Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi canım kesinlikle 23ü çatlamış... keşke 23unde de ilişki olsaymış; gerçi bir var bir yok da iyi.. hadi hayırlısı :)
23 yumurtlama kız 24 yani dün çatladı teste bak :) 20-22-24 akşam birde bu sabah 5 te değerlendirdim

Ya bende sendenim canm dün hayalet çizgi gördüm bugün erken gebelik aldım.ondan cozginccikmadi

Gerçekten beni müşteri gibi gördüğünü anladım. Bugün de aşılamadan tüp bebekten bahsettim allahın manyağı. Hiç bişey demedim soru da sormadım çıktım. Bir daha asla o hastanenin kapısının önünden bile geçmem. Onun lafını dinleyip ovülasyon testini bırakmasaydım belki yumurtlamayı yakalayıp değerlendirirdim bile hayırlısı artık çiçeğim. Geç olsun güç olmasın hep birlikte güzel mutluluklar yaşayalım

Hastanenin suçu yok bazen bir kişi için hastaneye kızma olsın canım hep bir şekilde birileri çıkar insanı yoran benimde denk gelmişliğim var. Bundan sonrası hayır olsın dilerim üzüldüğnle kaldın onun yüzünden ama ben şuan yumurtluyor büyüyor olmasına çok sevindim

Ben hala olmadım benimde akıntım var ama kaşıntı yok bekliyorum 23 ünde test yaptım negatifti biraz daha bekleyip test yapıcam sende öyle yap

Ben sizden umutluydum belki hamşsiniz pembemsi kanama ondan olabiliyor
Valla ben de kendimden umutluydum ama anlamadım adetimden önce hiç pembemsi damla şeklinde kan gelmez benim normalde, kahverengi akıntı olur. Tam acıkıyorum yemek görünce midem kalkıyo sabahtan beri midem ağzımda dolanıyorum. Şimdi böyle olunca acaba mı diyorum ama umudum yavaş yavaş gidiyor

Bat kaçtı peki? Ayy hiç umudunu kesme adet olup hamiş de olblrsin çünkü yumurtlaman geç olanda oldu o tutmuştur belki bilemezsin hemen düşürme keyfini canım bekle dur bakalım. Test yaptın mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…