- 8 Aralık 2020
- 1.006
- 1.003
- 31
Benimde eşimin doğum günü martta inşallah onlara o güzel haberi vermek nasip olur doğum günlerindeArkadaşlar merhaba bende Mart ayı icin umut doluyum
Ben şuan Femara kullanıyorum 26 sında kontrole gidip çatlatma iğnesi olacağım.sonrasında da o güzel haber için Martı bekleyeceğim işte :) Eşimin doğum günü Mart'ta ona keşke güzel bir haber hediye edebilsem bu doğum gününde :)))
Evet bi zamandan sonra insanı zorluyor ama gün birer gün geçince idare ediyorum yapacak bir şey yok. Köy yerinde eczane bulamıyorum daima internetten alsam buraya kargo gelmiyor şubeye gitmek gerekiyor. Mecburen bende bir şekilde takip ediyorum işte. Benim regl iki gün sonra kesildi 15 inde sabah geldi 17sinde akşama kesildi. Dün bi damla yine gelmiş bugün hiçbir şey yok. Çok saçma oldu bu aygünaydın hergun ilişki yaşamak istemiyorum bayıyor benı regl bıtelı 4 gün oldu vakıt yoktu hıc yapmadım test olmasaydı aklımda kalırdı kı testde de hıc bırsey yok :)
ovu. testinde çift çizgi pik değildir. hayır canım bir kadın vücudunda lh hormanu hep vardır. o yüzden ovu. testlerimizde çift çizgiyi hep görürüz silik de olsa. ancak pik dediğimiz olay lh hormonunun maximum seviyeye gelmesidir. bunu da testimiz de 2 çizgininde aynı derece koyu olması ile anlarız. T çizgisinin C çizgisi kadar koyu olması gerekir. silik çizgi bir şey ifade etmez.tşk ederim ya gerçekten takıntılı bir insan oldum istemsiz bir şekilde dün oruçtum akşamda yaptım test belki yanlış çıkar dıye
herşey nasip ama uğraşmak gerekir en nihayetinde.zaten şuan bugun benım regl başlangıcınden itibaren 9.günüm program bugun bıldırım yaptı yaklaşıyor diye bugun yarın pik olur ınsallah pik dediğimiz çift çizgi görmek değil mi ?
tşk ederim ıkısıde aynı koyulukda lunca pik oluyor buna göre öncesi ogunun ve sonrasını denicem şnş.ovu. testinde çift çizgi pik değildir. hayır canım bir kadın vücudunda lh hormanu hep vardır. o yüzden ovu. testlerimizde çift çizgiyi hep görürüz silik de olsa. ancak pik dediğimiz olay lh hormonunun maximum seviyeye gelmesidir. bunu da testimiz de 2 çizgininde aynı derece koyu olması ile anlarız. T çizgisinin C çizgisi kadar koyu olması gerekir. silik çizgi bir şey ifade etmez.
aynı durumdayız bana da bu ay olmazsa femara o da olmazsa aşılama dediGünde 2 tane olarak kullandım. Aynen kürleri denicem bi dahaki ay burda çörek otlu kür yazıyolardı onu araştırcam doktor femara da etkili olmazsa aşılama önericem dedi inş gerek kalmaz aşılamaya
aynen git gide koyulaşır zaten piki görmeden anlarsın yarın kesin daha koyu olacak diye. ve o gün önemli işte tam koyulaşmadan önceki gün, pik günü, ve ertesi gün silikleşince. toplamda 5 gün gibi düşün. bu 5 günü mutlaka değerlendir. hadi inşallah güzel haberlerletşk ederim ıkısıde aynı koyulukda lunca pik oluyor buna göre öncesi ogunun ve sonrasını denicem şnş.
ovu. testinde çift çizgi pik değildir. hayır canım bir kadın vücudunda lh hormanu hep vardır. o yüzden ovu. testlerimizde çift çizgiyi hep görürüz silik de olsa. ancak pik dediğimiz olay lh hormonunun maximum seviyeye gelmesidir. bunu da testimiz de 2 çizgininde aynı derece koyu olması ile anlarız. T çizgisinin C çizgisi kadar koyu olması gerekir. silik çizgi bir şey ifade etmez.
estagfurullah ıkınızede tşk ederim :)
Geçen gün silik çıkmamışmıydı senin canım yalnış mı hatırlıyorumtşk ederim ıkısıde aynı koyulukda lunca pik oluyor buna göre öncesi ogunun ve sonrasını denicem şnş.
yok canım yaptıgım gunden berı sılık cıkıyor hepGeçen gün silik çıkmamışmıydı senin canım yalnış mı hatırlıyorum
Valla özür dilerim tekrardan yinede yanlış demiş olmam seni yanıltmam demek olmaktıestagfurullah ıkınızede tşk ederim :)
Canım bende martta 28 olucam 3 bucuk yıldır evliyim 7 aydır bebek istiyoruz bu ayda olmucak malesef umarım seninki güzel sonuçlanıraynı durumdayız bana da bu ay olmazsa femara o da olmazsa aşılama dediumarım aşılamaya gerek kalmadan gebe kalırız. ben 28 yaşındayım doktor dedi ki çok fazla uyarmayalım yumurtalıkları günde 1 tane iç dedi klomeni. sen 2 taneye rağmen benimkini düşünemiyorum
Anladım .devam et sen yine en yakın zamanda çift çizgi görürsün inşallahyok canım yaptıgım gunden berı sılık cıkıyor hep
bende 4 buçuk yıldır evliyim ve 19 ay oldu bu ayCanım bende martta 28 olucam 3 bucuk yıldır evliyim 7 aydır bebek istiyoruz bu ayda olmucak malesef umarım seninki güzel sonuçlanır
inş. canım program 21 ı nde ıtıbaren gosterıyor 25 si ovuslayon dıyor ama bence bugun yarın gıbıAnladım .devam et sen yine en yakın zamanda çift çizgi görürsün inşallah
2 gün daha adet olmazsan tekrarlarsin canim. Üzülme eninde sonunda olacak insallah.Arkadaşlar bugun ıgne sonrası 12 gun test yaptım tek çizgı çıktı 14 gun sonrası nı bekleyemedım moralım çok bozuldu
İnşallah canım .aynen benimde takvimden önce oluyo hep yumurtlamaminş. canım program 21 ı nde ıtıbaren gosterıyor 25 si ovuslayon dıyor ama bence bugun yarın gıbı
İnşallah canım ya bakalım hayırlısıHamile de olabilirsin hcg hormonu lh testini de boyuyor