Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelik olursa resmen mucize olacak eşim görevdeydi ve sade tek ilişki oldu bu ay oda 35 günde bir regl olan biri 21. gün yumurtlar teorisinden çok önceydi reglin 12.ci günüydü
Canım kısmetse 1 defada da olur .O kadar Ovu takip edip günleri değerlendirip olmuyor ise senin de bir günde olması mümkünÖnemli olan denk gelmesi 10 defa denersin olmaz 1 defada tutar bakarsın .İnşallah güzel haberi verirsin

Ama ben demiştim sana değiş onu diye çünkü çok saçma gelmişti sana dediği kabaca. Ve şuan değerini görünce çok mutlu oldum gızzz

Ya ben de şu an aşırı mutluyum canım benim kafanı ne şişirmiştim hep boşunaymış. Herşey için sağol
Hiççç önemli değil şunu gördüm ya değerini şişmek filan aklıma gelmiyor bile sen çok üzülmüştün sana destek olmam lazımdı bende üzülmüştüm geçecek dedim hep çünkü moralde gelişmesi için lazımdı. Çünkü adam sana yumurtan yok demişti dedim yumurta gelişmez anlarım tamam hiç gelişmiyor onu da anlarım ama bir kadına yumurtan yok denir mi birde daha kaçıncı günündü. Çok tuhafıma gitmişti takip et uzun zaman öyle de demi dedim bırak bu doktoru diye sna yoksam psikolojik yıpratıyordu seni. Her doktor iyi olacak diye kaide yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…