Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir

Eklentiler

• IMG_20210325_144958.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20210325_144345.jpg
    148,4 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20210325_144152.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20210325_144132.jpg
    140,3 KB · Görüntüleme: 98
yaaaa harikaaaaaa bu test pozitif bence hemen kan verrr :) bebiş geliyorrr

Ya Allah razı olsun bakalım yarın netleşir her şey o zaman gidince size de haber vereceğim

Sabah akşam 1 yani günde 2 tane kullandım

Kızlar sanirim ben bugün yarın yumurtluyorum bugünü ancak değerlendirebiliriz gerisi nasip artık hamile olanları tebrik ediyorum

Eklentiler

• SmartSelect_20210325-145746_Gallery.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 49
Bende ikisinde de gördüm hayirli olsun canım

Canım bende her iki testte görüyor gibiyim inş. bebişin seninledir senin yerinde olsam durmaz hemen kan verirdim. Güzel haberlerini bekliyorum

17sinden sayarsak 8. gün oluyor maşşalah erkenden gosterdı kendını. imkan bulursan sabahı bekleme acilde ya da özelde filan baktır bir an önce
Ne kadar erken belli olmuş ne güzel darısı Nisan da bizlere olur inşallah ovulasyon testlerim geldi. İnnovita ovulasyon testi aldım bu sefer bakalım bu ay, ramazana kadar pik çatlama bitiyor vallahi reglim bitsin 10 gün yoğun çalışma temposu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…