Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende yalancı pozitiften korkuyorum, gerçi onu bile hiç göremedim ya. Bakalım
Hayırlısı canım. Sen bakma bana. Sabahtan o negatifi görünce çok mutlu üzüldüm ya. Üstüne bide kasık rahim ağrısı regl mod olunca dedim tmm yani bu ay da olmadı. Normalde 2 gün var regl ye. Eğer polip operasyonu kaynaklı bi oynama olmazsa, bakalım sen al testini yap bakalım belki çift çizgi göreceksin Allah büyük canım.

Testlerim bu şekilde

Eklentiler

• 51845CDB-8B19-4432-A039-A8AACE61C9C1.jpeg
    43,6 KB · Görüntüleme: 70
varmı sizce ama kan negatif çıktı bugün dün 4 tü beta bugün 0 çıktı

Eklentiler

• IMG_20210325_123421.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20210325_123541.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20210325_123648.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 68
Klomen bittikten sonraki 4. Veya 5. Günü kontrol için çağırdı
Şimdi anladım. O koyuluk hafiften de varsa yumurtanız pik olma yolunda güzel birşey yani. Doktorun gidince ne kadar gelişmiş bilgi verecektir.
Tedavi görüyorsun dha hamiş olman için erken bir durum o koyuluk için adet gününe 2 gün kala olması gerekiyor ovulasyon hamiş göstermesi için t kopkoyu olunca hamiş diyoruz bizler.

Kizlar ya lutfen cevap ovulasyon hesaplamam icin onemli.. kimyasal gebelikten sonra reglniz ayni duzendemi geldi gecikme yada erken gelmesi yasadinizmi?????

Kizlar ya lutfen cevap ovulasyon hesaplamam icin onemli.. kimyasal gebelikten sonra reglniz ayni duzendemi geldi gecikme yada erken gelmesi yasadinizmi?????
ben yasadım kımyasal . şöyle oldu her ay 2 gun erken oldum 3 ay da eskı duzene oturdu. ovu hesaplaman cok zor ılk ay

Aynen canım yok zaten gebelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum da ben bi kaç kişiye de sordum sürekli pozitifse gebelik olabilir dedi ama zaten gebelik olacak bi durum olmadı vajinusmustum ilişkiler düzensiz oluyordu uzun süre de olmamıştı ondan şüphem yoktu benimde yani şu an ki durumda böyle koyu çıkmasında anormal bi durum yok değil mi

Testlerim bu şekilde
Birde size bilgi vermek isterim benimde arkadaşım testte hep normal koyuluk gördü yumrtasının çatladığını söyledi doktor sonra pik buldu yine. Testler mi doğru doktor mu bilemedik. Siz yarın gidince cevap bulmuş oluruz sizin doktor ne diyecek bakalım. Birde bugünü değerlendirin derim sizin içşn bana güzel birşeymiş gibi geldi birde testleriniz iyi testler yani. Kafanız karışmasında haklısınız bende aşırı merek ettim doktor ne diyecek size?

Zaten hamiş olsa doktor klomen neden versin demi o da var hiç onu almayalım aklımıza bence yumurtan çok gelişti belki klomen fazla geldi bilemeyiz ki. Kaç kaç aldın sabah akşam mı yoksam günde 1 olarak mı kkomeni? Anormal demeyelim de testler mi doğru biz mi yanlış benim kafam bazen almıyor. Benim açımdan çok güzel birşey

Kızlar geçen hafta adet sancım vardı ama olmadı haftasonu yumurtlamam oldu ve şimdi yine adet olacakmışım gibi sancım var

Yarın gideceğim sizce işe yaradı mı ilaç genelde yaramadı diyenler çok var bide ilk bebek denememiz olacak
Walla canım herkese herşey yarayacak diye durum yok yaramayacak diye de yok. Size belki yarayacak hamiş olacaksınız bunu yaramadı diyenleri örnek olarak yaramamış dememiz yanlış olur. Temenni olarak sana yaramış olmasını dilerim güzel şeyler düşünelim güzelleşsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…