Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat kaçtı peki? Ayy hiç umudunu kesme adet olup hamiş de olblrsin çünkü yumurtlaman geç olanda oldu o tutmuştur belki bilemezsin hemen düşürme keyfini canım bekle dur bakalım. Test yaptın mı peki?
Bat normalde 21iydi ama geç yumurtladım 5 gün o yüzden yarın diye düşünüyorum, ikinci yumurtlamayı baz alırsak da salı günü olur diye düşünüyorum hiçbir şeyden emin değilim. Pazartesi günü aşırı kasık ağrısı yüzünden doktora gittim şüphelenip hcg baktı ama kanda negatif çıktı, birgebeningünlüğü ne sorduğumda da kan için bile erken beklemen lazım biraz daha dedi öyle bekliyorum valla

ikinci yumurtlamadan kaç gün sonra vermiştin kanı?

Kızlar yarın sabah için erken gebelik testi alıcam ama yanlış sonuç çıkaranlar falan varmış, en doğru sonucu hangisi verir sizce? Yani korktuğum yalancı pozitif çıkarması

Zaten eminsizlik yaşadık toplu bnde senin için inşallah demiştim hamiş olursun bu durumda hala aynı fikirdeym bekleyelim bakalım ne çıkacak inşaaaaaallah hamilesindirrr

Kızlar yarın sabah için erken gebelik testi alıcam ama yanlış sonuç çıkaranlar falan varmış, en doğru sonucu hangisi verir sizce? Yani korktuğum yalancı pozitif çıkarması
predictor, laboquick, freely bunlar güzel benim bildiğim. ama predictor cok hassas olduğu için çok inceciikk bi çizgi çıkarsa dikkate almamak gerekiyor o test çizgisi. Bebiş varsa zaten baya koyu çıkıyor onda diğerlerine göre. inşallah mutlu haberi alırsın :)

kız ben 20 mart akşamı - 22 mart akşamı - 24 mart akşam saat 8 ve bu sabah 5 te değerlendirdim :))))
Valla canım bende cidden çok yoruldum ya. Yaş da ileri olunca her geçen ay zarar yazıyor gibi. Ya bu ay da olmazsa cidden tüp bebek tedavisine gidicem ya çok bunaldım valla.
Bu arada sen pik ve çatlamayı bence yakalamışsın bu sefer oldu gibi
Canım rahim yumuşaması dediğin şeyi nasıl anlıyorsun

Ya bende sendenim canm dün hayalet çizgi gördüm bugün erken gebelik aldım.ondan cozginccikmadi
Valla moralim bozuldu ya. Hep diyorum bu kez bakmıcam diye sonra yine dayanamıyorum of ya. Ama karnım ağrıyor regl olcam gibi.
Valla canım predictor ile çok silik çizgi gördüm umutlandım ama sonra başka test negatif çıktı
Bilemiyorum valla yalancı pozitif olayı insanı yıkıyor cidden

Kızlar merhaba klomen kullandım doktor 4. Veya 5. Günü gel dedi yarın 4. Günü gideceğim ama bi yandan da ovulasyon testiyle takip ediyorum bakıyorum herkesin aşırı silik çıkıyor bende biraz daha koyu çıkıyor ama pikte değil. Bu durumlarda gebelik olduğunda bu şekilde çıkıyormus ama gebelik yok kızlar başka neden ovulasyon testi bu şekilde koyu çıkar ilaç işe yaramadı mı yoksa

4. Veya 5.gün derken orasını anlayamadım k. Bakmayın?

Teşekkür ederim

Evet bende yalancı pozitiften korkuyorum, gerçi onu bile hiç göremedim ya. Bakalım

Canım senin kaçıncı gunundu yumutlama regliye kaç var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…