Öyle çıkması çok normal erken yumurtlama yada kanama varken yumurtlama olmaz t çizgisi koyu olaçak ona dikkat edinAma benim adet döngüm en erken 30. En erken yumurtlamam 16. gün. Geçen ay 21. gündü. Anlamadım nasıl böyle oluyor
Bunu anlamak çok mümkün değil adet gelwçwkken de o batmalar oluyor bebek yerleşirken de Benin gebeliklerimde ilşkiden 1 hafta sonra keskin bıçak gibi saplanır beline 3-4 kez ama tabi o anda bile gene de yoramıyorsun gebeliğe test yapsanız çıkabilir inş vardır bebişAkşamlar bı sordum olucak sıze ben ılk defa femera kullandım ıgne sonrası 12 gunum ama yaklaşık bır hafta şiddetlı karın ve kasık agrım var adetıme 2 gun var ılk defa bu kadar agrı yaşıyorum bunun anlamı sızde nedır
İlaçtam kaç gun sonra bu boyutta canımSuan hastanedeyim adetin 13. Günü çatlatma ignes yapılacak pazrtesi kontrole gediğimde 15 mm ve 12 mm vardı
Pik dediğimiz t çizgisinin en az c kadar koyu olması veya daha da koyu olması durumutşk ederim ya gerçekten takıntılı bir insan oldum istemsiz bir şekilde dün oruçtum akşamda yaptım test belki yanlış çıkar dıye
herşey nasip ama uğraşmak gerekir en nihayetinde.zaten şuan bugun benım regl başlangıcınden itibaren 9.günüm program bugun bıldırım yaptı yaklaşıyor diye bugun yarın pik olur ınsallah pik dediğimiz çift çizgi görmek değil mi ?
İkimizinki birebir aynı ilerliyor sanki de canım... Dün mesela benim de kasık ağrım vardı ama tam ultra pik olmadı hala.. ama ben bugun yapmadım daha testBugün de olmadı. Milim milim koyulasmasi cok sinir bozucu ya. Bu lh aniden tavan yapan bi hormon degil mi bem niue kademe kademe ilerliyorum. Kasık ve bel ağrısı her gecen gun artiyor.
Akşama koyulaşabilir canım tekrar testini yapıp bugünü de değerlendir benceBugün de olmadı. Milim milim koyulasmasi cok sinir bozucu ya. Bu lh aniden tavan yapan bi hormon degil mi bem niue kademe kademe ilerliyorum. Kasık ve bel ağrısı her gecen gun artiyor.
Canım bu 2 güne pik yapar zaten koyu bayaBugün de olmadı. Milim milim koyulasmasi cok sinir bozucu ya. Bu lh aniden tavan yapan bi hormon degil mi bem niue kademe kademe ilerliyorum. Kasık ve bel ağrısı her gecen gun artiyor.
Oylemi dersinPik yok ama çatlama olmamıştır
Aa tamam degerlendireyim ben de onu düşünüyordum zaten. Icim rahat etsin en azindan.Akşama koyulaşabilir canım tekrar testini yapıp bugünü de değerlendir bence
İkimizinki birebir aynı ilerliyor sanki de canım... Dün mesela benim de kasık ağrım vardı ama tam ultra pik olmadı hala.. ama ben bugun yapmadım daha test
Böyle koyuysa nolur nolmaz iki kere yapın bence. Sabah akşam. Kacinca insan cok uzuluyor.İkimizinki birebir aynı ilerliyor sanki de canım... Dün mesela benim de kasık ağrım vardı ama tam ultra pik olmadı hala.. ama ben bugun yapmadım daha test
Ya bi yandan söyle de düşünüyorum test yapıp yapıp strese giriyorum zaten ilişki varsa beklicem varsa nasıl olsa çıkacak diyorum ama bi yandan da test sürekli aklımda. Testim de bitti son 2 adet kaldıBöyle koyuysa nolur nolmaz iki kere yapın bence. Sabah akşam. Kacinca insan cok uzuluyor.
Ya simdi doktordan geldim sormayi unuttum,gecen ay vermisti bu ay gerek yok dedi yine sadece klomen verdi banaBende içiyorum dün oruçtum içmedim bugunde içimden gelmedi bu yazıyı okuyunca bıde ben 3 ayddor kullanıuorum ama suan bırakmaya karar verdım hamıle kalırsam doktor verrse ıcerım
Folbiol zararlı mıymış acaba ben 1 kutu kullanmıştımBende içiyorum dün oruçtum içmedim bugunde içimden gelmedi bu yazıyı okuyunca bıde ben 3 ayddor kullanıuorum ama suan bırakmaya karar verdım hamıle kalırsam doktor verrse ıcerım
Ben az once geldim doktordan 3.kez klomen yazdi.dedim femara daha etkili diye duydum,farketmez dedi.etse bende isterim herkes hamile kalsin herkese yazarim dedi...sonra da tay klomen yani ilac sanirim sonra 1 ay igne 2 ay igneli asilama toplam 8aydan sonra tup bebek oneriyoruz tutmazsa dedi☹Günde 2 tane olarak kullandım. Aynen kürleri denicem bi dahaki ay burda çörek otlu kür yazıyolardı onu araştırcam doktor femara da etkili olmazsa aşılama önericem dedi inş gerek kalmaz aşılamaya
Kızlar zararlı değildir sadece normal folik asitler göre 12 kat daha fazla o yüzden yüksek gelebilir. Normal bi folik asit alıp kullanabilirsiniz mesela folidoce önerebilirim. Bende pıhtılaşma bozukluğu olduğu için Folbiol kullanıyorum ama gerçekten de yüksek onu kullanmanıza gerek yok sizin..Folbiol zararlı mıymış acaba ben 1 kutu kullanmıştım
Yarın koyulaşırsa yine değerlendirirsin şansa bırakmaAa tamam degerlendireyim ben de onu düşünüyordum zaten. Icim rahat etsin en azindan.