Bat normalde 21iydi ama geç yumurtladım 5 gün o yüzden yarın diye düşünüyorum, ikinci yumurtlamayı baz alırsak da salı günü olur diye düşünüyorum hiçbir şeyden emin değilim. Pazartesi günü aşırı kasık ağrısı yüzünden doktora gittim şüphelenip hcg baktı ama kanda negatif çıktı, birgebeningünlüğü ne sorduğumda da kan için bile erken beklemen lazım biraz daha dediBat kaçtı peki?Ayy hiç umudunu kesme adet olup hamiş de olblrsin çünkü yumurtlaman geç olanda oldu o tutmuştur belki bilemezsin hemen düşürme keyfini canım bekle dur bakalım. Test yaptın mı peki?
ikinci yumurtlamadan kaç gün sonra vermiştin kanı?Bat normalde 21iydi ama geç yumurtladım 5 gün o yüzden yarın diye düşünüyorum, ikinci yumurtlamayı baz alırsak da salı günü olur diye düşünüyorum hiçbir şeyden emin değilim. Pazartesi günü aşırı kasık ağrısı yüzünden doktora gittim şüphelenip hcg baktı ama kanda negatif çıktı, birgebeningünlüğü ne sorduğumda da kan için bile erken beklemen lazım biraz daha dediöyle bekliyorum valla
İkinci yumurtlamam 16sında oldu 22sinde kan verdimikinci yumurtlamadan kaç gün sonra vermiştin kanı?
Zaten eminsizlik yaşadık toplu bnde senin için inşallah demiştim hamiş olursun bu durumda hala aynı fikirdeym bekleyelim bakalım ne çıkacakBat normalde 21iydi ama geç yumurtladım 5 gün o yüzden yarın diye düşünüyorum, ikinci yumurtlamayı baz alırsak da salı günü olur diye düşünüyorum hiçbir şeyden emin değilim. Pazartesi günü aşırı kasık ağrısı yüzünden doktora gittim şüphelenip hcg baktı ama kanda negatif çıktı, birgebeningünlüğü ne sorduğumda da kan için bile erken beklemen lazım biraz daha dediöyle bekliyorum valla
predictor, laboquick, freely bunlar güzel benim bildiğim. ama predictor cok hassas olduğu için çok inceciikk bi çizgi çıkarsa dikkate almamak gerekiyor o test çizgisi. Bebiş varsa zaten baya koyu çıkıyor onda diğerlerine göre. inşallah mutlu haberi alırsın :)Kızlar yarın sabah için erken gebelik testi alıcam ama yanlış sonuç çıkaranlar falan varmış, en doğru sonucu hangisi verir sizce? Yani korktuğum yalancı pozitif çıkarması
Amiiin inşallaaah hepimize nasip etsinnZaten eminsizlik yaşadık toplu bnde senin için inşallah demiştim hamiş olursun bu durumda hala aynı fikirdeym bekleyelim bakalım ne çıkacakinşaaaaaallah hamilesindirrr
ikinci yumurtlamada tuttuysa kanda çıkmazdı o zaman umut hala var benceİkinci yumurtlamam 16sında oldu 22sinde kan verdim
Kanda bakıldı mı pekiAma alttan muayene etti bir şey demedi doktor :/
canım benim hayırlısı ne ise o olsun ben geçen 3 ayda resmen kendimi yırttım ama olmadı neler denedim neler ama yokkk kısmet bu ay geçen aylardaki hevesim hiç yok boşa kürek çeker gibiyim kısmet ovulasyonu önemsiyorum ve dikkatli takip yapıyorum ilişkileri ona göre yapıyorum ama daha hevessizim geçen ayar içim içime sığmıyordu bu defa öyle değil
Valla canım bende cidden çok yoruldum ya. Yaş da ileri olunca her geçen ay zarar yazıyor gibi. Ya bu ay da olmazsa cidden tüp bebek tedavisine gidicem ya çok bunaldım valla.kız ben 20 mart akşamı - 22 mart akşamı - 24 mart akşam saat 8 ve bu sabah 5 te değerlendirdim :))))
Canım rahim yumuşaması dediğin şeyi nasıl anlıyorsunBat 27 Mart test yaptım geçenlerde negatif çıkınca kan verme gereği duymadım bekliyorum sadece fakat 2 gündür rahimde yumuşama akıntı yoğunluğu yaşıyorum genelde regl gününe az kalında rahimde kuruluk olur ve genel bilgi budur sizce yanlış mı biliyorum.
Benim de aklıma öyle geldisen bence üstüne gördün öyle tahmin ediyorum
Valla moralim bozuldu ya. Hep diyorum bu kez bakmıcam diye sonra yine dayanamıyorum of ya. Ama karnım ağrıyor regl olcam gibi.Ya bende sendenim canm dün hayalet çizgi gördüm bugün erken gebelik aldım.ondan cozginccikmadi
Valla canım predictor ile çok silik çizgi gördüm umutlandım ama sonra başka test negatif çıktıKızlar yarın sabah için erken gebelik testi alıcam ama yanlış sonuç çıkaranlar falan varmış, en doğru sonucu hangisi verir sizce? Yani korktuğum yalancı pozitif çıkarması
Evet ben de ondan umutluyumm bugün 2.yumurtlamanın 9.günü erken gebelik testi yapcam akşam ama bakalım hayırlusıikinci yumurtlamada tuttuysa kanda çıkmazdı o zaman umut hala var bence
4. Veya 5.gün derken orasını anlayamadım k. Bakmayın?Kızlar merhaba klomen kullandım doktor 4. Veya 5. Günü gel dedi yarın 4. Günü gideceğim ama bi yandan da ovulasyon testiyle takip ediyorum bakıyorum herkesin aşırı silik çıkıyor bende biraz daha koyu çıkıyor ama pikte değil. Bu durumlarda gebelik olduğunda bu şekilde çıkıyormus ama gebelik yok kızlar başka neden ovulasyon testi bu şekilde koyu çıkar ilaç işe yaramadı mı yoksa
Teşekkür ederimpredictor, laboquick, freely bunlar güzel benim bildiğim. ama predictor cok hassas olduğu için çok inceciikk bi çizgi çıkarsa dikkate almamak gerekiyor o test çizgisi. Bebiş varsa zaten baya koyu çıkıyor onda diğerlerine göre. inşallah mutlu haberi alırsın :)
Evet bende yalancı pozitiften korkuyorum, gerçi onu bile hiç göremedim ya.Valla moralim bozuldu ya. Hep diyorum bu kez bakmıcam diye sonra yine dayanamıyorum of ya. Ama karnım ağrıyor regl olcam gibi.
Valla canım predictor ile çok silik çizgi gördüm umutlandım ama sonra başka test negatif çıktı
Bilemiyorum valla yalancı pozitif olayı insanı yıkıyor cidden
Canım senin kaçıncı gunundu yumutlama regliye kaç varValla moralim bozuldu ya. Hep diyorum bu kez bakmıcam diye sonra yine dayanamıyorum of ya. Ama karnım ağrıyor regl olcam gibi.
Valla canım predictor ile çok silik çizgi gördüm umutlandım ama sonra başka test negatif çıktı
Bilemiyorum valla yalancı pozitif olayı insanı yıkıyor cidden
Klomen bittikten sonraki 4. Veya 5. Günü kontrol için çağırdı4. Veya 5.gün derken orasını anlayamadım k. Bakmayın?