kan testin mi cnm kaset testte cıkmışmıydı senin bat ımız aynıydı bende hala olmadımKızlar 381 çıktı
tebrikler cnm darısı başımıza inşallahKızlar 381 çıktı
Kan testi canım bugün yaptırabildim test yoktu 22 martta erken gebelik testinde cıkmıştı kan testinde 381 çıktı bence sende git yaptır olmadıysan canımkan testin mi cnm kaset testte cıkmışmıydı senin bat ımız aynıydı bende hala olmadım
Amin inşallah canım sağolasıniki gebişimiz daha var kızlar tebrikler sağlıkla alın kucağınızaaa
hala olmadım cnm cumartesi kadar beklicem olmadı olmazsa kan testi yaptırıcamKan testi canım bugün yaptırabildim test yoktu 22 martta erken gebelik testinde cıkmıştı kan testinde 381 çıktı bence sende git yaptır olmadıysan canım
23 Mart yumurtlaman canımKızlar ilk testlerde tarih yazdım son tek attığım testte yine 24 mart ama akşam 9 da yaptim yorumlar misiniz canlarim
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinhay maşşallah sağlıkla ilerlesin canım benim darısı başımıza
inşallah cnmİnşallah sende de bebiş vardır canım öyle hissediyorum güzel haberlerini bekliyorum mutlaka
Tebrikler... sabah sabah ilk aldığım güzel haber, sağlıkla gelsin :)))Kızlar 381 çıktı
Teşekkür ederim canım bol bol dualarınızı bekliyorumTebrikler... sabah sabah ilk aldığım güzel haber, sağlıkla gelsin :)))
Canım kısmetse 1 defada da olur .O kadar Ovu takip edip günleri değerlendirip olmuyor ise senin de bir günde olması mümkünHamilelik olursa resmen mucize olacak eşim görevdeydi ve sade tek ilişki oldu bu ay oda 35 günde bir regl olan biri 21. gün yumurtlar teorisinden çok önceydi reglin 12.ci günüydü
çatlamış ama demiii23 Mart yumurtlaman canım
aminnnnnn uzu inşallahhhhhhhhhAmin inşallah canım çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ama ben demiştim sana değiş onu diyeProgesteronum bu sefer 15,6 çıktı kızlar. 1 haftadır boşuna ağlamışım yumurtlamam olmuyor diye. Meğer adetim 28günde olmadığı için düşükmüş geçen hafta. Böyle kötü yönlendiren size müşteri gözüyle bakan doktorlardan Allah hepimizi korusun. İlk fırsatta değiştiriyorum doktorumu.
Ya ben de şu an aşırı mutluyum canım benim kafanı ne şişirmiştim hep boşunaymış. Herşey için sağolAma ben demiştim sana değiş onu diyeçünkü çok saçma gelmişti sana dediği kabaca. Ve şuan değerini görünce çok mutlu oldum gızzz
kız ben 20 mart akşamı - 22 mart akşamı - 24 mart akşam saat 8 ve bu sabah 5 te değerlendirdim :))))Kızlar ilk testlerde tarih yazdım son tek attığım testte yine 24 mart ama akşam 9 da yaptim yorumlar misiniz canlarim
Hiççç önemli değil şunu gördüm ya değerini şişmek filan aklıma gelmiyor bile sen çok üzülmüştün sana destek olmam lazımdı bende üzülmüştüm geçecek dedim hep çünkü moralde gelişmesi için lazımdı. Çünkü adam sana yumurtan yok demiştiYa ben de şu an aşırı mutluyum canım benim kafanı ne şişirmiştim hep boşunaymış. Herşey için sağol