşlh canım. q10 vitamini neymiş ki onu anlayamadımBende bugun doktordan geldim bu ay basinda gelisen yumurtamin catlamadigini etrafindaki zarin kalin olabilecegini ama sag tarafta gelisen yumurtalarimin oldugunu soyledi. Bugun reglimin 3.gunu diye hormon testlerine bakmak istedi 4e dogru cikacak insallah. Yumurtlamamda sorun olmadigi icin ilac vermedi kan sonuclarina gore degerlendirme yapilacak. 1 ay daha folik asit kullanip gebelik olmazsa ara verilip q10 vitaminine baslanilacak. Sonuclarim cikincada paylasirim sizlerle.
Anladım canım valla bana vermedi sağlıklısın yeni denemelere başladınız olacak diyor. Yumurtlamanda bir sıkıntı yok şuan çatlamamış 21mm çapında yumurtan var çatlar o ve sağ tarafta da gayet güzel yumurtaların var suan gelişen dedi. Bilemedim :) Gebelik bu ayda olmazsa Koenzim Q10 kullanmak için folik asite ara veririz dedi çünkü 3.kutuma başlayacağım. İçerisinde folik asitte bulunan zengin bir multivitamin canımBenim catliyor da,yine de klomen verdi tekrar..q10 ne ise yariyor acaba
teşekkür ederim canım benim. Koenzim Q10 içerisinde folik asitte bulunuyormuş zengin bir multivitamin. Bu ayda gebelik oluşmazsa folik asite ara verip vitamine başlatacak canım. Benim yumurtanın dış dokusunun kalın olduğunu çatlamaya çalıştığını ama zorlandığını söylediGeçmiş olsun güzel haberlerini alırız inşlh canım. q10 vitamini neymiş ki onu anlayamadım
Anladımmm. Birşey daha öğrenmiş bulunmaktayım valla neler var nelerrr.teşekkür ederim canım benim. Koenzim Q10 içerisinde folik asitte bulunuyormuş zengin bir multivitamin. Bu ayda gebelik oluşmazsa folik asite ara verip vitamine başlatacak canım. Benim yumurtanın dış dokusunun kalın olduğunu çatlamaya çalıştığını ama zorlandığını söyledi
Evet canim benimde 3.ayim olacak gebelik olmazsa ara verip vitamine baslatacakfolik asitle alakalı eczacı arkadasım şu bilgiyi verdi ;
gebelik oluşmassa bırak oluncunca zaten doktor verıyor eksık gorursekı ılk 3ay kullanım yeterlı oluyormus ıyı kı yazmıs arkadas burdan öğrendım bende 3 ay dır full kullanıyorum ama ıkı gundur bıraktım kullanmıyorum herseyın fazlsı zarar
Nasil anlamis kalin oldugunuben sordum ancak tup asamasinda belli olur dedi.folik asit yazmadi bu ay bana q10 mu kullansamteşekkür ederim canım benim. Koenzim Q10 içerisinde folik asitte bulunuyormuş zengin bir multivitamin. Bu ayda gebelik oluşmazsa folik asite ara verip vitamine başlatacak canım. Benim yumurtanın dış dokusunun kalın olduğunu çatlamaya çalıştığını ama zorlandığını söyledi