- 22 Nisan 2018
- 778
- 747
İnşallah benimledir çok teşekkür ederim canım benimCanım bende her iki testte görüyor gibiyim inş. bebişin seninledir senin yerinde olsam durmaz hemen kan verirdim. Güzel haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah benimledir çok teşekkür ederim canım benimCanım bende her iki testte görüyor gibiyim inş. bebişin seninledir senin yerinde olsam durmaz hemen kan verirdim. Güzel haberlerini bekliyorum
Ovulasyon da yaptım ama çok koyu değildi
inşaallah hamilesindir canım peki kaşıklarında ağrı felan oldu mu hiç çatlamadan sonraOvulasyon da yaptım ama çok koyu değildi.
O zaman işte çok deli oluyor hormonlar birde ilk kulkanışınSabah akşam 1 yani günde 2 tane kullandım
Hepimizden razı olsun seni burada bekliyor olacağımYa Allah razı olsun bakalım yarın netleşir her şey o zaman gidince size de haber vereceğim
Klomen ne için kullAnılıyorBen ovulasyondan itibaren kabızlık sorunu yaşadım bir hafta sürdü ama klomen kullandım bu ay o da yapmış olabilir, son bikaç gündür de kasıkta yumurtalıkların olduğu yerdir diye düşünüyorum kendi kendime, iğne ucu gibi inceden batma oldu.
Yumurtlamaya yardımcı canım, yumurta geliştirici yaniKlomen ne için kullAnılıyor
Ben erken gebelik testi yaptığımda gebeymişim adetime de 3 gun vardi ama erken gebelik testinde hayalet çizgi dahi çıkmadı negatif adetin gecikince direk kan ver bence daha ıyi sonuç alırsınKızlar yarın sabah için erken gebelik testi alıcam ama yanlış sonuç çıkaranlar falan varmış, en doğru sonucu hangisi verir sizce? Yani korktuğum yalancı pozitif çıkarması
ne zaman öğrendiniz cnm hamile olduğunuzu çünkü benimde erken gebelikte negatif ama bat tarihi dündü hala birsey yok ağrı bile yokBen erken gebelik testi yaptığımda gebeymişim adetime de 3 gun vardi ama erken gebelik testinde hayalet çizgi dahi çıkmadı negatif adetin gecikince direk kan ver bence daha ıyi sonuç alırsın
Kuzum ben adetim 4 gun gecikti oyle öğrendim kan verdim daha çok yeni olduğu için direk 43 ciktine zaman öğrendiniz cnm hamile olduğunuzu çünkü benimde erken gebelikte negatif ama bat tarihi dündü hala birsey yok ağrı bile yok
Cnm geç yumurtlamamı olmuştu sende pekiKuzum ben adetim 4 gun gecikti oyle öğrendim kan verdim daha çok yeni olduğu için direk 43 cikti
Hiç bilmiyorum
Yüksek ihtimal öyle olmuş sonuç 43 çıktığı için öyle düşünüyorumCnm geç yumurtlamamı olmuştu sende peki
Ben her 2 gün de gidip beta hcg takibi yapıyordm iki günde 250 yi sonrası 400e falan cikti en son 5000 olunca kesede gorununce takibi bıraktımYüksek ihtimal öyle olmuş sonuç 43 çıktığı için öyle düşünüyorum
İlk gittiğinde kaç çıktı beta hcg ve doktor kaç haftalık hamilesin demişti canımBen her 2 gün de gidip beta hcg takibi yapıyordm iki günde 250 yi sonrası 400e falan cikti en son 5000 olunca kesede gorununce takibi bıraktım
Canim ilk işte regl 4 gün gecikince acile gittim 43 çıkmıştı pozitif dediİlk gittiğinde kaç çıktı beta hcg ve doktor kaç haftalık hamilesin demişti canım
Anladım canım sağlıkla kucağına al inşallahCanim ilk işte regl 4 gün gecikince acile gittim 43 çıkmıştı pozitif dedi
Aradan 2 3 gün gecti bidaha gittim 250 civariydi gene aynı yerde yaptırdım sonrası 400
2800
5000
Falan oldu iste
Canım benim 3-5 gün düzensizliğim olabiliyor 21 Martta oldum ben ne yazık kiRoosaa senin bat değişti mi?
Canım çok sevindim ya hadi hayırlısı benim dün hayaletti ama bugün gozukmuyo ovulasyonuda atarmisin nasıl çıkmış bakimOvulasyon da yaptım ama çok koyu değildi.