Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar merhaba kaç gundur sılık bu hep bolemı olcak hıc belırgınlesmedı regl ilk gununden ıtibaren bu 9. Gunum normal degılmı

Eki Görüntüle 2786300
Kızlar merhaba kaç gundur sılık bu hep bolemı olcak hıc belırgınlesmedı regl ilk gununden ıtibaren bu 9. Gunum normal degılmı
Benim de hep böyle çıkmıştı hatta hiç olmayacak sandım korkmuştum biliyorsun bende bunu kullanıyorum normal bence benim de 12. Gün azcık belirdi sonra yavaş arttı 14.gün gün pik 15.gün çatladı

Benim catliyor da,yine de klomen verdi tekrar..q10 ne ise yariyor acaba

Eki Görüntüle 2786300
Normal canım herkes farklı zamanlarda yumurtlar bazısı regle 3 kala yumurtluyor geç döllenme dedikleri canını sıkma bekle her ay farklı zamanlarda yumurtlandığı için ovülasyon alıyoruz ya zaten zaten birden pik olaçak sabret

Ben 30yasindayim 17aylikta evliyim.hic olmadi.belirttim boyle gidiyoruz dedi.hatta femara daha etkiliymis onu mu kullansam dedim.hic farki yok bi ara cok övduler ama ayni,yoksa herkese onu yazardim bana gelen herkes hamile olirdu ne guzel dedi....anlamadim zaten bisey

kızlar adete 7 gün var çok belirgin beyaz akıntı geldi bir garip oldum belirti aramayacağım diyorum ama vücudum oyun oynuyor benle.

Geçmiş olsun güzel haberlerini alırız inşlh canım. q10 vitamini neymiş ki onu anlayamadım

Benim catliyor da,yine de klomen verdi tekrar..q10 ne ise yariyor acaba
Anladım canım valla bana vermedi sağlıklısın yeni denemelere başladınız olacak diyor. Yumurtlamanda bir sıkıntı yok şuan çatlamamış 21mm çapında yumurtan var çatlar o ve sağ tarafta da gayet güzel yumurtaların var suan gelişen dedi. Bilemedim :) Gebelik bu ayda olmazsa Koenzim Q10 kullanmak için folik asite ara veririz dedi çünkü 3.kutuma başlayacağım. İçerisinde folik asitte bulunan zengin bir multivitamin canım

Geçmiş olsun güzel haberlerini alırız inşlh canım. q10 vitamini neymiş ki onu anlayamadım
teşekkür ederim canım benim. Koenzim Q10 içerisinde folik asitte bulunuyormuş zengin bir multivitamin. Bu ayda gebelik oluşmazsa folik asite ara verip vitamine başlatacak canım. Benim yumurtanın dış dokusunun kalın olduğunu çatlamaya çalıştığını ama zorlandığını söyledi

Anladımmm. Birşey daha öğrenmiş bulunmaktayım valla neler var nelerrr.

folik asitle alakalı eczacı arkadasım şu bilgiyi verdi ;
gebelik oluşmassa bırak oluncunca zaten doktor verıyor eksık gorursekı ılk 3ay kullanım yeterlı oluyormus ıyı kı yazmıs arkadas burdan öğrendım bende 3 ay dır full kullanıyorum ama ıkı gundur bıraktım kullanmıyorum herseyın fazlsı zarar

Evet canim benimde 3.ayim olacak gebelik olmazsa ara verip vitamine baslatacak

Yumurta büyümesi için incir kürü, yumurtanın çatlaması için havuç kürünün faydası var. İlk gebeliğimden önce Allah'ın izniyle tabi sonra bu iki kürü yaptığım ay hamile kalmıştım. Ama ölçüsü vs hatırlamıyorum. İnternette ve bu sitede yapan arkadaşlar çok.

Nasil anlamis kalin oldugunuben sordum ancak tup asamasinda belli olur dedi.folik asit yazmadi bu ay bana q10 mu kullansam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…