Hayırlısı canım. Sen bakma bana. Sabahtan o negatifi görünce çok mutlu üzüldüm ya. Üstüne bide kasık rahim ağrısı regl mod olunca dedim tmm yani bu ay da olmadı. Normalde 2 gün var regl ye. Eğer polip operasyonu kaynaklı bi oynama olmazsa, bakalımEvet bende yalancı pozitiften korkuyorum, gerçi onu bile hiç göremedim ya.Bakalım
Testlerim bu şekildeKızlar merhaba klomen kullandım doktor 4. Veya 5. Günü gel dedi yarın 4. Günü gideceğim ama bi yandan da ovulasyon testiyle takip ediyorum bakıyorum herkesin aşırı silik çıkıyor bende biraz daha koyu çıkıyor ama pikte değil. Bu durumlarda gebelik olduğunda bu şekilde çıkıyormus ama gebelik yok kızlar başka neden ovulasyon testi bu şekilde koyu çıkar ilaç işe yaramadı mı yoksa
2. Silik Cizgi olmasi gereken yerde degil amaArkadaşlar merhaba erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı testin içini açtım içinde silik çizgi var yorumlayabilir misiniz
Şimdi anladım. O koyuluk hafiften de varsa yumurtanız pik olma yolunda güzel birşey yani. Doktorun gidince ne kadar gelişmiş bilgi verecektir.Klomen bittikten sonraki 4. Veya 5. Günü kontrol için çağırdı
Aaa testini yeni gördüm canım yumurtan pik olmuş olblr klomenle hızlı gelişip bu güzel birşey. Doktora ne zaman gidiyorsun?Testlerim bu şekilde
Acaba kimyasal gebelik mi oldu ? Ben testte ikinci çizgiyi görüyorum çünküvarmı sizce ama kan negatif çıktı bugün dün 4 tü beta bugün 0 çıktı
Benim de 1 nisan olacak sanırım. Kesin olmamakla beraber çok büyük ihtimal öyle.@Cccaaaaa senin bat değişti mi?
Yarın gideceğim sizce işe yaradı mı ilaç genelde yaramadı diyenler çok var bide ilk bebek denememiz olacakAaa testini yeni gördüm canım yumurtan pik olmuş olblr klomenle hızlı gelişip bu güzel birşey. Doktora ne zaman gidiyorsun?
ben yasadım kımyasal . şöyle oldu her ay 2 gun erken oldum 3 ay da eskı duzene oturdu. ovu hesaplaman cok zor ılk ayKizlar ya lutfen cevap ovulasyon hesaplamam icin onemli.. kimyasal gebelikten sonra reglniz ayni duzendemi geldi gecikme yada erken gelmesi yasadinizmi?????
Aynen canım yok zaten gebelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum da ben bi kaç kişiye de sordum sürekli pozitifse gebelik olabilir dedi ama zaten gebelik olacak bi durum olmadı vajinusmustum ilişkiler düzensiz oluyordu uzun süre de olmamıştı ondan şüphem yoktu benimdeŞimdi anladım. O koyuluk hafiften de varsa yumurtanız pik olma yolunda güzel birşey yani. Doktorun gidince ne kadar gelişmiş bilgi verecektir.
Tedavi görüyorsun dha hamiş olman için erken bir durum o koyuluk için adet gününe 2 gün kala olması gerekiyor ovulasyon hamiş göstermesi için t kopkoyu olunca hamiş diyoruz bizler.
Birde size bilgi vermek isterim benimde arkadaşım testte hep normal koyuluk gördü yumrtasının çatladığını söyledi doktorTestlerim bu şekilde
Zaten hamiş olsa doktor klomen neden versin demi o da var hiç onu almayalım aklımızaAynen canım yok zaten gebelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum da ben bi kaç kişiye de sordum sürekli pozitifse gebelik olabilir dedi ama zaten gebelik olacak bi durum olmadı vajinusmustum ilişkiler düzensiz oluyordu uzun süre de olmamıştı ondan şüphem yoktu benimdeyani şu an ki durumda böyle koyu çıkmasında anormal bi durum yok değil mi
eczaneye gösterdim testi %99 var dedi kan niye öyle çıktı anlamadımAcaba kimyasal gebelik mi oldu ? Ben testte ikinci çizgiyi görüyorum çünkü
Walla canım herkese herşey yarayacak diye durum yok yaramayacak diye de yok. Size belki yarayacak hamiş olacaksınız bunu yaramadı diyenleri örnek olarak yaramamış dememiz yanlış olur. Temenni olarak sana yaramış olmasını dilerimYarın gideceğim sizce işe yaradı mı ilaç genelde yaramadı diyenler çok var bide ilk bebek denememiz olacak
Eczaneye hemen gösterebildin mi? Üzerinden zaman geçmiş miydi? Kimyasal olabilir canım. En net cevap maalesef kan testi biliyoruz kieczaneye gösterdim testi %99 var dedi kan niye öyle çıktı anlamadım
10 dkda teste çıkmıştı hiç yokalmadı öyle kaldıEczaneye hemen gösterebildin mi? Üzerinden zaman geçmiş miydi? Kimyasal olabilir canım. En net cevap maalesef kan testi biliyoruz ki