- 19 Şubat 2021
- 164
- 238
çok güzel yüklemişsin annesi tebriklerrr hamilesin maşallah sana
Biz dua ederiz tabiki kuzum, sağlıkla tutunsun annesine inşallah; tabi sen de bizlere dua et hamile duası kabul olurTeşekkür ederim canım bol bol dualarınızı bekliyorum
Tabi canım kesinlikle 23ü çatlamış... keşke 23unde de ilişki olsaymış; gerçi bir var bir yok da iyi.. hadi hayırlısı :)çatlamış ama demiii
İnşallah canım benim cok teşekkür ederim hep ediyorum dua sizlere herkese rabbim isteyen herkese nasip etsinBiz dua ederiz tabiki kuzum, sağlıkla tutunsun annesine inşallah; tabi sen de bizlere dua et hamile duası kabul olur
23 yumurtlama kız 24 yani dün çatladı teste bak :) 20-22-24 akşam birde bu sabah 5 te değerlendirdimTabi canım kesinlikle 23ü çatlamış... keşke 23unde de ilişki olsaymış; gerçi bir var bir yok da iyi.. hadi hayırlısı :)
23 Pik olmuş, 24 çatlamış kuzum... günleri iyi değerlendirmişsin23 yumurtlama kız 24 yani dün çatladı teste bak :) 20-22-24 akşam birde bu sabah 5 te değerlendirdim
olacak bu ay kız bebek geliyor inşallah :) Allahım herkese bekletmeden versin biz olması gerekeni yaptık takdir Allahtan artık23 Pik olmuş, 24 çatlamış kuzum... günleri iyi değerlendirmişsin
Ya bende sendenim canm dün hayalet çizgi gördüm bugün erken gebelik aldım.ondan cozginccikmadiGünaydın kızlar. Ya bu sabah erken test yine yaptım yani belki daha net bişi görürüm diye. Başka marka ile yaptım evde. Tertemiz negatif. Predictor ile yaptığımda silik çizgi vardı. Forumda okuduklarım da kafamı karıştırdı. Predictor yanıltıcı mı nedir bilemiyorum? Bugünde adet olcak gibi belim karnım ağrıyor of ya. Aşırı doz moralim bozuldu ya
Gerçekten beni müşteri gibi gördüğünü anladım. Bugün de aşılamadan tüp bebekten bahsettim allahın manyağı. Hiç bişey demedim soru da sormadım çıktım. Bir daha asla o hastanenin kapısının önünden bile geçmem. Onun lafını dinleyip ovülasyon testini bırakmasaydım belki yumurtlamayı yakalayıp değerlendirirdim bileHiççç önemli değil şunu gördüm ya değerini şişmek filan aklıma gelmiyor bile sen çok üzülmüştün sana destek olmam lazımdı bende üzülmüştüm geçecek dedim hep çünkü moralde gelişmesi için lazımdı. Çünkü adam sana yumurtan yok demiştidedim yumurta gelişmez anlarım tamam hiç gelişmiyor onu da anlarım ama bir kadına yumurtan yok denir mi birde daha kaçıncı günündü. Çok tuhafıma gitmişti takip et uzun zaman öyle de demi dedim bırak bu doktoru diye sna yoksam psikolojik yıpratıyordu seni. Her doktor iyi olacak diye kaide yok çünkü.
Hastanenin suçu yok bazen bir kişi için hastaneye kızma olsın canım hep bir şekilde birileri çıkar insanı yoran benimde denk gelmişliğim var. Bundan sonrası hayır olsın dilerimGerçekten beni müşteri gibi gördüğünü anladım. Bugün de aşılamadan tüp bebekten bahsettim allahın manyağı. Hiç bişey demedim soru da sormadım çıktım. Bir daha asla o hastanenin kapısının önünden bile geçmem. Onun lafını dinleyip ovülasyon testini bırakmasaydım belki yumurtlamayı yakalayıp değerlendirirdim bilehayırlısı artık çiçeğim. Geç olsun güç olmasın hep birlikte güzel mutluluklar yaşayalım
Ben hala olmadım benimde akıntım var ama kaşıntı yok bekliyorum 23 ünde test yaptım negatifti biraz daha bekleyip test yapıcam sende öyle yapBenimde bat dündü test yaptım negatif ama ağrım yok beyaz akıntım var pazartesi erken gebelik testide yaptım ondada çıkmadı anlamadım gitti ara ara kaşıntım oluyor acaba mantar falan mı bilemedim kan testimi yaptırsam onuda bilemedim
Şimdi de 1-2 damla pembemsi kan geldi eleniyorum sanırım bu ayKızlar ben dün gece afedersiniz bir ishal oldum bir kustum ki sormayınhala midem ağzımda doğru düzgün yiyip içemiyorum inşallah hamileyimdir ondan böyledir
Ben sizden umutluydumŞimdi de 1-2 damla pembemsi kan geldi eleniyorum sanırım bu ay
Valla ben de kendimden umutluydum ama anlamadım adetimden önce hiç pembemsi damla şeklinde kan gelmez benim normalde, kahverengi akıntı olur. Tam acıkıyorum yemek görünce midem kalkıyo sabahtan beri midem ağzımda dolanıyorum. Şimdi böyle olunca acaba mı diyorum ama umudum yavaş yavaş gidiyorBen sizden umutluydumbelki hamşsiniz pembemsi kanama ondan olabiliyor
Bat kaçtı peki?Valla ben de kendimden umutluydum ama anlamadım adetimden önce hiç pembemsi damla şeklinde kan gelmez benim normalde, kahverengi akıntı olur. Tam acıkıyorum yemek görünce midem kalkıyo sabahtan beri midem ağzımda dolanıyorum. Şimdi böyle olunca acaba mı diyorum ama umudum yavaş yavaş gidiyor
sfhsdögdsghds mantıklıEe maden progesteronum 15,6 çıktı gidip kendimdeki en ufak sızlamayı hemen hamileliğe yorayım.