Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ovulasyondan itibaren kabızlık sorunu yaşadım bir hafta sürdü ama klomen kullandım bu ay o da yapmış olabilir, son bikaç gündür de kasıkta yumurtalıkların olduğu yerdir diye düşünüyorum kendi kendime, iğne ucu gibi inceden batma oldu.

Ben ovulasyondan itibaren kabızlık sorunu yaşadım bir hafta sürdü ama klomen kullandım bu ay o da yapmış olabilir, son bikaç gündür de kasıkta yumurtalıkların olduğu yerdir diye düşünüyorum kendi kendime, iğne ucu gibi inceden batma oldu.
Klomen ne için kullAnılıyor

Kızlar yarın sabah için erken gebelik testi alıcam ama yanlış sonuç çıkaranlar falan varmış, en doğru sonucu hangisi verir sizce? Yani korktuğum yalancı pozitif çıkarması
Ben erken gebelik testi yaptığımda gebeymişim adetime de 3 gun vardi ama erken gebelik testinde hayalet çizgi dahi çıkmadı negatif adetin gecikince direk kan ver bence daha ıyi sonuç alırsın

Ben erken gebelik testi yaptığımda gebeymişim adetime de 3 gun vardi ama erken gebelik testinde hayalet çizgi dahi çıkmadı negatif adetin gecikince direk kan ver bence daha ıyi sonuç alırsın
ne zaman öğrendiniz cnm hamile olduğunuzu çünkü benimde erken gebelikte negatif ama bat tarihi dündü hala birsey yok ağrı bile yok

Kızlar bisey dicem 5 haftalik gebeyim adetim 17 gün gecikti basta belirti olarak kabızlık adet olma hissi kasık ağrısı akıntı uyku ve sürekli acıkma durumu vardı halada gün içinde ara ara kasık ağrısı tutar sanki adet olcam da geldi gelecek
Erken gebelik testi bende olumsuz çıktı kan verin daha iyi olur 🎈

ne zaman öğrendiniz cnm hamile olduğunuzu çünkü benimde erken gebelikte negatif ama bat tarihi dündü hala birsey yok ağrı bile yok
Kuzum ben adetim 4 gun gecikti oyle öğrendim kan verdim daha çok yeni olduğu için direk 43 cikti

Yüksek ihtimal öyle olmuş sonuç 43 çıktığı için öyle düşünüyorum
Ben her 2 gün de gidip beta hcg takibi yapıyordm iki günde 250 yi sonrası 400e falan cikti en son 5000 olunca kesede gorununce takibi bıraktım

İlk gittiğinde kaç çıktı beta hcg ve doktor kaç haftalık hamilesin demişti canım
Canim ilk işte regl 4 gün gecikince acile gittim 43 çıkmıştı pozitif dedi
Aradan 2 3 gün gecti bidaha gittim 250 civariydi gene aynı yerde yaptırdım sonrası 400
2800
5000
Falan oldu iste

X